204

777

преди 13 години

вятъра на промяната ще отвее червената идея другарко Шекерлетова, да Ви имам фамилията.

203

Анонимен

преди 13 години

По големи подлизурковци от сдс надали има,, Костов за това избяга от тези предатели ( видяхме им досиетата на повечето ), изпълниха си ченгенцата по прикритие ролята, да размиват, да точат гласове и да дообъркат и без това обърканите глави на клетия българин...

202

Софиянски или Пъпкат

преди 13 години

Коя да бъде тази нова десница ? Може би Софиянски и Любо Павлов - Пъпката?Тях ще ги аплодирате ,нали? А може би Бакърджиев и Праматарски? Защо не си гледата скапаната и миризлива червена партия,бе гтусни писачи на пасквили.Костов ви е заседнал като кост на гърлото.Нито можете да го преглътнетеунито да го изплюете.Затова лаете вепрекъснато по него.

201

Платена информа;ия!

преди 13 години

Пита се кой й поръча на тази журналистка тази мижава информация и колко й платиха за нея! Много им се иска на червените олигарси да я няма Синята коалиция. Но нямя да стане Колкото и да бълвате гадости по адрес на Костов,толкова повече се саморазобличавате. Това е като изследването на агенцията Сова-Харис",която два дни преди предвалителните избори съобще,че Кисьов ще победи убедително Прошко Прошков.Стана точно обратното. Е,тези платени мошеници,посипаха ли си главата с пепел?

200

van4o

преди 13 години

mar6 Ivane ciganino 4eren idolen

199

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е да я отвее. А с това и до болка познатите *** от прехода - корумпирани, нагли, алчни, лишени от истинските ценности на християндемокрацията. Трябват нови лица, нова и автентична дясна формация. Но това не е Мартин Димитров и Костов, не е и Боко Тиквата с неговата гмеж от ченгета, *** и доносници!

198

ves666

преди 13 години

eto nalichno edni ot nai golemite izmenici koito triabva da se obeziat ivan kostov i dvamata lakeia ,tam kadeto se darji mrasnika go ritna konia ot 400 dekara koneferma ,triabvashe da my razbie ciganskata kratyna na predatelia izmennik .

197

син

преди 13 години

Надежда Нейнски (Михайлова) e "емблематично лице" на корупцията и на нищо друго. За нея не бих гласувал, ако ще срещу Доган на балотаж да трябва да избирам. Така че да се покрие вдън земя по-добре.

196

agata

преди 13 години

Ya otidete si izberete nyakoy deto ne e ot Bkp, aman ot Dogan, Pojarnikarya i podobni. To obrazovanieto po komunizma si beshe na nivo no izberete nyakoy koyto Bkp go e gonkal a ne tezi pomiryari.

195

Факт

преди 13 години

Каквото и да дрънкат червените мафиоти и техните производни, интелигентните и образовани мислещи хора в България винаги са гравитирали около Синята идея.Синият цвят е цветът на небесния и морски простор и на честните, открити очи !

194

Ivan Grozni

преди 13 години

БКП-сини изпяхте си песента... Гербавите комунисти ще играят вдясно може би... е до изборите за паралмент има доста време - може някой нов проект да изкарат БКП мандаржиите и доносници до тогава, стиснали България в смъртносна хватка...

193

Анонимен

преди 13 години

СДС - слаб и деноминиран съюз - благодарение на Костов и компания. Не ги виждам в следващия парламент. Жалко за тях и за нас които бяхме по площадите и ги подкрепяхме. Сами се раздробиха и самоунищожиха като политически сили по нареждане от партията хранилница. Познайте коя е тя?

192

бай Петко

преди 13 години

Тъй е, защото там всички се правят на торба акъллии. Всеки се мисли за по-компетентен от другия. Тази грандоманщина е в ущърб на всички и после... що не става както аз си искам - си казват било сини, тъмносини, червени, зелени и всички с мисли само за себе си. "...много баби - хилаво дете..." е казал народа след много години. Ама на тия от горе хич не им е до народа. Те сами се избират помежду си, а пък ние само ги узаконяваме. Лично аз не съм избирал никой персонално. Нека всички да го знаят!

191

Лили Петкова

преди 13 години

Дрън, дрън... изфабрикувана клюкарска дописка при това редектирана на столичната Позитано 20. Пукат се по шевовете душманите на синята коалиция, защото *** им номера не минават!

190

Анонимен

преди 13 години

Кофти, а? Ами то и на бавноразвиващите се е ясно, че щом на предварителния вътрешен вот са гласували 75 хил. души, то значи на реалния вот синия кандидат няма да е с по-малко от 300 хил. гласа. И що така некой са изненадани? А на следващите парламентарни избори Костов пак ще е в парламента за още 4 години. После вече сигурно ще се пенсионира човека.

189

Анонимен

преди 13 години

Кой е този който ще гласува за такъв президент, който е сресан на път през центъра на главата и е с крива уста. стига с тия криваци.

188

СДС,а

преди 13 години

Жалка история!..

187

Венелин

преди 13 години

Не разбирам какво толкова го хвалят сините привърженици Костов?! Тези заслуги, които му приписват са на служебното правителство. Той съсипа СДС и го употреби за лично облагодетелстване.Сините вече не интересуват никой нормален българин - те не предлагат нищо!! Гласувал съм за тях преди, защото имаха идеи които ми харесваха и бяха полезни, но тези неща вече се случиха. Върнаха имотите, земята, имаме пазарна икономика, в ЕС сме. Трябва да измислят нещо ново, не да говорят, какво са направили!

186

Анонимен

преди 13 години

Където е стъпил костов-лостов трева не никне а всичко съхне и изчезва!!

185

Анонимен

преди 13 години

Радостта им е сравнима с тази на деца, които се боксират в махалата и при победа мислят, че са станали световни шампиони.