189

nada

преди 13 години

Всички трябва да станат пожарникари за да си развяват маркуча, както ТЕКВАТА иска. Съдии пожарникари, депутати - тикви, полицаи - калинки, а на мт`риала маркуча изотзадека.

188

KOSAN

преди 13 години

Чупка бе *** кратуно. И ти рано или късно ще допреш до тая система , тогава да видим какви ще ги дрънкаш

187

жена

преди 13 години

Уважаеми мъже!ние знаем че мъже рядко се сращат,но ако има все още такива останали ви препоръчвам :Не гледайте репортажа на БТВ с интервюто на Янева.,за ад ен станете импотентни.Жената е грозна .Пазете се!Няма излъчване,не е умна,има съществени пропуски в работата/дории да няма основание за отвод делото не омже да се мотае ненасрочено с месеци,това е еелментарно_/.Всъщност тази жена отговаря на всички критерии за приятелка на измисленото вип семейство.Това вечее наглост.

186

колежка

преди 13 години

Наглостта е на премиера!Колежките са кадърни юристи и съдии.Те винаги и навсякъде ще се реализират.Питам се какво ще прави Янева когато няма ад е административен ръководител.

185

Анонимен

преди 13 години

И МЕ заклаха!

184

Роли

преди 13 години

Явно нашият министър-председател не може да направи разлика между съветник на държавния глава и семейна приятелка и кума на вътрешния министър. Е на това му казвам аз наглост, а не на достойното поведение на съдиите, които се оказаха с мъжко поведение (макар и жени)!

183

Анонимен

преди 13 години

КОИ, НЯМА КОИ ДА ИСКА ДА НИ ОПРАВИ ДЪРЖАВИЦАТА> ИМАТ ЖЕЛАНИЕ НО СЛЕД ТОВА СЕ ОВЪЛЧВАТ

182

ссс

преди 13 години

184 ама чакай малко.. това, че се пробваха измислен цар, юпи и т.н. не означава, че избора хората се свършват със Бойко.. и какво, като не дава на Доган е най-красивия? Там е проблема, че той на никой не дава, а има мутренската философия, "на ти подарак за пред хората, а утре ше върна да си го взема". А и образованието е най-малкия критерий за определяне качествата на човек, особено в ръководна позиция..

181

за таратайката, 174

преди 13 години

а ти да не искаш този дефектен народ да се управлява от диригент на синфоничния оркестър? пробваха се ЦАР, ПЕД.АЛ,ЧЕРВЕНО ЮПИ И МОШЕНИК-ШОУМЕН и какво ? цъфнахме и вързахме! какво ти е крива мутрата ,ако работи яко за страната,вместо да краде и да раздава на догановците? аман от ***!които си мислят,че има образование за "управляване на държавата" /рейгън,дето срина СССР е холивудски артист,таратайке!/

180

sss

преди 13 години

Много съм малък ? хаха.. супер си .. ;РР

179

така ли ?

преди 13 години

НАГЛОСТ ---това е 20 г., ПРЕХОД !Но нали си се родил вчера ,как да помниш ....хахаххахаха !.....180,айде у ЛЕВО !

178

....178

преди 13 години

Много си малък ......хахахаха!

177

Анонимен

преди 13 години

Защо ми се струва , че заглавието е объркано .Не е ли по - коректно да бъде "НАГЛОСТ - това е Борисов"

176

нали

преди 13 години

Друг път няма ,само напред ,а Съда да се стяга ,или да си заминават !

175

sss

преди 13 години

хахахаххах искам да чуя аргументите за двата минуса дето ми сложихте :DDDDD

174

ФАКТ

преди 13 години

......174......От 20г., Съдебната Система е голата вода !Когато фактите говорят ...и БОГОВЕТЕ си мълчат ------отворко !Което си е ,...си е ---факт!

173

do 174

преди 13 години

Отворко ,а преди 2 г., Бойко нали не беше на власт , а СЪД.СИСТЕМА ---ПО-РАЗЛИЧНА ЛИ БЕШЕ ,.....голям разбирач си ,няма защо ,БГ *** ...?

172

sss

преди 13 години

Колко и Винету е чел не е ясно..

171

taratajka

преди 13 години

Дошла мутра и казала кои са добри и кои лоши съдии. Критериите са ясни,няма защо да обсъждаме. Когато юристи като Капка Костова са чели дебели книги, Бойко е чел Винету. Не,че книгата е лоша, ама не дава достатъчно познания като как да се управлява държава.

170

Анонимен

преди 13 години

Браво Бойко! Цяла Европа казва че съдебната ни система е корумпирана и не върши работа. Това са хора на тройната коалиция, които защитават престъпния свят. Защо няма нито един осъден бос на мафията. Ако искаме държавата да тръгне напред, трябва да се справим с безпорядъка и корупцията в съдилищата. Иначе нито ще видим Шенген, нито ще можем да се отървем от престъпниците в държавата.