105

777

преди 12 години

Ама тя не била купила нищо. Само подписвала с пълномощно в полза на баща си. А пък сигурно е подписвала с вързани очи и няма как да знае милата за какво става въпрос. Пък той баща и кой знае какъв изверг е и не й дава пари от наемите за тези помещения, а сам ги ги изяжда и изпива. Един ден пък като Цецко крадеца ще се окаже, че тя си купила палат с пари подарени от баща си и тя... цялал "в бяло". Та моля ви се... къде пък тук видяхте КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ

104

УФСЪ

преди 12 години

ТОВА НАС НЕ НИ ИЗНЕНАДВА!!КОЛКО ПОВЕЧЕ КРАДЕШ, ТОЛКОВА ПО НАГОРЕ РАСТЕШ!!

103

Анонимен

преди 12 години

redaktore, molim te mahnete tazi snimka , zasto kato ia vidia mi se dohojda po golema nuzda-abe, bez lajna ostanah

102

Dewtektriff

преди 12 години

"Bravo", gouemo bravo, mnogo bravo.A be da ni chestito i ..... da go v nai-bravoto.

101

Анонимен

преди 12 години

Sega ""komunistite" li sa vinovni pak?

100

Анонимен

преди 12 години

А?! Кво стана бе герберчета?! Нещо не пишете! Ама иначе сте много силни! Гадни крадци!

99

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система..., едно позвъняване и хоп, вече имаме шеф на СГС!!!- Та за 4 години това момиче, още не знае къде са всички врати в сградата на съда, но това едва ли има значение, ако знае провилния телефон, по който ще и казват какви са правилните решения!!!- Красьо - "Черничкия" или днешния му заместник, са толкова влиятелни, че с едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас, а СЪЩО И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГС!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени но законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация fj изкормвач, че той е убиеца...- Няма показания на поне двама надеждни свидетели..., които да са работили под личното ръководство на съдията по делото..., или на съдията да е звъннал КрасьоМъка...Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, на когото Красьо - черничкия "звънне"...А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.

98

Гого

преди 12 години

До 96 мацко я ми кажи колко струваше кв.м търговска площ в Б-5 ??? Защото сделката на мацката е за 752 лева кв.м. Я пак си помисли няма ли измама ??? Въпросната мома по нищо не е по-различна от морските съдебни виладжии, на които видни гербаджии се възмущаваха. А да питам какво стана с ревизията на Цветанов, май още продължава ;-) Или ако гербаджия краде то не е кражба ??? ;-)

97

Шоп

преди 12 години

Какво общо има ГЕРБ и правителството със Софийски градски съд? Това са съвсем различни неща, съдиите да не ги назначава Бойко?

96

Анонимен

преди 12 години

Значи всеки,който сключи сделка и е извън БСП е престъпник!?!И някакси много удобно забравихте доклада на Т.Попов че в Белене са откраднати 108млн.евра?Ама нали комунистите ги гепиха тия пари,няма да ги оплуваме.А на агенцията на гея Станишев изобщо нямам вяра!Ама никаква!

95

лили

преди 12 години

сигурно пречи

94

Анонимен

преди 12 години

Медиапул знаем чия собственост е и защо изопачава цифрите!При дан.оценка 52000,47000 без ДДС, си е 56400 с ДДС.И изобщо не виждам къде е проблема!Къде-къде по-прости комунисти се обзаведоха с апетитни местенца,защо ной-големия специалист по бъбречнокаменна болест у нас да не го направи!Който не познава доц.Я.Янев да ходи в *** в урологията.Горе в таванските помещения е кабинета му и има всеки божи ден опашка пред него.

93

човек все още

преди 12 години

ДАМИ И ГОСПОДА ДОКАТО ОБСЪЖДАМЕ ЗА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ЩЕ ДУХАМЕ СУПАТА ОЩЕ СТО ГОДИНИ. Р.С. НЕ СМЕ НАРОД А ***

92

Анонимен

преди 12 години

Новия морал герберски нещо не се различава от стария.

91

е,,те се в г..а

преди 12 години

"Новият шеф на Софийския градски съд"това ли е човека,,че нещо май се опих много рано?това на снимката ли е?..уффффффф..ми нормално е за ***,не знам ама ..няма по пре..ани хора от нас дето сме се родили тук.ей сега ще се напия до смърт..

90

Andreshko

преди 12 години

Тази май ще излезе като Калина Илиева...макар,че баща и не е пожарникар.

89

ДО 87

преди 12 години

Баш ,като предишните,само ,че не очаквайте ,в политиката да влезе някой ......СВЕСТЕН !

88

ЕЕЕЕЕ,

преди 12 години

.......колко сме изненадани ?Сякаш е единствен случай ,това е е-ж-е-м-и-н-у-т-н-о в БГ по всички етажи ..........*** ОТ ВСЯКЪДЕ ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ !

87

da bre

преди 12 години

Много ли сте изненадани!Янева от къде изпадна /като всички останали /,я от БСП ,я от СДС ,я от НДСВ ,нормално ,всички са еднакви ,и това продължава от 1989г., .... до днес ,па и утре !Съд .система .....НЕ Е НЕЗАВИСИМА ,А Е ПОЛИТИЗИРАНА !

86

hm

преди 12 години

бе що така всички са като по калъп и с еднакво излъчване, сякаш със специален конкурс са избирани и депутатите, и кадрите, дето си ги харесват и си ги пробутват... то просто лъщи от физионмиите им послушността и липсата на възможност за собствена мисъл