41

Анонимен

преди 12 години

А когато си пълните газовите бутилки за пропан-бутан на места без кантари и минавате проформа технически прегледи на АГУ-тата на колите не мислите ли, че ще убиете и семействата си и най- близките си??? Култура на поведение се нарича и за жалост щом може и по-другият начин не се и замисляме???

40

Анонимен

преди 12 години

@39: На други места в града го има на далеч по-ниски. @33: По-учените може и да знаят за какво става въпрос, но изглежда ти не си сред тях. Тези "бомби", дето всички си ги карат из багажниците, не са по-опасни от бомбите с течно гориво, които возят останалите МПС-та. Проблем може да възникне при техническа неизправност, но те затова се правят тези прегледи. На мен всяка година ми проверяват системата за течове със специален уред, а на 5 години бутилките се свалят и се гледат на рентген.

39

Анонимен

преди 12 години

Интересен е фактът,че предлагаше метана на сравнително ниски цени....

38

Вълканов

преди 12 години

Шефът на ДАМТН в Пловдив си кара мерцедеса и не му пука

37

Незнаен

преди 12 години

Остави законите, елементарен светофар не спазваме1 макар че и това е регламентирано в закон. :D

36

Торанага-сама

преди 12 години

Длъжностното лице поставило подписа си за изграждане на метан станция насред града да покрие щетите.

35

Пожарникар

преди 12 години

До 27, първо прочети нормите какво казват и после ми философствай кой колко пари е взел! Аман от хора, които не познват българското законодателство и си мислят, че е каквото на тях им се иска!

34

NightMare

преди 12 години

Това сме в БГ - мърльовциВсе разчитаме Господ да ни пази - не за друго а защото сме *** забравили да спазват изисквания за безопасност. Та нали сме умни как тъй някакъв закон ще ни нарежда кое как да е . Ние винаги знаем повече по отношение на правилата.

33

an

преди 12 години

KATO ZNAM KOLKO MNOGO NAROD SI KARA BOMBITE V BAGAJNISITE, NAPRAVO MI NASTRAHVA KOSATA. OSOBENO BAK6I6ITE, KOITO ZAREJDAT METAN. DANO NE SE SLU4I DA GRAMNE NQKOQ BUTILKA V BAGAJNICITE, 4E V TOVA ZADRASTVANE V SF 6TE IMA DOSTA HORA PO MORGITE. V TEZI JEGI NALQGANETO V BUTILKITE SE UVELI4AVA MNOGO KRATNO. KOLKOTO I DA E IS4ISLENA BUTILKATA ZA TOVA NALQGANE, IDVA MOMENTA KOGATO SE POLU4AVA -UMORA NA METALA- PO U4ENITE, ZNAQT ZA KAKVO STAVA VAPROS. TOGAVA STAVA STRA6NO.

32

поля

преди 12 години

Не е задължително да е от немърливост..Но е факт, че "безопасността" на всякакви обекти е сведена до папка с измислени протоколи и хартии..ама масово е това, с ужас заявявам че го виждам ежедневно пред очите си. Така че всеки ден курбан да си правим и да се веселим:-)

31

do 23

преди 12 години

Да имаше я преди 10 (може и повече) години, но после я затвориха. Преди 4-5 години я отвориха на ново и първоначално беше газостанция+1 колонка за бензин и нафта, в последствие нагъчкаха автомивка и метанстанция. Не хейтърствам, но смятам, че собственикът й си е платил на когото трябва за да може да работи необезпокояван в близост до 2 болници и училище...

30

,,,,,

преди 12 години

da Blagodarim na Boga ,4e nqma jertvi,mai za balgarina ve4e nqma nishto slu4aino,e i az sam siguren ,4e nqkoi e vzel rushvet,no...ne sam i saglasen s tui,4e po evropa nqma benzinostancii v blizost do ob6testveni sgradi..e pone tuk v London,vsi4ki sa na ne pove4e ot 10 metra...no pone v Bg naistina ima mn prazni prostranstva,no ima i zakoni....i ve4no nedolvni hora...

29

Анонимен

преди 12 години

на запад от няма безиностанции ж близост до училища и детски градини, а в моя град има бензиностания на 30 -40 метра от оградата на на детцка градина ...............ако нещо се обърка ..мале- мале не ми се мисли , и сега е лято, децата са постоянно на вън .абе ...БГ .каво да кажа .

28

gishena

преди 12 години

А , Пещерско , не Цариградско . Към болницата и билите , а :Д Хубаво , че не ходих днес при една приятелка

27

Пожарникара

преди 12 години

До 23:А, ти знаеш ли на какво отстояние трябва да стои тази газстанция?А дали кой от пожарникарите и е дал разрешително и колко пари е гушнал?

26

gishena

преди 12 години

Еко терористът ме радва . Ще сложа това , което е казал , като настроение в скайп . Хаххаха. Това до Билата в Тракия ли е било ? Цариградско шосе ?

25

пич

преди 12 години

е са глейте как шефо обезщетява пострадали...смеееех

24

Анонимен

преди 12 години

Дано не я затворят, че е удобна за пълнене на битова газ.

23

Глас Народен

преди 12 години

Само да напиша на тъпите хейтъри, че тази бензиностанция я има от поне 10 години там и до сега инцидент не е ставал. Демек не е от техниката. Случва се да стане грешка, особено с взривоопасни материали. В много по-развити държави като САЩ редовно си избухват бензиностанции. Човешкият фактор винаги е определящ. Вместо да псувате и храните се радвайте, че няма жертви и се надявайте да не ви се случи на вас. *** народ...

22

Хептен Сакън

преди 12 години

Айдеее, сега Германия ще обяви, че се отказва от природния газ.