39

www

преди 12 години

ВЕЧЕ И ГОСПОД ДА ДОЙДЕ НЕМОЖЕ ДА ГИ ОТКРИЕ (.-(;;;=:::%%"""`~;)

38

Анонимен

преди 12 години

Стената, багера...да мине след това "Чистотата" и да започнем на чисто. Конфискация и национализация! Само това е изход за изчезващия народ!

37

hihihihihihihihi

преди 12 години

Всички на улицата....крайно време е да ги изгоним всичките....

36

KOKO

преди 12 години

На сейшелските острови са парите на България....Всички до един навън...

35

Шопски

преди 12 години

Пълна деградация ,граничаща с деформация!

34

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега Цецо да го видим що за полицай е! Не само в Белене е откраднато. Ако разкрият кражбата в Белене, ще разкрият и още кражби, защото схемата на крадене е една и съща от всички управляващи. Полицаи - вие сте на ход!

33

Дедо Гаджа

преди 12 години

Чичо Митко, в тази страна рядко се срещат хора, готови да поемат лична отговорност & вина. Всички решения се вземат групово, което според законите не е наказуемо. Стоян внася - УС приема и далаверата е готова!

32

царев

преди 12 години

Вси4ко ще потъне в земята !

31

:)

преди 12 години

Tе 130 милиона така се крадат... Това да не е шепа семки бе? За да се източат толкова пари ВСИЧКИ са замесени и всеки ***

30

Анонимен

преди 12 години

Бойко що го крие този доклад

29

ДАЦО

преди 12 години

НЕКА КРАЖБИТЕ ДА ГИ РАЗККРИЯТ СЛУЖБИТЕ КОЙТО ТРЯБВА . НО АКО ЩЕ СЕ СТРОИ ДА СЕ СТРОИ ЗАЩОТО СТАВА ПО СКЪПО . ? ИЛИ ДА СПРЕМ ЗА ВИНАГИ С ТОЗИ ПРОЕКТ СТАНАХМЕ СМЕШНИ НА ПЛАНЕТАТА ,ОТ ПРОСТОТИИ И ГЛУПОСТИТЕ НА УПРАВНИЦИТЕ .

28

Анонимен

преди 12 години

Я да раследват Иван Илиев снабдителя на централата в БелеНЕ . Тзи колко открадна и краде по документи ! Купува за по пет лв . а факторира за 20 лв . Там вси4ки са за проверка , ревизия и затвор .

27

анонимен

преди 12 години

но никой няма да си признае без бой и още нещо

26

свищовец

преди 12 години

Колко служители от АЕЦ - БЕЛЕНЕ като Здравко Павлов са купили набезценица от аеца подва три дори и пет апартамента ? Нима това не е кражба и корупция /? Защо не ги раследват ? Има хора по улиците живеят ! До кога тия парасити ще ги храни България там безплатно . вземат заплати без нищо произведено и нищо освежено .

25

ЗАМИСЛЕН

преди 12 години

Какво става се питам , какви неща се пишат по коментарите за Белене кражби на отрова , тоалетна хартия ? Това нормално лие и то от ръководители . Защо тогава са още там на работа ?

24

Немец

преди 12 години

Хаха... пак са ви одрусали яко! :)))

23

хахаха

преди 12 години

не съм на ничия страна но 5 месеца е НОРМАЛЕН срок да се анализира доклад. Особено ако не му е само това на главата. Някой тук си мислят че доклада е комикс с картинки :D :D :D

22

Анонимен

преди 12 години

Гнусен лъжец е тоя Тенчо, малко го мачкаха и ритаха полицаите при ареста!

21

Анонимен

преди 12 години

Лъже Тенчо, та се къса. сега гледа да си изкара на гербаджиите че му стъпваха по ръцете и си измисля разни медийни бомби. Като е така, що е мълчал, що не се появи преди време в ТВ а чак сега? Плюс това съдия да не краде - няма такова нещо. Явно е искал парче от далаверата, пък не му е било дадено и той сега си отмъщава. Освен това 130 милиона могат да се проследят, то не е дъвка да го глътнеш? Мошеник и лъжец е Тенчо Попов, изживява се като мъченик, пък и той е бандит и корумпирана змия!

20

Анонимен

преди 12 години

Кой ги е откраднал? Няма ли си име? Нещата са съвсем конкретни- кажете ги смело, а не така- откраднали....кой? извънземните ли? Име - дело - съд - наказание доживотно и връшане парите с лихвите! Стига краденеее!!!