155

али

преди 12 години

Бойко реже ленти на реални обекти,червения Кадиев на гола поляна"открива"завод,ха хх хаа---аа,това са червените - мираж в пустинята!

154

mind twist

преди 12 години

Бездарници! Това им е цялата работа, цирк да правят. Ткива бяха и в управлението, такива са и като опозиция.

153

Анонимен

преди 12 години

ГРОБ продава 1/3 от обработваемата земя в България на Изрел! Събудете се, продават бъдещето на нацията на чужда държава!?!!!!! Организирано без да питат и да казват много много - ПРОДАВАТ НИ! Време е да кажем стига!!! Време е!

152

необременен българин

преди 12 години

Червените хептен слънчасаха...?!Бълнуват все някакви изборни победи,ама народа си има поговорка и за туй:"Гладна кокошка - просо сънува."Че що ли да се чудим на акъла им,на *** и сателитите им,като знаем,че от как са "захапали" тая нашата клетата държавица - и народа ни бял ден не е видял - от всичките злини и тъпоумия,дето ги натвориха за толккоз години.А електоратът им по естествен път се топи и изчезва,но на "потомствените управници" алчността и лицемерието им са безгранични.Жалки!

151

Анонимен

преди 12 години

Кадиев е пич. Точно обратното на тъпоумните безгръбначни *** от ГРОБ - образован, фокусиран и със СОБСТВЕНО мнение . тоест не зависи от лидери по начина по който сички в ГРОБ зовисят от мутрата наркоразпространител... Определено е моя човек, независимо,кой е конкуренцията.

150

хм

преди 12 години

завода бат' Бойко го обеща още като кмет... ама то какво ли не е обещавал

149

Анонимен

преди 12 години

Линейки има,доктори няма.Умници.

148

МУНЧО

преди 12 години

Ех Жоре, ех кадийче плешиво..............! Що не кажеш за фирмата на жена ти, а? Колко ток изнесе за Сърбия, а? А дали всичко е било законно, а? А защо моята жена не може да изнася ток, а? И вие сте същите ***, че даже и по-големи! ДЕ.............ееее...б..а ***...***..ви деееее....б....а..............!

147

Мнение

преди 12 години

Кой плати за цирка с линейката?

146

Анонимен

преди 12 години

Цачева е от ГЕРБ, а аз не съм от РАБФАК.

145

Анонимен

преди 12 години

Лъчо МОЗЪКА е от ГЕРБ,а аз-не.

144

Анонимен

преди 12 години

Калинка е от ГЕРБ, а аз съм образован.

143

Tman

преди 12 години

Е браво, откриваме все още не съществуващи обекти, много яко!! Аплодисментиииииииииии

142

Анонимен

преди 12 години

За мен лично Кадиев е неизбираем в София. Аз самият няма да гласувам за него.Но е прав за завода за ***. ГЕРБ симпатизантите могат много да плюят по правителството на Станишев, но за 4 години кметуване ББ и екипът му от "специалисти" не успя да изготви дори проект за завода за ***?! За каква апликационна форма говорят, като нямат въобще основа за такава?! На некадърните винаги някой им пречи (по подразбиране неудобния конкурент/опонент)

141

възмутен

преди 12 години

Всеки ден в пресата се пише, колко много са случаите, когато линейки не достигат, а от ГЕРБ са взели линейка, за да се правят на интересни. Колко човека останаха без линейка, защото някой е решил да се прави на оригинален?

140

...

преди 12 години

А по това време колко ли хора са чакали за линейка и медицинска помощ ???

139

МИТКО

преди 12 години

КЪДЕ Е ЗАВЪРШИЛ КАДИЕВ?!?!?! ГОРКИЯ ХАРВАРД - И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ ВЪЗПИТАНИЦИТЕ МУ ЗАПОЧВАТ ОТ РАЗ ГЛАВОЛОМНА КАРИЕРА ЗАД ОКЕАНА С ШЕСТЦИФРЕНА ЗАПЛАТА КАТО ЗА НАЧАЛО,А НЕ СТАВАТ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ В УМИРАЩА БАЛКАНСКА ДЪРЖАВИЦА.... ОТКРИВАТ ЗАВОД,А?! БСП-ТО?!? "ЩЕ СТРОИМ ЗАВОД - ЗАВОД НА ЖИВОТА"...... ЩЯХА ДА БЪДАТ СМЕШНИ ПАЛЯЧОВЦИ,АКО НЕ БЯХА УБИЙЦИ И НАЙ - РАФИНИРАНИ МАФИОТИ, НА КОИТО ИТАЛИАНЦИТЕ МОГАТ САМО ДА ЗАВИЖДАТ!....

138

суходол

преди 12 години

Каня примадоната, която се води премиер в центъра на Суходол да ни разкаже за завода и ПРЕИЗПЪЛНЕНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ към суходолци. Ще му подарим противогаз.

137

до 144

преди 12 години

***,първо Кадиев е завършил в Харвард,а не школата за пожарникари и работа ще си намери винаги и в БЪЛГАРИЯ и зад граница и то добре платена. Второ не се е явявал 10 пъти на избори,както лъжеш,а това му е втори път. И сега ще отнесе симпатичната марионетка Фанди. Трето -жена му и да работи продавачка в плод и зеленчук, ти и такива *** като теб ще твърдите ,че е в зеленчуковата мафия,защото просто сте злобни и нещастни и нищо друго. Чао ,***! Лекцията приключи.

136

Анонимен

преди 12 години

И с какво конкретно е достоен Кадиев? Че вече десети път се кандидатира за кмет на София и десети път губи? Той е направо един достоен лузър. Добре, че жена му е в енергийната мафия, иначе този мухъл щеше да рови в кофите с ***. Мухляв некадърен лузър, за сметка на това нахално упорит.