65

Гената

преди 12 години

Аде,стига бе!Хората нямат пари децата си да хранят,този ще ми казва какво да говоря НА ДЕТЕТО-АКЪЛ НЕ ЩА,РАБОТА И ПАРИ МИ ДАЙТЕ!ДНЕС ИМА МНОГО ПСИХОЛОЗИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ И ЗАТОВА ДЕЦАТА СЕ ИЗБИВАТ!ДА ВИ ТАКОВАМ В ПСИХОЛОЗИТЕ!!!

64

malart

преди 12 години

Тези редове е хубвао да бъдат четени от всеки родител и то ежедневно, за да не ги забравя!

63

Ина

преди 12 години

Оптимизма е най-силното хапче срещу всичко, което ни връхлита. Позитивно мислещия човек приема доброто за естествено състояние и когато има лошо се пита защо е така, поставя се на мястото на другия и успява да помогне на себе си и на другите. Оптимизма се възпитава, но ако го няма никога не е късно да започнем да го насаждаме в себе си!

62

шибан оптимист

преди 12 години

КАК ДА ВЪЗПИТАМЕ ОПТИМИСТ -ТОВА САМО БОЙКО ГО ЗНАЕ

61

Stan

преди 12 години

Pravilni ne6ta, makar 4e sa trudno izpalniaemi v edno ob6testvo kato balgaria, kadeto okolnata sreda moje da razru6i tova koeto opitvame da postignemsa6to taka vijdam niakakva panica ot positivnoto v bg, iskali da sa realisti, realizma si e 4ista proba negativizam

60

Анонимен

преди 12 години

Спокс, ще разбереш за плана някой ден.

59

Анонимен

преди 12 години

63 ти не си лузър и никога няма да бъдеш. Проблемът е в това, че колелото на живота има друг план за теб!

58

Анонимен

преди 12 години

оптимист се възпитава най лесно пред портала на терминала...показваш му ако учи и слуша че има и по различен живот

57

39-яро

преди 12 години

и за какво ми написахте минусите че казах че децата трябва да се възпитават в християнския морал и ценности...???явно тук сте само безбожни неверници или пък мюсюлмани....Е за това е на тоя хал държавата...жалко .....

56

:))))))

преди 12 години

Като възпитаваме детето зад граница!

55

Анонимен

преди 12 години

Иде реч за това как да възпитаме *** с розови очила.

54

Анонимен

преди 12 години

Как да възпитаме оптимист ? Като го отгледаме в чужбина...

53

гурбетчия до 53

преди 12 години

Прав си ,но не виждам връзка какво общо имат сегашните турци с османските турци преди 200г.?! Историята не се забравя ,но само с история не се живее! Относно геноцида мисля,че днешният е по-голям ! Тогава всяка българка е раждала по 5-6 деца и никой не им пречил,имало е църкви,бг. училища ,имали са земи ,масови убийства е имало в началото на инвазията ,а след това само при въстания! А сега българина е докаран до просешка тояга от собствения си сънародник ,малко семейства правят по 2 деца !

52

Марк до гурбетчия

преди 12 години

43И кой е виновен за това?Българите или турците и ***?Няма друг народ в Европа, който 500 г. да е бил под властта на исляма!Този геноцид не се изтрива лесно от народната памет!А и не трябва!

51

до 50

преди 12 години

Ти си побъркан!Кога си го чул това бе!!?!?

50

human

преди 12 години

Статията е наистина поучителна! Надявам се, повече хора да са я прочели и осмислили, тъй като децата са бъдещето и просперитета! Колкото по-позитивна нагласа имат те, толкова по-позитивен може да светът (или страната ни) след време!

49

лошо възпитание

преди 12 години

Може би станах банален ,но нали говорим за възпитание ,пак ще го напиша ,все пак и то е част от възпитанието на българите ! Няма да забравя радостта на българите за земетресението в Турция ,няколко дена по улиците радостни българи говорейки си помежду си изказваха пожелания за още такива !

48

wSAR

преди 12 години

Това е оптимистично и като добавиш реалистичното не, че "щъркела носи децата" например, а както си е всъщност. От сега да придобиват представа, за всичко случващо се около тях, заобикалящите ги. Пораствайки в лъжите на големите, защото то така не се говори много е важно как ще му кажеш не е задължително да бъдеш *** или вулгарен за да обясниш истинските неща от живота с истинските им имена.

47

ай-вай

преди 12 години

Всички напътствия в статията са мн.добри,но ние често забързани в ежедневието за осигуряване на насъщния,нямаме нерви и време за подрастващите.Често децата растат без опека и грижи,а там където ги има те продължават до към 30 -та година на "детето". Така,че или обикновено липсват грежи и внимание,или те са прекалено продължителни.

46

към wSAR

преди 12 години

Това детенце тепърва ще изпада в истерия, ако му пипнат пръчката и ще коли и беси, за да докопа чужди пръчки, на всякаква цена. Такъв е новият български морал, новото успешно поведение. Ако се е случило преди 30-тина години, може би си видял настоящата председателка на СГС, да речем :)