384

ОЧАКВАМ

преди 12 години

Очаквам след изборите Цвъки да заяви "Народа е виновен, не ни оцени !"Аман от оправдания. Има едно ясно правило и то е,че не трябва постоянно да се гледа назад, а да се върви напред !!!Иначе ще продължите да биксувате и най-големите ви успехи да са грамогласните ви хвалби :)

383

лъчо

преди 12 години

На крива ракета и космоса и пречи!

382

Костов

преди 12 години

Костов е виновен !Абе ние ГЕРБ за управляващи ли ги избрахме или за съдии !Станишев е виновен ! Доган е виновен !Симеон е виновен !Ай сиктир бе

381

Анонимен

преди 12 години

389, хвани се за палците и чакай Доган да намине... или някой друг от ДПС.

380

шопът

преди 12 години

Герберите имат една оправдателна теза: Кой ми *** в гащите? Това е поредният и вариант. А иначе Цвъки има едно лице-гьон сурат.

379

sedefcho

преди 12 години

КостоФ се е наакал да не го приберат и него ... а колкото до престъпността не е вярно че са се увеличили кражбите от малолетни просто почват да отчитат ***-дейността както и да засичат обирите преди в районното просто ти казваха при разбит имот - плати 10 лв че да ти напишем бележка за застрахователите! Цветанов раздвижи ленивите полицаи и затова не го харесват !

378

ууу

преди 12 години

как нямя да има престъпления като пристъпници са на власт Каква е разликата между управляващите и братя ГАЛЕВИ Все мутри

377

Анонимен

преди 12 години

Айдеееееееееееее,сменихме рефрена :))) То не бяха тройната коалиция, то не беше съда, сега Костов... Цвъци - сами сте си виновни, ама тиквите ви няма да уврат никога.

376

Венко

преди 12 години

На тоя все други му са виновни, все други го наредили . Те и апартаментите му са от други ...няма да се изненадам ако и децата не са негови!

375

:)

преди 12 години

"Това е политик с две лица" - пълна неграмотност на изказа. Не прави ли разлика между това и той. А що се отнася до лицата, Костов поне има лице.

374

Пешо

преди 12 години

Цецо продължава да се олива. На него, затова че нещата не му вървят както трябва, все някой му е виновен. Крайно време е да напусне заемания пост в МВР ТОП милиционер и да се занимава с лека атлетика... Не вини Цецо другите за своята некадърност, това те издава че си слаб.

373

Анонимен

преди 12 години

Влезе в политиката с едно лице, ще излезе с едно лице. Кел файда, като лицето прилича на ***. Кел файда, като се държи като такъв ...

372

БГ

преди 12 години

ОТ УСТАТА НА ЦЕЦКО-МИЛИЦИОНЕРЧЕТО С АПАРТАМЕНТИТЕ САМО "БИСЕРИ"

371

ЗОРАКИ

преди 12 години

ТАКЪВ Е КОСТОВ ДВУЛИЧЕН . УЖ СЕ ПИШЕ ЗА ДЕМОКРАТ , НО ВСЪЩНОСТ СИ СЛУГА НА "ПАРТИЯТА" КОЯТО ГО Е СЪЗДАЛА КАТО ПОЛИТИК .ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА *** . В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ГИ ИМА СДС & ДСБ !!!

370

Стоян

преди 12 години

Тази мутра влезе в политиката през задния двор и ще бъде изритан пак там.

369

Анонимен

преди 12 години

Костов е най-големия политически интригант и рекетьор на България.С Доган са си лика-прилика.За съжаление, както при комунистите има си твърд електорат от 5%.

368

Boiko Ceco te klati

преди 12 години

Га Цвързуланоф праеше тевните аХпертиментни зделки, тогаа он одеше у црн костум, скъъъп, црни обущъ, црни чурпки, црна риза, црна плешлива тиква, црн изглед, црна душа и црни подслушвателни далавери.Са га сите ааааХХХпертименти са легализирани, га стана предизборен президент, га зане повеке за Буда, отколко Буда за него, он се предреши у бело-цив костум и фръзка на калинки.утре иде деня га прокуроро ке умеша цветовете и ша му надене црно-сив костъм на раета. ша охкъ Цвъ, ша охка па ше свикне и един ден ще протегне ръка към надзирателя молейки го за любов от први поглед, изут, епилиран и с нацрвени устни и лилав *** ще иде на върешен отпуск при *** да проверът пенисуално ко стаа с простатката

367

вече извън България

преди 12 години

За всички симпатизанти на ГЕРБ, що не им направите по едно.....минуетче, на одговорните Ви лидери. Така можете устно да забременеете и да им родите електорат. Вие същите живеете като скотове, с постоянни скандали в Вашите домове, породени от липсата на храна и пари, но не си го признавате за да не Ви се подиграват, за кой сте гласували и само някакво изкривено и МАЗОХИСТИЧНО желание Ви хвърля към ГРОБа, извинете ме ГЕРБ, но на мен вече неми пука, аз се изнесох от тази държава,вие станете ГРОБАРИ

366

Елементарно

преди 12 години

Не им омръзна да говорят за Балкан и Кремиковци. Защо забрави Нефтохим-защото там е В.Златев, а той е тяхен човек. Интереса клати феса !!Елементарно Цветанов !!!

365

Рекушет

преди 12 години

...МВР шефът изтъкна, че още след изборите е бил против коалиция на ГЕРБ с ДСБ и че той е човекът, който не е допуснал Иван Костов в такава коалиция...ЗА КАКВО СЕ СЪРДИ ТОГАВА, КОГАТО ГО ПОДКРЕПЯЛИ БИЛ ПРОТИВ КОСТОВ, ЧЕ СЕГА ЛИ ДА ГО ДОНДУРКАТ ? Каквото почукало такова се обадило !!!