147

ай-вай

преди 13 години

до 129Точно написано.Допада ми.

146

Иван

преди 13 години

Тази на снимката е жесток вук.

145

Анонимен

преди 13 години

Виля Сечкова и Цеца Красимирова .. това са най-големите мършави ку*ви в света !!! Да им е** майките .. стига сте ни занимавали с тоя псевдо мършав елит .. да им пикая на елита и да им се*а в устите !

144

Анонимен

преди 13 години

Едва ли....нали всички българи ще сме емигрирали?

143

ciganinSbydeshte

преди 13 години

Radvaite se 4e sa ostanali(dori i malko)BYLGARSKI semeistva,koito imat po 4-10 deca.Sled 20 godini shte pitame na *** naroden kade izchezna bylgarskoto naselenie.

142

love4

преди 13 години

takava maıka da ımam bashta nemı trybva...............

141

Анонимен

преди 13 години

Много ме радват такива дащни ***, които имат по 4-10 деца. :)

140

Анонимен

преди 13 години

Ако това са образците на българските майки...Боже пази България!!!

139

Анонимен

преди 13 години

На тази сладурана бих й направил още 4 деца.

138

Оцеляващ

преди 13 години

Аве стига сте ни я навирали тая *** дет на са я заплодили на 14г и вече голямо важно....то да нацвъкаш 4 хлапета през ден си е типично за мангалятя,а тая няма толкова тен....явно в кратуната няма нищо,а в суратя не я бива,но явно има кой да и плаща за рекламата,но...ние с какво сме виновни.....освен,че си губим времето да четем помия....

137

Румен

преди 13 години

Нема що , разни старци са похарчили толкова пари за тези , че всяка крава може да стане секси

136

СТИГА!

преди 13 години

Стига с тази *** Милянкова с овча физиономия!Прилича на подвижна закачалка, с погребално и флегматично изражение на лицето, с богат любовник, от когото има 4 деца наистина. Любовникът й е от Разград като нея и е близък до Маргините, ПЛАЩА "РОЛИТЕ" НА ТАЗИ БЕЗДАРНИЦА, за да ни натрапва невзрачното си личице от екрана!

135

ШЗО

преди 13 години

Едно време да сме били 15-16г пишлигари оглеждахме мацките по центъра на Плевен и цялата компания бяхме единодушни че най-хубави са младите майки по на едно дете....дъге!И сега вече като съм в зряла възраст сам на абсолютно същото мнение....;-)

134

Нерез

преди 13 години

"до нерез, трудно ще ме забравиш повярвай ми..... "Всяка казва така скъпа, всяка ...

133

любовницата

преди 13 години

до нерез, трудно ще ме забравиш повярвай ми.....

132

Нерез

преди 13 години

"Нерез/ът е пич ! Дами нямате такъв за съпруг за да знаете за какво иде реч! Човек с принципи и едва ли ако сте неговата половинка ще търсите чуждото внимание с предизвикателно облекло и бутайки количките! "А точно!!! Само дето аз не вярвам в брачната институция и няма да имам жена в този смисъл.

131

Нерез

преди 13 години

"искам да ти стана любовница, да омъжена съм и с със сигурност друго ще говориш...... "Аааа, скъпа, гледай си мъжа. Аз си имам кого да пердаша ...

130

родител

преди 13 години

И за какво да им "завидиш" - коя във фолка, коя с боклукчия - ама повечето са от "Визаж" - е, ясно....

129

Анонимен

преди 13 години

нали уж имат много кинти, а жената от снимката има спешна нужда от фризьор

128

8-ия ден

преди 13 години

Да видим сега :1. Чаровницата с леден поглед Цеци Красимирова бе..беше.....2. Вили Сечкова си е в джаза ...и не само в събота вечер...3. Секси мамче безспорно била Алисия!.......С този празен поглед...а за силикона в устата...не ми се и говори...4. Ирена Милянкова, която за крехките 25-години има вече 4 деца. Манекенката на Визаж ражда за пръв път на 15 години..........това напомня за една друга етнос....5. Най-сексапилното дупе на България Биляна Йотовска....така казано направо си е в 10-ката ! да си дупе е титла !!!!6. Хамелионът в поп фолка Галена...Ама хамелионът не се пише с и........7. Роси Черногорова...колко е дълга тази Роси ??? Или снимката е зле направена, или има нещо несъразмерно ....8. осеменителят на поп фолка Коко Динев ......осеменил и Анелия.....страшна реклама !!!9. Свалете 33-годишната актриса от Стъклен дом Яна Маринова от този списък не и е тук мястото .....защо, не казвам...не е прилично ...10. Варненката /оф , не ми се иска да го казвам/, Ивайла Бакалова има момиченце от екс боклукчийския !!! бос - то с какъвто се събереш....наша пословица...Сега, ако кача снимки на моите деца и приятелките им тия по-горе направо ще отидат в задния двор....Има талкова красиви и , слава богу, не спрягани ни в поп-фолка, ни в престъпния свят, момичета...Така че за тези мамчета ....много време дори им отделих...