22

мене

преди 12 години

А чернюгата скоро ще я катастрофират,уекичко...

21

Анонимен

преди 13 години

Възможно ли е тоя да е вид мъжка горила, държана в клетка поне половин година, за да се хвърли на първата женска, която му се мерне, излизайки от клетката???

20

ИНСЦЕНИРОВКА

преди 13 години

ТОЯ МОЖЕ ДА СИ НАЕМЕ ХАРЕМ ИЗТРЕБАЛА МУ Е НЯКАКВА КАМЕРИЕРКА.ОКАЗВА СЕ, ЧЕ КАМЕРИЕРКАТА Е ПОСТЪПИЛА НА РАБОТА ТРИ ДНИ ПРЕДИ ИНЦИДЕНТА :DВСИЧКО Е ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН.ЯВНО ЗА НЯКОГО Е БИЛ НЕУДОБЕН, ЧЕ ЗАЕМА ТОЗИ ПОСТ.

19

до 7

преди 13 години

Нещото, което ги прави различни.Вероятно могат да мислят...( и понеже днес ми е "тежък ден"- и аз имам за мислене... ще кажа шеговити неша, но познати на всички...):1. Имаше един виц:" Да сте виждали евреин миньор, хамалин, просяк?"( същото е и за арменците... поне аз, в дългия си живот, не съм видяла едно златарско ателие с бълг. име...)2. Евреите дори не се впускат в "непремислени" любовни авантюри....Хитри, хитри ( не просташка хитрост)... а като че са родени с диплом на 007 в джоба...

18

Дядо балабур

преди 13 години

стига сте писали глупости,гледайте си вашето правосьдно министерство не мислите за тях,те са умни.

17

Анонимен

преди 13 години

Колко ли пари е взела гвианската *** в тази конспирация срещу Строс-Кан.По-големи *** няма от янките.И от джуджето Саркози.

16

а ми

преди 13 години

евреин евреино око не вади.

15

Анонимен

преди 13 години

14 е до 13

14

Марк до 9

преди 13 години

Като стана дума за Маркс, какво ли би казал той за БСПто!?Всъщност има ли Компартия по света , която да изповядва Марксизма/с изключение може би на Севернокорейската/?Китайската практикува политическа диктатура, но пазарен капитализъм в икономиката!Кубинската и тя върви натам!За Ленинизъм въобще и не отварям дума!Чудно защо ли руснаците държат мумията на този немски шпионин в мавзолея!Но всъщност Маркс е бил прав комунизъм в найразвитата кап.страна!Очаквам комунизъм в САЩ!

13

До 9

преди 13 години

Прав си абсолютно БАНКСТЕРИТЕ управляват света.Нито една революция не засегна банките. И "великия" Маркс плюе само капиталистите "изедници', НО за банкерите дума не обелва- интересно защо.

12

Винету ли?

преди 13 години

Те тия дето четат Винету от известно време "цувтят" от интелигентност пред зрители и журналисти я със садене на компири, ч с филии с мас намазани.Левон не е юдеин, ама хич. Арменец е и разликата е голяма.Винаги ще уважавам арменците за цветята, които никога не забравят да оставят на паметника в къщата-музей на Яворов.

11

Lehr

преди 13 години

Нещата са по-сложни. Не ги опростявайте с еврейския въпрос, макар да е истина, че след края на втората световна война евреите се чувстват безнаказани за каквото и да било престъпление. Полански е показателен случай.Щатите са страната с най-силно еврейско лоби, но те са осъдили много евреи за престъпления и Полански щеше също да получи заслужено наказание, ако не се беше укрил в Европа.Адвокатът на камериерката също е евреин.

10

Winnetou

преди 13 години

Под "селски лихвар", подразбирам Л.Хампарцумян...

9

Winnetou

преди 13 години

Парите. Тези момчета от Юдея държат 90% от световния паричен поток. Всички лихварски схеми са техен патент. (От най-високото ниво - междудържавно, до най-ниското - на селския лихвар).

8

Кърлеж

преди 13 години

Money,Money,Money! И си чист като сълза.

7

Анонимен

преди 13 години

До 4Добре, променям въпроса така : Защо никой с изключение на родителите ти не обича евреите? Защо са преследвани и гонени през различните векове от Франция, Испания, Португалия , арабския свят? Даже *** някак по ги възприемат. ЗАЩО? Кое е нещото, което ги прави различни от ДРУГИТЕ АРАБИ ?

6

моше

преди 13 години

Камериерката е АНТИСЕМИТ ! но ние ще направим няколко филма за дузина оскара!

5

гого

преди 13 години

Искрено бих-желал адвокатът да е българин,но таково име в световното правосъдие е непознато

4

коктейл

преди 13 години

Предните постове сте забъркали коктейл от "евреи и пари".Може и така да е.Много пари-много "бели'".И евреите никой не ги обича.(не е съвсем истина.Родителите ми бяха обикновени хора, но са имали приятели-евреи през онези страшни години_1935-1948.Идвали са вкъщи с жълтите звезди на дрехите.Браво за моите родители!)НО за ДСК това "посегателство" на камериерката е чиста ПОСТАНОВКА.Касае се за Световния ред , а не за личността Строс-_Кан. Но е твърде умен и трябва да епо-далеч.

3

адвокат

преди 13 години

НЕВИННОСТТА Е БИЛА ПОДКРЕПЕНА С МИЛИОНИ ДОЛАРИ!!!!!!!ПАРИТЕ ВИНАГИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ СВЕТА , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАК СА ПРЕДОБИТИ!!!!!!