7

Анонимен

преди 12 години

Здравейте, информацията в тази статия е твърде кратка. Попаднах на статия - "раковите клетки не се размножават до безкрай".. Копирах линк за да се запознаете и Вие. Приятен ден!!! blog.zepir/bg/blog/view/id/50/page/1/Rakovite-kletki-ne-se-razmnozhavat-do-bezkraj.html

6

Д-р Дамянов Ивайло

преди 13 години

Извинете ме, но някой нещо разбра ли от тази статия съставена от недоуточнения, догадки и някакви предположения? "Биохимични пътеки"- няма такива пътеки, има "биохимични процеси", а конкретно при туморната клетка те се наричат "патобиохимични процеси"! Аз съм изпробвал за първи път терапия срещу рак, като цялостната ми философия е не да атакувам новопоявилата се туморна клетка, а да променя средата, в която тя живее "свой напълно независим" живот.

5

dr Gregory House

преди 13 години

P.S.: Предишният ми коментар е до номер 1

4

dr Gregory House

преди 13 години

Приятелю, може точно в лявото мъдо да имаш злокачествен тумор. Затова не е лошо да си ги опипваш по-често, и двете, ако нямаш под ръка жена разбира се за тази цел!

3

до 1

преди 13 години

Да ти не дава господ там където ти "дреме" да се появи това нещо,че тогава ще ти се иска да не е така!И не предизвиквай съдбата,нещастнико!!!

2

Анонимен

преди 13 години

мечтаех си да открия лек за рак, но нищо не излезе

1

Анонимен

преди 13 години

Дреме ми на лявото мъдо