510

Анонимен

преди 12 години

i kakvo kato e katolichka...to i bylgarskoto naselenie veche e tolkova bylgarsko che... :) za tova primerno v plovdiv, a i v sofiq po centyra na vseki chas se chuvat miusiulmanski molitvi.... mislq che tova i e nai-malkiq problem

509

Geori Lilov

преди 12 години

Тайните на големите играчи ......ako ima Bog to toi ne vijda......

508

Пешо

преди 12 години

Добра реклама и правите на тая крива *** обаче този път ще ме хванете за долу подписаният според мен балами вече няма и никой няма да ви гласува за предоставените ви политически палячовци нито тикви,царчета и всякакви крадчета ще имат шанс сърГей да оди да се пери на гей парад заедно с Яне и Долен този път нарада няма да гласува и всичките си заминавате!

507

Анонимен

преди 12 години

Тая турско-комунистическа *** няма никакъв шанс.

506

Спомен

преди 12 години

Безспорно Меглена Кунева ще е един от най-силните играчи на предстоящия вот-пишещите статията добре ли са?Много ги моля да запомнят какво са казали сега!Кунева ако вземе 1.5% -добре!Платени клакьори!Кунева за нищо не става,камо ли за президент!По добре първанов! ------Запомни се и ти! И след изборите пак ела да пишеш тук! Че и тебе хонорар те чака ;-)

505

Ето коя е всъщност!!

преди 12 години

Трансперънси интернешънъл изрази сериозна загриженост от факта, че бивши еврокомисари от първата комисия на Барозу са приели позиции в частния сектор. Дебатът възникна след като Гюнтер Ферхойген, Меглена Кунева и други са приели корпоративни позиции. Ферхойген се присъедини към Royal Bank of Scotland, а Меглена Кунева беше одобрена за член на управителния борд на френската BNP Paribas.Меглена Кунева стана известна като Мадам Йес, след като в съучастие с Ферхойген, тогава комисар по присъединяването, с измами принудиха България да затвори 4 от ядрените си реактори в Козлозуи, вследствие на което страната загуби годишно по 600 милиона евро.

504

Данчо

преди 12 години

Втасахме я,щом и това недоразумение ни пробутват!От Пешо Дамаджаната та до тази,все безумно представителни във всяко отношение Урковци!Явно няма достойни БЪЛГАРИ за този съвсем излишен пост!Аман от предатели!Да се срамуваш че си Българин!

503

Taти

преди 12 години

Накъде без нея ? А това,че е католичка-няма никакво значение! И не всички българи са християни, а повечето са атеисти!

502

Pepi

преди 12 години

Каква наглост,какво безочие,на всичкото отгоре е и католичка.При никакви обстоятелства няма да гласувам за тая мазница.

501

Нина

преди 12 години

И ако тази решила да мори електората, за да бъде потупана по рамото заради участието ни в разни мисии на НАТО да го каже отсега, нищо не казва касаещо евентуалния й пост. Все пак Президентът е дипломат номер 1, но тя си трае и говори баналните простотии.

500

дядовото

преди 12 години

поредното смешно нещо,след Гоцето П-оглу,в новата БГ история,срам и позор за българите в БГ!

499

Bob

преди 12 години

511 Муспи, коя е тая партия, бре!???

498

муспи

преди 12 години

Народе, щом не искаш единстената българска партия и единственият български президент, какво се оплакваш че изчезваш - за погребението ти ще е подходящо това нищожество.

497

Bob

преди 12 години

Такава мазна, разлигавена, развлачена, безхарактерна, слугинска физиономия може да предизвика само почти неудържими позиви за повръщане. Ако това плашило стане президент, ще си купя пръчка динамит, ще си го набутам в гз и отлитам към Луната.

496

HA!?...

преди 12 години

YA NEZADAVAITE OTGOVORI!"SLED PRAMOVA NAKADE"AMI TRAGNETE SLED NEYA I STE D I R E K T N O W KREMAL!

495

Нека си спомним за А

преди 12 години

Г-жата е перфектния кандидат за длъжността - Президент на ***.Тя отговаря на изискванията за тоз високопоставен пост, а те са именно:- никакви... А има и бонус лични качества - да кима утвърдително, да говори дълго и да не казва нищо...

494

Анонимен

преди 12 години

Чудя се, от кога комунистическа к..ва се нарича европийска алтернатива? А за авторитета и в Европа, всички знаем: не всяка европейска алтернатива има прякора"мадам уес"

493

Йотата

преди 12 години

Госпожо Пръмова, няма да ви мине комунистическия номер. Нито на Слави, Кулеков и Сиромахов. Объркали сте се жестоко. Нищо де - то това е демокрацията - всеки е свободен да се изложи по най-жестокия начин ;)

492

Анонимен

преди 12 години

Каква наглост, каква лакомия!

491

Анонимен

преди 12 години

Какво я тикат тази мазна въшка