33

Анонимен

преди 12 години

до Не разбирам...Имам две деца и веднага ще ти кажа какво ме е накарло да ги създам...Сутрин като се събудят и кажат :"добро утро, мамо! Сънувах......и накрая завършат с обичам те,мамо..." И ако от 2 години не страдах от хронично заболяване , сигурно и трето щях да родя!

32

yaro

преди 12 години

агресията се спира единствено с любов....

31

:-)))

преди 12 години

Най ми хареса " Уроци по добрина"!

30

:-)))

преди 12 години

Защо си мислиш, че не е възможно и гумената кукла да ти създаде непрятности? Ако се спука по време на кулминацията, така, както е в буквата "О"..... !? Оставам с впечатлението, че харесваш и си падаш по PVC.

29

онбашията

преди 12 години

38, много по-лесно е да е**ш гумена кукла от истинска жена, която също може да ти докара много ядове.

28

tony scout

преди 12 години

Мнения на 15, 18, винаги ще има ташовци като него, но да ви кажа кефа са си го направили и двамата, ама после агресията ще е най-добре насочена към майката, когато 4-тия е разбрал за изневярата, дано да и е показал правилната посока, и дано с умерена в случия плескавица да я е ощастливил. Ама то за мъже не се броят такива индивиди, дето ги имаше по биг фемили по нова, дето едно подобие на мъж ,тичаше по една танцьорка.

27

Не разбирам

преди 12 години

А колко процента от българското население е достатъчно заможно че да не бъде лишено от нищо ? Не е нъжно да ме нападате защото питах без задни мисли кое ви кара да имате дете ? Нуждата да се грижите за някого или просто един каприз ? Много по-лесно е да си гледаш домашен любимец защото все пак едно дете може да донесе както радост така и ядове

26

Аз

преди 12 години

Резултатите от подобно "възпитание" бродят по улиците на родината...

25

онбашията

преди 12 години

33, а тебе кое те кара да ядеш и да сереш? същото кара хората да имат и деца.

24

онбашията

преди 12 години

много ме кефят тия статии дето обясняват как резултата от мекушавството и импотенцията се "преодолява" с още повече мекушавство и импотенция. всички около мене се оплакват че котките им пикаели в обувките. аз цял живот съм имал котка и никога не ми е пикала в обувките, дори не знаех за съществуването на "проблема" докато не взех да бачкам с мекушави интелектуалци. как става така да**а?

23

:)

преди 12 години

Ще ти отговоря на кратко 33.Детската усмивка , щастието да го гледаш как расте и прави все повече неща, красотата на детската мисъл , детската безкористна обич , рисунката за мама на празник и без празник...Само който няма дете- той не знае !Между другото , мъжа ми не се е отдалечавал и сменяше памперси когато можеше за да ми помогне. И да е имал любовница ,не е дал да се разбере ,не ме е лишил от нищо. С неспането нощем се свиква. А липса на пари не сме имали.

22

Не разбирам

преди 12 години

Кое Ви кара да пожелаете да имате дете (при положение , че знаете че ще трябва да се лишавате, за да може да им давате на децата каквото им е необходимо, че няма да спите много дълги нощи, и евентуално (за жените) > мъжете ви може да се отдалечат от вас като неблагодарни нерези и да тръгнат да въртят афери с някви млади пернати госпожици които не мислят да имат деца.

21

Анонимен

преди 12 години

Всички зависи от родителите. Ако са нормални, сдържани и уравновесени хора с хармоничен брак, децата им ще имат добър първоначален пример. И не трябва да глезят децата си.

20

Родител

преди 12 години

Ако щастливия брак определим като висш пилотаж в дипломацията, то възпитанието на едно дете е все едно да опитваш да накараш израелците и палестинците да сключат - може да стане, но е мнооого трудно!

19

До 15 и 18

преди 12 години

Ти си най-слабият ***.

18

Д-р Иванов

преди 12 години

Господа,аз съм д-р Иванов от психиатричната клиника.Моля да не обръщате внимание на пациента ми,който публикува постовете 15 и 18...винаги прави така,след като преспи в една стая с Петко. Просто избива комлекси,и смята,че прави това ,което всъщност му правят!Благодаря!

17

хаха

преди 12 години

4, какво не си видял?! :)))))))))))))

16

абе 4

преди 12 години

отвори си очите................................................!!!!!!!!

15

до 4

преди 12 години

оооооооооооооооооо, отвори си очите тогава. за 3 месеца в Б-я само това виждах и ми направи мн голямо впечатление че дори във *** барове, задимени....с часове са там. ВЪЗМУТИТЕЛНО!

14

......

преди 12 години

Кво става с коментарите бе???