168

Драгойчо

преди 13 години

Авторката всъщност е в голЕма грешка. Няма такъв филм 'блокирани часове за български мачове'. Има блокирани часове за ВСИЧКИ мачове, за да ходят хората по стадионите. Ако се предава български мач, това означава, че може да се предава и английски. Провери преди да пишеш, Авторке!

167

Анонимен

преди 13 години

svetovnite kompanii sa sazdali mega kompiutar BEAST 4rez nego i satelitite i uredite u vas te vi 4etat emociite i vi piqt energiino ako ste polojitelno ili otricatelno nastroeni opitvat se da go razmnojat no ma6inata e nesavmestima s 4oveka hora opitvat se da nalojat matrica kadeto 4ovek 6te e edno ni6to a sega6nite lideri 6te sa botove komandva6ti robotove tova nejivot tova e ni6to ma6inite 6te zavladeqt horata spasqva ni tova 4e ma6inata ne moje da misli za6toto nqma duh-badete bezemocii hora!

166

predai natatak

преди 13 години

SVETOVNITE KOMPANII SA SAZDALI KOMPUTAR NARE4EN ``BEAST`` 4REZ NEGO I SATELITITE MOGAT DA USE6TAT I ANALIZIRAT EMOCIITE VI PREZ MIKRO VALNI IZLA4VANI OT TEHNO UREDITE VI I TAKA VI IZPIVAT ENERGIINO A SEGA SE OPITVAT DA RAZMNOJAT TOZI KOMPIUTAR I MOJE BI SA USPELI I IMAT CQLA ARMIQ ROBOTI CELTA E 4OVEK DA IMA EMOCII POLOJITELNI ILI OTRICATELNI I TE DA GI PIQT TOVA E SAMO PARVATA KRA4KA PRED TOVA AT VSI4KI DA SE OZOVEM V MATRICA PO STRA6NA OT VSQKA DRUGA TAM 4OVEK 6TE E NI6TO I 6TE E V EDIN INKUB

165

До заблудените фенов

преди 13 години

Май ви е избила чивията, щом смятате това за футбол, що бе хора не си поркате и псувате и не давате коментари за игра дето не я разбирате. Всеки който си е с акъла отдавна е спрял да ходи на тая хамалогия и гледа футбол по телевизията.

164

фенка

преди 13 години

Според мен авторката въобще не гледа футболни мачове, а е надавала ухо, когато са коментирали покрай нея това предложение на БФС.Само ще я посъветвам да отиде на мач напр. на "Берое" или ако по-близо на "Локо" Пд. Тогава ще спре да пише глупости, че било опасно и нямало какво да се види. С моето семейство не сме пропуснали мач на "Берое" и сме оживели, а и са ни останали положителни емоции. Мисля, че нашата публика е с най-голям процент зрители жени и деца. Никой не го е страх да дойде.

163

prase

преди 13 години

авторке, отиди на мач, току виж сме извадили късмет и някой те убие

162

Анонимен

преди 13 години

Абе селяни научете се да говорите пък тогава говорете! Най обичам някой да говори на мяко и да ми псува София!

161

Stela до 148

преди 13 години

Има дума "млеко"

160

Stela

преди 13 години

Гледам и не вярвам ва ушите си!БФС са тези, които трябва да защитят интересите на бг футбола. Това до каква степен се справят и колко краднат трябва да е друга бира, но да плюеш, че някой се опитва да си свърши работата не го разбирам. Това само в нашата мила рОдина може да се случи, по света линчуват за подобни откровения, които са си хули.И сега ми иде да пожелая нещо неприятно на Ливърпул - е така от злоба - ам ане го заслужават, заради една откАчена домакиня.

159

Справедлив

преди 13 години

БФС-Български Футболни Сатрапи

158

Мотика

преди 13 години

До всички, гледайте си бг мачовете и оставете жената на мира. Много хубава статия е написала. Не се хващайте за дреболиите, а оценете същественото. Кои са БФС, че да налагат вето над какво ще гледаме и какво не!?

157

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам ти г-жо Ковачева това да ти се сбъдна "Мечтата на семейството ни е да гледа мач на живо от Коп (легендарната трибуна на Анфийлд) или на Бернабеу, или на Сан Сиро. Но никога, никога не бихме завели децата си на който и да е български стадион, не просто защото няма какво да видят, а защото е опасно."Такива хорица са последното нещо, което трябва да остане в милата ни, скапана родина.

156

Анонимен

преди 13 години

Ралице, какъв ти е проблема?Да се коментират тъпите изказвания на един човек с основно образование като Б. Михайлов значи да се поставяш под него. Неговия интелект е спрял на развитието за основни умения като таблицата за умножение + начална грамотност. Прибавяме сексуалния му опит, връзките с мафията, корупция, алчност, нула духовост и ти става въпрос за какво същество става въпрос.Нямам мраво да ти давам линкове но има много руски и германски сайтове, които предават в реално време всичките мачове в света. Просто си ги потърси, никой не те задължава да наказваш децата си с българското първенство.

155

олд

преди 13 години

Браво Ралица! Нямам какво да добавя!

154

Анонимен

преди 13 години

ралчоооооооооо,ти имаш ли си понятие *** ,я ми кажи как ще накараш 1 истински фен на футбола да гледа бг мач, ако може да гледа англииски и нима не вярно това, че е опасно да ходиш на нашите ултрамодерни стадиони

153

кривия

преди 13 години

Тая ***,отново прописа!Що,,не си завреш ютията в диференциала,вместо да я размахваш! ***!!!

152

Ebati Gnusnata brada

преди 13 години

Заради е такива чуждопоклоннически *** няма да се оправиме защото плюе по българското макар и не толкова лицеприятно... Ливърпул ша ми гледа фащай си семействово под ръчичка и отивай в Англия

151

МЯК ВАРНЬЕНЬЕЦЪ

преди 13 години

АВЕ ЕЙЙЙЙЙ, Варненски ***,колкото и да се напъвате, се провинция в дълбоката периферия ще си останете!!! ВЪЙЙЙЙЙЙЙЙЙ!!!

150

Ралчо Ковача

преди 13 години

Що не си фанеш шалчето на Ливерпоооуул да си го завреш в газо и да си го изкараш през пеперудката,по-голямо удоволствие ще изпиташ,а и няма да се занимаваш да пишеш теми от който си нямаш понятие!!!

149

до дис-а

преди 13 години

Дори не се опита да ме убедиш в някое от нещата, за които говорих. Информира ме как се произнасят някои думи в западните диалекти, предполагам това трябва да е съкрушително доказателство, а "шоп", "умник" и "смешници" вероятно трябваше да даде допълнителна сила на довода :-))))))))) Разбит съм, без дъх останах от смЕх! Ти си жалък комплексиран ***, и не защото аз го казвам /моето мнение не е важно/, а защото сам се гърчиш в самоомерзение! Дано злобеенето по форумите поне малко ти оправя