461

Гари

преди 12 години

Кандидатката "на гражданите" Кунева заявява, че ни трябва независим президент. В същото време се договаря за подкрепа на партиите от тройната коалиция. И ако това не е мимикрията на хамелеон...

460

Анонимен

преди 12 години

Подходяща ли е Меглена Кунева за президент на България Да 60.52 % (282) Не 39.48 % (184)Брой гласували: 466

459

Петрол

преди 12 години

Вие и едните ид ругите закопахте България още преди 20 години. Дори ис факта,ч е унищожихте армията ни, унищожихте независимостта на управлението, поставяйки страната под пряк диктат отвън, пускайки бази на НАТО вие вече ни ликвидирахте. Дори и Първанов, който отначало се правеше на против, днес е първи ласкател на тия неща. А, театъра който вече играете от 21 години, това си е трагедия, а не комедия. Жалко е само, че ви играем на свирките. не трябваше да гласуваме за ни един, от вас.

458

Анонимен

преди 12 години

ПРЪМОВА - МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА НА ЧЕРВЕНИТЕ ***!

457

Пешо

преди 12 години

Който не я подкрепя не е антелагентен да знаете!Тоя нашия елит се оказа некакво паразитно общество!Нема такава простотия!

456

Къде е Тити

преди 12 години

Леле, Тити Папазов е закъснял, той нали бе в клуба на поддържащиге Седефчо ***, как още не се е ориентирал да застане зад Мегленка въртиопашката.Преброяване на гъзолизците започва

455

Пешо

преди 12 години

Малей яка реклама пада целата анталагенция я подкрепя:Даниел Вълчев и Николай Василев, бившите депутати от НДСВ Деница Димитрова, Огнян Герджиков, Минчо Спасов, както и Борислав Цеков, режисьорката Иглика Трифононова, певците Дони и Мариaна Попова, Коцето Калки, актьорите Чочо Попайорданов и Йоана Буковска, волейболистът Пламен Константинов, скулпторът Георги Чапкънов, дъщерята на поета Валери Петров Бояна Петрова, телевизионният водещ Димитър Павлов.***ба и тъпите продажни!

454

201

преди 12 години

снахите на Политбюро

453

Нострадамус-астролог

преди 12 години

Не мога да повярвам че е възможно да събереш всички възможни отрицателни черти на една зодия на едно място,но ето:-ВЪЗМОЖНО БИЛО.Мъжете от тази зодия са готини ама жените са ноооооооого зле,а за тая няма букви във азбуката направо...

452

Анонимен

преди 12 години

БСП+ДПС+НДСВ = ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НА БЪЛГАРИЯ,КОЯТО СПОНСОРИРА ПРЪМОВА - КУНЕВА!

451

Анонимен

преди 12 години

Пръмова - кандидат за Президент...със спонсори....МУТРИТЕ!

450

Анонимен

преди 12 години

Промяна която иска Пръмовата снха е връщането на Тройната м***струбация и ново крадене, гори, заменки ... а бе знаете как беше Горския цар, Гоце трипера...

449

никои

преди 12 години

точно тая госпожа не за президент ами за затвора трябва да се стяга.тя е една от тези които срещу пари продаде интересите на българия и затвориха здрави атомни реактори в козлодуи и лавира здраво за белене и интересите на гмо продуктите на монсанто.явно в българия всички политици са подкупни,продажници които служат на евреите

448

обещава промяна хаха

преди 12 години

Промяна от псевдо посткомунистически преход към чист комунистически... с червените крадци от БСП,ДПС и НДСВ!НО ПАСАРАН!НО ПРЪМОВА!НО КОМУНИЗЪМ!

447

Лично съм гледала ..

преди 12 години

...как Райчев от Добрич , пращаше замразени прасенца , подарък на т.н. "еврокомисарка" преди Нова Година....защото предстоеше МИСИЯ от ЕС, за одобрение на Месокомбината Му...М.Кунева е страшно подкупна и продажна-като всеки комунист.

446

МЕГЛЕНА КУНЕВА, Е..

преди 12 години

.."ЧЕРВЕНАТА СНАХА", НА ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ БКП/БСП,ДС/ДПС,НДСВ/с крадлив ДЕДО-ЦАР/, И ....ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА "ЧЕНГЕДЖИЙНИЦА" НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ "ФАМИЛНИ-КЛАНОВЕ" В БЪЛГАРИЯ!М.КУНЕВА ----НЕ Е "НЕЗАВИСИМА"..!ТОВА Е НАГЛА ,КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЪЖА!М.КУНЕВА---Е "ПРЯКО ЗАВИСИМА" ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

445

Анонимен

преди 12 години

ОЧ БРЕ НЕНАЯЛА СЕ

444

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ИЗБОРИ С УЧАСТИЕТО НА "НЕЩОТО" МЕГИ Е СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕ Е ЧУДНО, ЗАЩОТО ТО, "НЕЩОТО" Е АНТИБЪЛГРСКО !!!

443

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ(ДС)БКП , БСП(ДС)БКП,НДСВ(ДС) и ДПС(ДС)БКП излизат с един ОБЩ кандидат- ПРЪМОВА? Нали са си от едно и също червено котило?!К'во се правят на демократи?

442

ДА БЕ ДА

преди 12 години

Г-жа Yes да ми е президент?? Не,благодаря,тя така и един път не си защити българските потребители от това ,че вече колко години фирмите ни тъпчат с отрови! Изчерпана кукла на конци.