324

rumen221

преди 12 години

Приятели,- Има ли още наивници, които да не разбраха каква е ролята на Красьо - "Черничкия" и днешния му заместник, в работата на съдебната ни система..., едно позвъняване и хоп, вече имаме шеф на СГС!!!- Та за 4 години това момиче, още не знае къде са всички врати в сградата на съда, но това едва ли има значение, ако знае провилния телефон, по който ще и казват какви са правилните решения!!!- Красьо - "Черничкия" или днешния му заместник, са толкова влиятелни, че с едно телефонно обаждане и "невинин" ще се окаже, дори и Лондонския изкормвач..., та камо ли някой високопоставен мафиот у нас, а СЪЩО И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГС!!!ЗАЩОТО...: - Няма видео и аудиозапис на убийствата..., пък и да има, те трябва да са направени но законен начин..., което значи, разрешение да е дал братовчеда на съдията, също съдия- Няма нотариално заверена декларация fj изкормвач, че той е убиеца...- Няма показания на поне двама надеждни свидетели..., които да са работили под личното ръководство на съдията по делото..., или на съдията да е звъннал КрасьоМъка...Лондонския изкормвач, дори да е заловен с кървав нож над гърчещия се труп на жертвата си е ...НЕВИНЕН, СПОРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪДИЯ, на когото Красьо - черничкия "звънне"...А иначе си имаме., съдии и политици и мафиоти невинни като слънчица.

323

Angel

преди 12 години

naistina sa nagli oshte poveche che ednata e xodataistvala za savsem nepoznat chovek,eto tova e sada na GOCE dokato tezi boklyci sa v sadebnata sistema nikoga Bg niama da vidi SHENGEN.No nie sme si vinovni takiva otdavna triabvaxa da sa redovi sadii

322

Тези кукумявки

преди 12 години

Гоце, разпореди на двете кукумявки да подадат оставки.Га Красьо Черния ги омаскари не подадоха оставки, Пенгезов също не -- сега леле гръбнака на "ОБЕКТИВНИЯ" съд е пречупен.Тези двете жени, единственото за което са компетентни може би е да продават билети за градския транспорт

321

има изход ...винаги

преди 12 години

За какво ще е "Спец. съда ",за да ги маха съдиите един по един ,ТО ДРУГ ПЪТ НЯМА ,2 години им се даде срок за да си направят преустройство ,но по "български "си мислеха ,че ще отмине това ,а сега .....О,ЛЕЛЕ ....?"НЯМА НЕ ИСКАМ ,НЯМА НЕДЕЙ"!

320

до 322

преди 12 години

ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕХА фалшивите дипломи ,КОЙ ГИ ПРОДАВАШЕ 20 Г., .....ТОГАВА ГЕРБ ГО НЯМАШЕ,....ЕТО ВИ И ПЛОДЪТ ОТ 20 ГОДИШНОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ !

319

да бре

преди 12 години

Още нищо не се е случило в Съд. Система------един по един ...вън !Не в ГЕРБ ,а в Съд. система ,са с купени дипломи, или завършили със ....среден 3 на релси .....?На практика ,това показват !

318

анонимен

преди 12 години

до 322За твое сведение СГС не е най-големият съд в България и много,много преди 30 май се знаеше,че Владимира Янева ще е новият председател.

317

do 321

преди 12 години

А до сега не бяха ли от "кол и въже",......децата ни 20 г., бягат и не се връщат .....ГЕРБ го нямаше тогава .....?

316

Развигор

преди 12 години

Докато не си отидат всички съдии от съдебните институции, за България няма оправия.Тези пищят защото няма да им вървят вече игрите.И те са хора на някого.Съдебната ни система е най- корумпираната в Европа.Това е основата на една държава.Така са се окопали през изминалите 20год., че очистване няма!Всеки е човек на някоя партия!Това е най- неморалното съсловие, с изкривена ценностна система.Свестните са единици.И да престанат да реват.скапанит.Стига с тази комунистическа ***!

315

но комент

преди 12 години

Всички мошеници в Бг с фалшиви дипломи се натикаха в Герб.тая пикла на два петъка служба си мисли , че е много лесно и много сладко да управляваш най-големия съд в България.за няколко месеца ще срине всичко, и ще стане за смях.

314

но комент

преди 12 години

От гейб бяха отстранени всички хора що годе с ума си-като душана Здравкова, и оставиха бат Бойко да управлява с разни безобразници."Кадрите" му го направиха за смях и за резил.Следващия път пак гласувайте за партия от типа -"от кол и въже".

313

Анонимен

преди 12 години

Случи се това, че територията наричана България продължава да бъде управлявана с мутренско-мафиотско-шуробаджанашки методи. И явно тъй ще бъде во веки веков. Амин. На напусналите територията - честито. На останалите - стягайте куфарите овреме.

312

но комент

преди 12 години

бойковите "безценни" кадри.Цецо Апартамента, цецка партийната,Фидоска, калинка, румито желева.да се чуди човек-откъде ги намира?Имам чувството , че някой си играе с него и го кодоши яко, като му предлага все такива "кадри".Някой прави гейберите за смях, без да го усетят.

311

но комент

преди 12 години

Следващата Калинка Илиева.Или следващата Румяна Желева.Тъпите гейбери не спряха да се излагат.цецки , фидоски и калинки налазиха българия.

310

Темида

преди 12 години

Случи се това,което всички одавна виждат и никой нищо не може да направи:шуробаджанащина и нагла демонстрация на връзки.А новата шевка на СГС и м-р Цветанов толкова много си приличат,че просто не е истина-далавери,конфликт на интереси,замазване на далаверите.МВР-шефът одавна трябваше да си е подал оставката.Но кокал трудно се изпуска.В България рядко и много трудно някой си подава оставката.Затова СИЛНИ АПЛОДИСМЕНТИ за двете дами.Достойна постъпка за срам на много мъже.

309

Анонимен

преди 12 години

до 314 много си *** всяка година са длъжни да публикуват свойте и на съпрузите си доходи депозити и имоти!

308

шок ! но истина !

преди 12 години

Никакви отставки не си дават! Това е поредния сценарий този път не от правителство а от съдебна система.Тези са като свински черва навързани ! Българския народ издава Богу дух ! Колкото и да ни се иска БЕЗ ВОЙНА НЯМА ДА СТАНЕ ! Знам че звучи ужасно но но право !Войните винаги са давали тласък в еволюционното развитие на човечеството, икономика, култура, просто наместване на нещата с цената на живота.Това е най точно и безкомпромисно решение на застоя и загниването!

307

aaa

преди 12 години

Умни лелички. Усетиха, че и на "магистратите" ще се проверява ИМОТНОТО И ФИНАНСОВО СЪСТОЯНИЕ ..... дай Боже по-скоро.

306

Oleee

преди 12 години

А аз се питам защо има толкова много съдебни институции в БГ - Висш съдебен съвет, върховен касационен съд, апелативен съд, върховен административен съд, окръжни съдилища, районни съдилища, конституционен съд и кой знае още колко. И в крайна сметка какво ? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

305

Анонимен

преди 12 години

Карат се за разпределението на доходните места - това се случи в съдебната система.