14

1

преди 12 години

до valenty,той си е такъв , яшар шопов му е чичо от атака.

13

valenty

преди 12 години

Много прилича на ***. И се хвали като ***

12

оф-ф-ф-ъ

преди 12 години

Много скромен, бе! Ама как само шитна предишния министър. Страшен голмайстор. Пък какви купешки обрати употребява - "по-разпознаваем в Брюксел". И условна реч - "вероятно". А-а, грешка няма! И бърза да наеме консултанти - парите трябва да се усвояват. А че точно консуланти от кол и от въже, най-често с опит от Централна и Южна Африка или Латинска Америка ни доведоха до този хал, какво от това. Но всеки, който не си разбира работата наема консултанти.

11

Насо

преди 12 години

Момчето не е амбициозно, личи му че е ***.Подкрепям предложението вместо чужди консултанти, да си вземем чужд министър!

10

1

преди 12 години

Като ще се наемат чужди консултанти на които трябва да плащаме понеже министрите нямат ум и не са подготвени, да си наемем министър отвън. По-евтино ще ни излезе.

9

Московски

преди 12 години

Тоя само по сурата му личи, че е поредния некадърен крадец-комсомолец. Въобще от комсомолците не става и *** за зеле. много са зле - хем крадливи, хем некадърни. Само да лъжат умеят.

8

До № 8

преди 12 години

Само на Дянковото пишле...

7

Жепейко

преди 12 години

ДАНС да провери, кой си е купил магистърска диплома в Иконимическия в Свищов и чий татко - комунист пращаше всяка седмица по 2 агнета, за да бъде хрантутен герберасткия актив! И съответно актива да вика: "Да живей!", да папка и да благославя. Сега само ще "благославя".

6

От кухнята на БДЖ

преди 12 години

Който може нека ме опровергае - на 1 работник в БДЖ /машинист или ремонтен работник/ се падат 3.2 администратори. Отдавна БДЖ не е производствена фирма, а политическо сборище на свои хора - лапачи, които цоцат от държавния бюджет. БДЖ не се изхранва от това, което заработи, а от данъците, които плащат всички ***, *** български данъкоплатци. Затова администрацията на БДЖ живее в невиждан лукс, получава баснословни заплати и по цял ден прелива от пусто в празно...

5

Зелените

преди 12 години

Бойко, може би наистина иска да помогне на страната, но ГЕРБ със сигурност не иска !!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Има крадливия поглед на Иван Костов. И боята същата

3

железничар

преди 12 години

БДЖ мафията е свързана с автобусната и транспортната мафия - понеже автобусите вдигнаха цените на билетите, заради бензина и хората минаха на влакове, сега БДЖ ще вдигне цените, за да изравни нещата. А иначе кражбите и далаверите в БДЖ няма кой да ги разнищи - милиони се източват, крадат и перат всяка година.

2

Анонимен

преди 12 години

"Ще наемем консултанти за оптимизация на БДЖ "Товарни превози", което означава, че ние в рамките на няколко месеца ще имаме всички тези неща.Изпитана схема.А защо ако мога да попитам стойте там и взимате заплати, като за всяко нещо се наемат консултанти? Вие акъл нямате ли си?

1

рогач

преди 12 години

ей такива комунистически *** ще ни пият кръвчицата..ох какво ни чака,,здрав секс.като се върнат да стават политици копеленцата на мутрите и мошенниците...сега ни се струва гадно...но какво ни чака хораа не е истина...ОГРОМЕН СЕКССССС...УИТ НО ВАЗЕЛИН