7

Ангела Меркел

преди 13 години

Няма такъв *** народ,като гърците, да си закопаят децата и внуците. Комунизма свърши.Сбогом панирани таралежи,здавейте скакалци в зехтин

6

отново пропаганда

преди 13 години

Мама му стара, защо аз гражданинът на "най-стабилната" държава в ЕС, оня ден в Александруполи на обяд обядвах със домашния си сандвич, а гражданите на "фалирала" Елада бяха накацали по ресторантските маси и от гозби и питиета неможеше да се види дори цвета на покривките на масите!? Аз ли нещо съм заблуден, други ли продължават да ме заблуждават...Обикновеният Български народ е най-окаяният и преебаният от всички в Европа!

5

Митьо Отверката

преди 13 години

Някой може да си помисли,че наистина става дума за братска помощ,но ще е напълно заблуден,защото всъщност става дума за високолихвен краткосрочен заем.

4

разстроено :(

преди 13 години

Когато се присъединим към еврото и ние ще трябва да даваме помощи на гърците и на всички други страни, които го закъсат.

3

Византиец

преди 13 години

Че защо да им дават заем - за да си живеят пак така и да си получават по 14 заплати. Харесвам гърците ама стига са се правели на по византийци от всички.

2

Мишо

преди 13 години

Не ги разбирам словаците- за какво европартньорство говорим, какви 5 евра? Защо не искат да дадат малко парички на братята-византийци, та да има още година-две сиртаки, суфлаки....

1

Анонимен

преди 13 години

Браво на братята славяни, че не са п*тки като нас.