69

Говедарин

преди 12 години

Тоя Петър ПетроФФФ само да провали и Мейдън... Ем ше го бия, Ем ше го клатя, дорде му не пусне патката врЕла вОда!БоклукЯзе като разбрах, че Мейдън и Слипнот ше идат си удрИх гъзо у тавана от кеф, билет купих на втория ден

68

ss

преди 12 години

Сонисфиър ще има, ама догодина, вече е предложена по-добра локация за феста, а именно нива близко до Подгумер, цените също ще бъдат актуализирани- кръгло 300лв.Промоутърите се надяват да проявите разбиране.

67

Анонимен

преди 12 години

еееех искам Мейдън и Алис Купър, за другите не ми дреме, ама като няма да има фестивал ми остава да се утеша с Уайтснейк и Джудас

66

Анонимен

преди 12 години

много слухове станаха, че изобщо няма да го има сонисфер в бг, билетите се продавали много зле, заради цените

65

Анонимен

преди 12 години

А след като организаторите са им скроили такъв номер Slipknot надали вече дори и ще помислят за концерт в България...Все пак това не са пайнерките, а световно известна група

64

ZAX

преди 12 години

Ако JUDAS ги местят в София със сигурност съм там.Абе това с хиподрума в Банкя да не е по идея на Боко? :)

63

Asmodey

преди 12 години

Господа, госпожи и госпожици от "Balkan Entertainment", започнете да си вдигате телефоните, които сте обявили за връзка! Искам си 150-те кинта, които дадох за фен-зоната на фестивала Sonisphere! И да Ви съобщя, че никога повече няма да отида на нещо, което Вие организирате!

62

ROCK

преди 12 години

И да не е на Армията (макар, че е най-добрият вариант), може и на Герена да е, може и на Академик да е. Но не - защо концертите да не са в работен ден и извън града... Judas Priest не са Iron Maiden, но ще бъде петък, ще си бъде в Борисовата... За такива концерти мястото е много важно и това организаторите вече се убедиха и сами!

61

;)

преди 12 години

Не знаех, че София Рокс ще го местят на армията, но това е един прекрасен вариант за концерти! Няма да затварят половината център, защото стадиона е навътре в борисовата градина. Стадиона е в центъра и в парка, далеч от повечето жилищни сгради. Варианта е идеален. Трябва да проверя и ако е истина ще отида ;)))

60

Muscarin

преди 12 години

То за това май СОФИА РОКС го местят от Хиподрума,на Българска армия

59

Иван

преди 12 години

- издъниха се с оакания хиподрум- издъниха са да е само 1 ден- издъниха се да струва майка си и баща си- издъниха се със Слипнот, които бяха основни тъй като не са идвали в БГ.Sonisphere 2011 = BIG FAIL :)

58

СПОНДЖБОБ

преди 12 години

Слава Богу!!! Няма за какво да се ядосвам, че няма да го посетя! Другите са ясни...Тази година голям провал и ще бъде супер слабо посещението...И все пак много бира и куфеене на феновете, които ще го посетят! :)(ROCK)

57

Брус

преди 12 години

кинти сгънаха от биг фоур,време е за пародия.Ако беше самостоятеле Мейдън щях да отида,ама сега не!!!

56

Muscarin

преди 12 години

На 19-ти са в Истанбул,така че къв е проблема,ето го къде е !

55

ZAX

преди 12 години

Следващият път може и на ливадата на някое пернишко село да направят концертите. Големи *** са организаторите!

54

...

преди 12 години

То е ясно какво е станало - няма такъв голям интерес към ливадата в Банкя, няма толкова продадени билети, колкото се очакваше и Сонисфинктер България няма да могат да си покрият разходите за групите. Така е, като се правиш на интересен и не ти се плаща наем за националния стадион...

53

до 37

преди 12 години

Хей, "разбирач", спокойно с определенията към Мейдън, че леко неподготвен звучиш. Ходи си направи една клизма, белким ти се проясни малко мозъчето =))За Слипнот - лоша новина, сонисфиъра май е на път да се превърне в сонисфинктер. Ако и с другите изпълнители се омажат нещата... кофтаж.

52

GunMan

преди 12 години

50, ти си неизвестен. След подобно изказване за една от малкото сравнително нови стойностни групи те съветвам да излезеш на улицата и да фраснеш една глава на първия възможен стълб - ще ти поолекне.

51

До 20 и 29

преди 12 години

До 20: Има Мейдън фенове тук. Въпросът е принципен: харесвам Stone Sour, на Slipknot харесвам няколко песни. Миналата година билетът за 2 дни беше 89 лв. с големи имена и с добра локация. Тази година не стига, че ще е на ****ната си, но вчера като си купих билет, само за Judas и Whitesnake беше 69 лв. А сега като отпада и една от групите е още по-тъпо. До 29: Че хеви метълът е стил в рок музиката - така е, но AC/DC свирят хард рок все пак ...

50

Varg

преди 12 години

Пак боклучави групи ще свирят дъртите пенсионери maiden цигуларите apocalyptica и някакви си неизвестни mastodon