26

Анонимен

преди 12 години

Тя го е изнасилила! Интересно,той защо не се оплаче?

25

bg

преди 13 години

Evreite(hazarite)sa nevinni.

24

рашън

преди 13 години

Путин защити ДСК и каза публично, че това е скроена шапка,той е невинен.Другите мълчат,много странно защо?

23

Сори

преди 13 години

ГВИНЕЙКАТА ПОЛУЧАВА 15 ДОЛАРА НА ЧАС И РЕШИЛА ДА ПЕЧЕЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНО С ДРУГА УСЛУГА И СЕГА СЕ ПРАВИ НА ИЗНАСИЛЕНА-пОЗНАВА СЕКСЯА ОТ 15 ГОДИШНА И ВЕЧЕ ИМА 16 ГОДИШНА ДЪЩЕРЯ А Е НА 32 ГОДИНИ.мНОГО СКРОМНА ЖЕНА.

22

2

преди 13 години

Няма орален секс насила,това е велиса постановка.Като е насила що не го е захарала,щеше да има следи от зъбите и.После тя е весока 181 и 91 кг,а той 175 и 81 кг.Тая яко е влезла вътре,ще видим как ще се развият нещатаДСК е голям ум,най-големия икономист в света,а Ан Сенклер е много богата наследница на огромен брой картини от велики майстори 250 броя творби.До сега е продала само 3 картини за около 80 милиона.Някой иска и да ги разори.Всички музеи излагат картините и а ние ги гледаме.

21

защита

преди 13 години

Трима известни и скъпоплатени адвокати ще защават Nafissatou Diallo , ганайката -камериерка.Как една ганайка "от нищото" УСПЯВА да емигрира в САЩ????Как намира работа?Как сега "наема" тези адвокати?Много въпроси.На 18.07.следващото заседание. Дано тогава ч покажат и разпитат.Никави записи от видеокамери, САМО думата на ганайката срещу думата на Строс-Кан.Бащата на еврото, Европейски съюз,един умен мъж с умна съпруга, бъдещето на Планетата...Много размисли...

20

снимка на ганайка

преди 13 години

Видях я в Il sole24ore,сигурно я има и в други вестници. Там пищеше, че е взета от страницата и в Facebook. Имаше две- със забрадка( защотото мюсюлманка) и без. Тазис без приличаше на нашите *** с изрусени кичури. Коментарите бяха, че е грозна. На мен ми се вида "една от многото" като нашите ***.

19

......!

преди 13 години

Може ви е постановка,но черната едва ли му е разкопчавала панталана на сила....!

18

Анонимен

преди 13 години

Строс Кан е невинен и ще бъде освободен, но жалко за кариерата му. Стана неудобен на американците зарадари резервната валута, на Саркози заради конкуренцията за президентското място. Още четох, че Строс Кан е искал някакво злато по изпълнение на договор с американците, те не го дават и т.н. Любознателните ще намерят по нататъшна информация

17

elica1204

преди 13 години

До 15...Няма да сложат снимка на Гагайката, за да не изплаши хората и всички вкупом ще искат съда да оправдае ДСКан ...!Истината е, че постановката е на френските и америк.служби, а Африканката му се е натискала да му прави ***, за да услужи на агентите, които са я хванали, че прави *** на гостите на хотела за пари...

16

3 в 1 = Куатро

преди 13 години

Резултатите преди края на мача:Саркози няма реален конкурент. В замяна, като благодарност следващият шеф на МВФ ще е този на мексиканската централна банка Агустин Карстенс, за да са щастливи и САЩ.Данъкоплатците в САЩ се радват, че системата не отбира пост, социален статус, финасова мощ.Утвърждава се легендата, че няма по-големи любовници от французите, независмо от възраста и сана.Глупост и демагогия прозрачни и *** ... без фантазия !

15

Анонимен

преди 13 години

Наистина не разбирам,толкова снимки на серийния полов атлет-дъртанян и нито една,даже загатната снимка на 32г.черна и изнасилена със страшна сила представителка на пролетариата.Енигма някаква си

14

23445

преди 13 години

Залозите са високи,а играта е сложна.Това,което изглежда причината,може да е върхът на айсберга. Еврейска му работа.

13

Глупости

преди 13 години

Просто му го сложиха.*** е дошла,врътнала му е *** и си го е размазала по якичката.Лошо,много лошо за дъртия мераклия.

12

Анонимен

преди 13 години

абсолютно елементарни и шаблонни изказвания за Саркото и за неговите "задни" мисли. прав е човека пред мен - сбирщина от селскостопанска продукция. абсолютно точно. селяните завладяха нета.

11

Мътен

преди 13 години

Тука е сбирщина на селскостопанска продукция.

10

Бистър

преди 13 години

Здравейте, герберасти!

9

EL TURKO

преди 13 години

Tozi durt evrein shte si plati za tova naglo prestuplenie!! V Amerika , za nasha radost parite ne pomagat!! Faktite veche dokazvat tova!!! Tozi *** malko e previshil pravata si, no dupe da mu e yako!!! Alkatraz shte bude negoviya grob!!!

8

САЩ

преди 13 години

Скроиха му шапка!

7

ЯСЕН

преди 13 години

КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ ПАРИТЕ!!