366

Ели

преди 13 години

Хубава или лоша, управлявана може би не както трябва, но Атака е единствената партия, която е създадена по естествен път.И зад която не стоят олигархични интереси.Да. Ако има някой независим политик в България, това е само Волен Сидеров.Ето ББ какви перуети направи. Всъщност не Атака се промени, а ГЕРБ се промениха. Според мен ББ го притиснаха и взе да взема противо-български решения.Говоря за енергетика, злато, земя, социална политикаЕстествено е да се оттегли подкрепата.

365

Анонимен

преди 13 години

То не беше подкрепа на Борисов, на Цветанов, на Дянков, Калинки-малинки и т.н.Кой ще ти повярва от тук нататък?Късно е Сидеров, изпусна питомното, гони сега дивото!Атака вече е със затихващи функции!

364

Паша

преди 13 години

Моляяяяяяяяя!

363

асенова

преди 13 години

Вазелине, тоест Венелине, не разказвай личните си преживявания под друго име. Никой не е длъжен да слуша *** ти истории.

362

Ваня Стефанова

преди 13 години

Вместо да го сложат човека на пост на който ще е много полезен герберите предпочетоха можеби да е някои който може да се контролира и да не е толкова опитен като Сидеров.Шубето е голям страх.

361

Анонимен

преди 13 години

Стига с тия клишета бе повтаряте само едно и също знам че ви е написано предварително ама вече се излагате....

360

левскар

преди 13 години

Каква Атака какви 5 лева ,никой ли неразбра ,че Атака е семейна партия ,а?Как слави бинев /топ мутра/стана евродепутат?Май забравихте и Юри галев беше общински съветник от АТАКА.Воленчо си продава държавнически местенца а вие си викайте ,"докато има балъци ще има и тарикати","докато има овце ще има и пастири".Ама най-страшните избирателите в пенсионна възраст който и да дойде ги убива стъпка по стъпка ама те гласуват и гласуват,гласувайте и се сърдете само на себе си.

359

Венелин

преди 13 години

Воленчо им се дупи 2 години(без никой да му иска),а накрая като му го отпрахавзе да писка...

358

Анонимен

преди 13 години

Отговорът на Сидеров: Болката ще е силна! но срамът ще е зацял живот+++Просто Сидеров прави пренос на личен опит с потенциалност.

357

до 387

преди 13 години

българина пише на кирилица, а не на шльокавица-неграмотица! Засрами се! Марш в ъгъла! Никакви възрожденски песнички тази седмица! :D

356

balgarin

преди 13 години

DA E JIV I ZDRAV VOLEN CIDEROV,za daq ima BALGARIQ,a BALGARITE da ne badat ynijzvane ot zigani i tyrzi,ctiga privilegii za etnocite,vreme e da izvikame dryjno BALGARITE da badat 4yti ot zakonotvorzite i da ima COZIALEN i realen mir v BG.

355

Honorik

преди 13 години

Подобна безотговорна държава като България не бива да съществува!

354

Анонимен

преди 13 години

Идентичността на банатските българи е пъстра като в калейдоскоп те са едновременно католици, павликяни, българи и, разбира се, банатчани. Не случайно и преселилите се обратно в България банатски българи остават банатчани понятие, което като че ли е символ на толерантността. Банат е един вид ненационална утопия: областта е разделена между няколко държави, няколко етноса и няколко вероизповедания, а нейните жители живеят заедно, обединени от чувството, че са деца на Банат

353

Анонимен

преди 13 години

interseno Volen Siderov ot koi Balgari e to4no , ne se znae

352

Анонимен

преди 13 години

Банатските българи Дойче Веле посвещава серия от материали на банатските българи, живеещи в румънската част на Банат. В следващите редове кореспондентът ни Стилиян Деянов представя селата, които е посетил и хората, които е срещнал там. Банат е област, разделена между Румъния и Сърбия, а малка част от нея е на територията на днешна Унгария. Там от векове съжителстват множество етноси, сред които румънци, сърби, унгарци, роми, германци и българи. Румънският Банат подслонява най-голямата част от банатските българи. Двете основни български селища в румънския Банат са Стар Бешенов и Винга. Стар Бешенов или Стар Бишнов (според местния говор) се намира в най-западната част на Румъния само на няколко километра от унгарската и от сръбската граница. Селото е далеч от всички големи пътища и затова там се е запазила най-добре общността на банатските българи, които съставляват над 80% от четирихилядното население. Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Карта на региона

351

do:381

преди 13 години

tva e na Makedonski , izliza 4e Balgarski ezik e nemali a govoreli Makedonski

350

Анонимен

преди 13 години

Отвъд Черно море: забравените българи в Грузия Потомци на български преселници в Грузия вече не владеят езика, но пазят спомена за своите предци и за репресии в бившия Съветски съюз. С някои от тях се срещна Юлия Дамянова в грузинската столица Тбилиси. По български яз уже... Какво трябва да реча - яз не помня. Яз уже 40 години живея тука. Яз уже, у мене никого няма с кем яз може да хортувам. За това сега ми е много трудно да говоря на български, казва 58-годишната Люба Янаки, потомка на български преселници в Грузия, живеещи там от средата на 19 век.Сегашното българско посолство изобщо не допуска близо до себе си нашето дружество. Ние нищо не искаме. От нищо нямаме нужда и сами знаем, че България е в затруднено положение сега. Но поне някакво внимание от нашите хора... Много ще се радвам на нещо от родината на предците ми - картичка или нещо подобно. Това ще ме качи на седмото небе. Това на всеки би му било приятно, нали?

349

10

преди 13 години

Ако и този път народа не се пробуди и не гласува за човека,който милее за България и за българския народ-Волен Сидеров,това значи,че той си заслужава този начин на живот -мизерия,глад,лъжи,*** тормоз и чужденец в собствената си държава.Братя българи гласувайте за АТАКА!

348

USA

преди 13 години

BALXARITE STE PEDALI DNES EDNO YTRE DRYGO GOVORITE

347

рени

преди 13 години

359,това, че ти пишеш правилно( естествено с подкрепата на гугъл), да не те прави по - голяма работа от другите? Отговорът е НЕ, все същото л***о си.