16

KRISI

преди 12 години

KADE OSTANA 4OVEKA V CQLATA TAZI MODERNIZACIQ.....4AK PLA6E6TO MI ZVU4I.....TO VERNO, 4OVEK GI MISLI TEZI NE6TA,NO ZABRAVQ DA VKLIU4I 4OVEKA V NOVOSTITE.......KAKVO E TOVA KIBER U4ITEL,KIBER PARTNIOR,KIBER HRANA ,MOJE BI.......VUZGLAVNICI STRESA 6TE TI PROVERQVAT ,6TE PAZARUVA6 OT STENATA NA STAQTA.......RAZHODKITE OTIVAT PO DQVOLITE........KADE E ROMANTIKATA OT PATUVANIQTA...VSI4KO SE GUBI ZA SMETKA NA MURZELA..(izv za latinicata)

15

Mitko

преди 12 години

Jenite otdavna sa izmislili novovavedenieto. Ako ti trqbva neshto razlichno ili partniora ti e dalech, vratkash edin telefon i noviqt software pristiga :)))(izvinqvam se za latinicata)

14

Misi

преди 12 години

Че като ще променям образа на парньора си и ако ще е толкова страхотен секса с кибер-човека, защо изобщо ще ми е нужен партньор??? |-( Тоя е *** ти тъпунгера. ЧЕСТНО! Много sci-fi е чел и гледал явно.

13

бай

преди 12 години

Тоя хотел ако изглежда като на снимката голяма депресия ги очаква гостите.

12

Gi

преди 12 години

Затова имаме електричество!

11

kadafi

преди 12 години

Чудят се кво да измислят според мен през 2030 петролът ще се е изчерпал и човечеството ще живее в пещери по една или друга причина.

10

Nemezis

преди 12 години

9, това, което описваш, е единият от двата много вероятни сценария. другият сценарий е цялата тая излязла от контрол смрад, наречена "цивилизация", да се срине под ударите на поредица мощни бедствия и/или войни, и да се окажем сред декор от филм на Кевин Костнър, ако ме разбираш.... :)

9

аноним

преди 12 години

Яко фентъзи братя!

8

Анонимен

преди 12 години

Де факто в бъдеще ще живеем в невероятни дупки ,в които стените ще са екрани. Даже насън ще сме посещавани от реклами и ще ходим зомбирани . Жена ми може и да е 150 кила и противна ,ама ще си я моделирам да изглежда манекенка и ще си живея щастлив...Живот в който всичко е измама... Много хубаво няма що.

7

Анонимен

преди 12 години

То и сега клиентите като се напият "сами моделират пространството така, че да се чувстват в него като у дома си".

6

Анонимен

преди 12 години

2030 ще е точно каквото е и сега.Едно голямо нищо.Този е чел много научна фантастика.Човечеството е още в зората на абсолютната индустриализация.

5

any-2

преди 12 години

Какво да кажем за нация,чиято ЕДИНСТВЕНА представа за идеален живот е банковата сметка на партньора!

4

any

преди 12 години

Какво да кажем за нация, чиято ЕДИНСТВЕНА представа за `фантазии` е "външността на партньора по време на секс"?

3

KuKu

преди 12 години

От ден на ден все повече се убеждавам, че в тоя сайт влизат само *** като ви чета на двамата *** под мен мненията.

2

футуролаладжия

преди 12 години

Къв фейсбук бе , 2030та отдавна всички ще с ме с чипове в кратуните . Даже пари няма да има , а ше ни маркират тиквите в магазините щото всичко ще е на кредит.Пък като не слушкаме и правим бели едни чичковци с фуражки ще натискат едно копченце и ще ни пръжват мозъчетата леко.

1

Анонимен

преди 12 години

Дам стаята точи информация за вкуса и навиците ти от фейсбук и се нагажда спрямо получените данни :)))