147

Антон

преди 12 години

Много *** пострадаха днеска, 70 натровени, 1 се удавил, 1 го ударил тока, 1 пребит пред джамията, 3 *** в ареста, само така!

146

Анонимен

преди 12 години

Дори вече не помня кога за последно празнувах рождения си ден. А тази година дори на детето не можах да отпразнувам навършването на 1 годинка, защото ми забавиха майчинството.

145

до кучемраз

преди 12 години

Тъпо.

144

до социалните

преди 12 години

дават на *** помощи ония да правят рожденни дни и сватби по 100 човека,а ние мизерстваме и гладуваме защото половината ни заплати отиват да им плащаме тока,водата,помошите,данъците...е утре Вожда ББ и той рожден ден трябва да прави и тои да викне 100 човека...точно както правят избирателите му

143

кучемраз

преди 12 години

имало е оргия и са се нагълтали със ***

142

rock-n-rollah

преди 12 години

Вместо да бехте събирали 100 човека, да бехте дали парите за един хладилник втора ръка, а не да гърмят медиите с вашта несъобразителност и неграмотност.Даже една журналистка пита единия: "Ти прочете ли етикета на опаковкаат?", а той й вика: "Мьи нали зньаеш, ниье смье неграмотьни, не моьем дьа четьим".

141

Пищова

преди 12 години

Аз съм Митьо Пищоввва,любимеца на народддааа,ша ви черпа кебабчетаааа,кюфтетттааа.Ша ви къпя в жакузитааа-макузитааа.За всички моделкиии мис мокри фанелкии ша ви покажа любовната писалкаааа и с нея ша ви гъделичкам по гаделичникааа

140

Смях

преди 12 години

Яли дорде се насралиАко не бяха се посрали щяха да са се изклали!Не се чудете толкова, ромските празненства традиционно завършват в спешното. Няма как иначе при струпване на неандерталци и алкохол- те още нямат еволюционно право да го употребяват.

139

Бате Ванчо

преди 12 години

Мога ли да знам колко от тези роми имаха здравни осигуровки или пак ги дискриминирахме, като им платихме лечението?

138

ТАКА Е ,БРАТО...

преди 12 години

НА СЕЛО В ТКЗС-тата ....ИМАШЕ ВСИЧКО!!!ЩО ДОЙДОХ У СОФИЯ..........И АЗ , НЕ ЗНАМ....??!?!?!!БИХА МИ ТЕЛЕГРАМА .......ОТ "НАСРАНО -20":"....сърГЕЯ , ТЕ ВИКА, ЗА ИЗБОРИТЕ....!!"

137

ТОВА Е БРАТО....

преди 12 години

...БЪЛГАРИНА Е ТОЛКОВА ГЛАДЕН ....ЧЕ ДАЖЕ И 180-КЮФТЕТА НЕ МУ СТИГАТ ...ДА СЕ ЗАСИТИ......!ГОЛЯМ ГЛАД В БЪЛГАРИЯ ,БЕ.....!ВИНОВНИ СА БОЙКО И КОСТОВ.......ПРИ КОМУНИСТИТЕ , КЕБАПЧЕТАТА--РАСТЯХА ПО ДЪРВЕТАТА..... В ТКЗС-тата!

136

Анонимен

преди 12 години

роми?

135

NoName

преди 12 години

КАК МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ПРОСТА И ***?8 ЧАСА НА СЛЪНЦЕ?! КЮФТЕТАТА... БОЖЕ, КОЛКО *** НАРОД !!!А представяте ли си някой от тези купонджии да беше умрял? Медиите щяха да гръмнат,че е било е-коли и истерията щеше да е пълна...А дали все пак не е е-коли?...Тези направо са изкъртили/задръстили ***...

134

100-ЧОВЕКА ...ЗА:

преди 12 години

..."РОЖДЕН ДЕН"----С ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НА КОРЕМ....???!!!ЕГАТИ , "ГЛАДНИЯ НАРОД" , В БЪЛГАРИЯ.......НАЛИ НЕМАХТЕ КАКВО ДА ЯДЕТЕ, БЕ...*** ЧЕРВЕНИ....??!!!!

133

ЦИГАНСКА ИМ РАБОТА

преди 12 години

КУПИЛ ЗА 100--ЧОВЕКА ХРАНА И ПИЕНЕ ----НЕ СИ КУПИЛ ,...ХЛАДИЛНИК!КАРА КОЛА ...ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ----НЕМА КЪДЕ ДА ЖИВЕЕ...????!КАРА "МЕРЦЕДЕС"--СУПЕР КЛАСА ......ЗА ДА СИ КАРА ЗЕЛЕТО... НА ПАЗАРА...???!!......ДА ВИ ОБЯСНЯВЯМ ЛИ ....ЗАЩО НЕ И ВЪРВИ НА БЪЛГАРИЯ??????!!!......ЗАЩОТО СА ВИ,ВСЕ ТАКИВА МОЗЪЦИТЕ....СБЪРКАНИ,...ОЩЕ ОТ "СОЦА", СТЕ МОЗЪЧНО УВРЕДЕНИ....!

132

Нормално!

преди 12 години

Виповете да не би да си правят купоните с по- малко хора?!

131

as

преди 12 години

Kak pak 1 *** ne umria be deba

130

Миленита

преди 12 години

Сигурно са били фенове на Азис и еднополовата любов.

129

Чужденец

преди 12 години

Това само българин може да го сътвори- рожден ден със 100 човека прави, обаче хладилник не си купува.

128

uc;108

преди 12 години

За мен половината статии са измислени истории в които е възможне да има поне малко истина. За това не споря, а само чета как е възможно от така нищо и никаква статия да има толкова много коментари. Това в живота толкова факти са ни спестени, че в статиите ли няма.Толкова наивно!