64

musashi

преди 12 години

Факт е, че корупцията в държавата е взела застрашителни размери. Спомнети си какво са отговорили аварите на въпроса на Хан Крум: "Защо загина държавата ви авари" , но все пак трябва да сме по-позитивни.

63

аххаах

преди 12 години

" срещу подкупни катаджии " е те 99 % са подкупни, а другия 1 % са некои шматки дето нямат акъл и рушвет да вземат...цялата система трябва да се смени

62

до 64

преди 12 години

Видял съм гледки, които може би е трябвало да видят майките на такива като тебе за да пометнат /направят спонтанен аборт/.

61

до 59

преди 12 години

Нима катаджиите станаха медици или пожарникари та твърдиш , че ги вадите от ламарините. Не сте достатъчно квалифицирани

60

Анонимен

преди 12 години

Ахахахахаха "отстранен до приключването на производството". *** майката.Тоя трябва да влезе в следствения - да го попребият и понае*ат пандизчиите.Да види какво е да ти го вкарат и да не може да направиш нищо!

59

Анонимен

преди 12 години

Не сме народ, а *** някаква от крадливи и корумпирани същества.

58

Експо

преди 12 години

Мазните и *** ченгета рекетират държавата от десетилетия. 7 000 катаджии по 300 дни по 100 лева - годишно прибират 210 000 000 лева - при най скромни предположения.

57

до долния лайнар

преди 12 години

Не ги вадиш ти, а пожарникарите - понякога и Гражданска. Така че ходи да вадиш картофи на село и не се обаждай много *** КАТаджия

56

Анонимен

преди 12 години

Ей само разбирачи тук :D А като ги вадиш изпод смлените тенекии само реват и съжаляват мишките :D

55

до Цветанов

преди 12 години

Това са пионките и бушоните Цветанов , босовете , босовете в твоето ведомство по региони , Цветанов !

54

Анонимен

преди 12 години

Много ревете, а когато Ви спрат в нарушение започвате....."Ама не може ли да си платя ...Ама старши недей .Жана , деца гледам. " и т.н. И след като се прибере и пие две пърцуца и като почни" Аз оня с двадесет лева го излъгах" и се чувства герой пред драбната си душа. И интересно, че в момента в който напусне границата става най-примерният шофьор.Защото такива като него тарикати там в Европа не вървят.Там и в затвора влизаш докато не си платиш тарикатлъка да нарушиш Закона. И колата ти взимат ,

53

Анонимен

преди 12 години

Явно "даренията" не достигат до горките претрепани от работа полицайчета, та вместо да садят компир им се налага да поработват! Е поне оттук нататък няма да ходят окъсани и да миришат на чесън. Ще миришат на нелегален "Давидофф" и ще ви спират с усмивка и целувка.

52

Шофьор на шейна

преди 12 години

Така хем няма корупция( не плащате на катаджиите рушвети, хем и парите са ви в джоба ( не плащате безмислени актове) ама се иска малко акъл и да четете законите !!!

51

Шофьор на шейна

преди 12 години

Схемата бачка защото за да те накажат, трябва да ти връчат наказателно постановление(с акта не сте наказани), а за да го връчат трябва вие да си го вземете(макар и по закон те да са длъжни да си ви издирят и да го връчат), а няма как да ви накарат да го вземете ако талона ви не е в КАТ.

50

Шофьор на шейна

преди 12 години

Просто не плащайте актовете на прасетата и това е !В момента закона е такъв че е безмислено да се плаща акт. Каква е системата :Те ти взимат талона и ти за да си го вземеш отиваш в КАТ където плащаш актовете...Обаче ако не си носиш талона акта е 20 кинта(преди беше 10), караш със акта един месец след което го хвърляш, до следващия такъв акт... Аз съм някъде на 6-7 акт. През това време актовете които са реално за нарушения губят давност(абсолютната давност е 3 години) и това е !

49

емигрант

преди 12 години

Е сега да ги пенсионират с по 20 заплати.За смях стана полицията.

48

Анонимен

преди 12 години

Aко се стреснат сега и престанат да взимат,ревящите тук ще ревнат 100 пъти повече,защото ще отнесат актове,а това са дребни душици и селски тарикати,дето се молят да си платят на ченгето,после ***,че им взели парите.

47

Machiavelli

преди 12 години

Проблема не е в катаджийте, а в това, че българина предпочита да плати на прасето отколкото на държавата и после се оплаква че нема пари.Как да има пари при положение, че нито цент не влиза там където трябва.Като почнем от подкупи на прасетата по пътя и стигнем до всеки първи магазин/магазинче/бутка което не щрака нищо на касовия апарат. Продънени мозъци сте, все са ви виновни политиците и държавата.

46

гражданин

преди 12 години

Всички по стари катаджии да се преназначат във вътрешни постове към полицията и ще види г-н Цветанонв колко човека веднага ама веднага ще си попадат молбите за пенсия. Стане катаджия и след два месеца хоп на нов джип .

45

Анонимен

преди 12 години

Като не пълнят касичката на герб е нормално да ги отсвирят.