5

Червената помия

преди 12 години

То и спина "го донесоха маймуните от Африканската джунгла" ,както и много други вируси с бойно предназначение...

4

Анонимен

преди 12 години

Ами разликата е, че ние колкото и да сме зле можем да направим малки бели. Големите ще направят големите бели. Само тея 2 държави САЩ и Германия за последните 80-100 год. са направили толкова много бели, колкото ние със сегашното ни темпо и за хиляди няма да успеем.Не пречи обаче да ни дават себе си за пример и да ни натякват колко сме долнокачествени в сравнение с тях :-(

3

jane

преди 12 години

Остава неизяснен обаче въпросът от къде по дяволите, в тази ферма са намерили специална мутирала бактерия, която се изолира за пръв път!!! Това нещо не го коментират много много. И това много ми напомня как в САЩ вече има растения (май беше някакъв бурен), които съчетават резистентност към 2 вида пестициди - придобита по естествен път от засетите ГМО култури. Нещо което никой не беше смятал за възможно. Та интересно как пък точно в Германия се пръкват такива мутанти.

2

Анонимен

преди 12 години

А ако прочете човек между редовете, вижда - хабер си нямат, ама дейност трябва да отчетат.Замърсени семена, служител заразил продукцията поради липса на хигиена. Пак глупости на търкалета. С какво замърсил/заразил? С бактерия от нов тип която не се държи като нормална, а е устойчива? Влязахме в ЕС и тея се посраха - буквално и преносно. Направо ги интегрирахме към нас!

1

Nobody

преди 12 години

Наближаваме Гюнтер с епруветката.