24

KIBERATAKA

преди 12 години

Иде ми да туитна целия свят !

23

7

преди 12 години

Хубаво се упражнявате тук, но, някак не ви се отдава. Вече съм го споменавал веднъж, бившият СССР и сегашна Русия имаха в две държави военноморски бази в Средиземно море. Едните сега ги бомбардират, но нали не мислите че ще оставят и на другите да им се случи това, и да се лишат от бази за поддръжка, да не забравяме и Китай, затвориха си очите веднъж, но за втори път, не знам. А и да не забравяме Израел, едва ли ще искат хаос с *** до точно до тях.

22

до хитлер

преди 12 години

Ей Хитлер, ти загуби и се самоуби като страхливец, заедно с ку*вето си *** Браун, затова отиди и се самоубий още един път, ха ха ха ха ха...

21

хитлер

преди 12 години

русия не е в топ 5 икономики като преди 25 години беше 2 по икономика.колко жалко.за 25 години русия само се смъква.така е като ги управлява агент на кгб

20

евреина

преди 12 години

обичам и германия дори.

19

Черен Петър

преди 12 години

така е - мечтата на хиените е да срещнат ранен лъв. Случва се обаче на лъвчо просто да му се дреме и вместо обяд, лаещите да добият само проблеми... :)

18

hitler до 16

преди 12 години

китай взема сибир русия става все по слаба и китай окупира русия

17

Ми Ся?

преди 12 години

Китай: Нов небостъргач на всеки 5 дниВ момента азиатската страна има повече от 200 небостъргача, които се извисяват на повече от 152 метра над земята, като в следващите пет години Китай ще има над 800 подобни сгради

16

Анонимен

преди 12 години

..."русия скоро нема да я има.китай взима сибир а икономиката на русия става все по слаба"...Хехе... мокрите сънища и на Наполеон, и на Хитлер, и на НАТО, и даже на Монката Паси и други видни "евроатлантици"... :LOL: Кой ли не е мечтал за това, но с едно малко уточнение: Русия да си е там, ама ако може без руснаците, че земята много богата, а народецът мрази да го управляват чужденци... Винаги е имало много мераклии да затрият Русия, некои даже още *** рани... :LOL:

15

fantomas

преди 12 години

Радвам се на вашата подкрепа! Мръсните французи да се напълнят с ***, а те самите да пукнат, както пукна онова *** жак ив кусто, който изяде *** и ни спряха Козлодуй!

14

Entusiast

преди 12 години

Do gospodin redaktora: "VZEMAME" kazvat u vashto selo, okolo Vraca.

13

Анонимен

преди 12 години

Туитър ми звучи педалско,САЩ ми звучи порнографски,а Полковник Кадафи е ПИЧ ,ПАТРИОТ и МЪЖ на място

12

д

преди 12 години

Пълно с неадекватни коментари.Иначе това дето го пише е вярно, какво става в Либия следя точно в туитър, инфото там често няма да го намерите в официалните новини. Но засега там съм видял само бунтовниците да пишат, в т.ч. и координати къде има артилерия примерно, която обстрелва позиция, с молба НАТО да удари. кадафито и неговите поддръжници защо не пишат и те не знам, губят от това.

11

Анонимен

преди 12 години

Мръсен евреин.... дано ти се изредят 100 негара

10

Анонимен

преди 12 години

до ананасСутрешните хапове изпи ли ги?Ако не си побързай,двойна обедна доза също причинява подобни халюцинации.

9

Ананас

преди 12 години

До 11Е, ами нали е нужно депо в Европа за наркотиците, с летище, складове, таблетиращи машини... Пък и някое и друго бъбрече падна - все файдица!

8

до еврейна

преди 12 години

а Германия обичаш ли я. Liebst du Deutschland ?

7

Анонимен

преди 12 години

до ананасГрешиш,другарю ананас.И в Косово нямаше петрол,но главорезите на милошевич изядоха шамарите.

6

шехерезада

преди 12 години

Аре бе кво стана с тоя Кадафи Нито го хващат нито го стрелят Такива мощни сили а немогат с един луд чаршаф да се справят

5

Ананас

преди 12 години

до 4Каква Русия те гони, бе брато?Пак ли си спал отвит и на течение?