33

анонимен

преди 13 години

големи каръци са тия които отговарят за нея..и разбира се че пак няма виновни

32

ПАЦИЕНТ

преди 13 години

С тази система , българина , вече се страхува да отиде на Лекар.Или ще го убият или ще го инвалидизират , или ще го ограбят.Грозното е че плащаме ЗО за нищо.Къде отиват тези пари , само Господ и Мафията знаят.

31

ves666

преди 13 години

vsichkata taia banda chrevoygodnici kradci izmennici e za trepane kraino vreme e tia hora da se ybivat s kamani .

30

Пламен

преди 13 години

Е то какво да му ползваш, вътре пише само кой ти е личният лекар, кога си роден, къде живееш и какъв пол си. Егати системата, то в здравната му книжка пише повече неща, бе, мамичката ви административна и мързелива. И пак няма да има осъдени... Ама ако някой чака от Бойко нещо електронно - ще има да чака... Виж, футболът е друго нещо.

29

Анонимен

преди 13 години

До сега съм разбрал,че в България щом се стигне до сезиране на прокуратурата,няма да излезе нищо наяве и работата ще се покрие и замаже яко.

28

????

преди 13 години

275 253 000 лева ????????????????Къде са тези пари?????

27

Анонимен

преди 13 години

Тази система няма да се ползва, докато изисква електронен подпис за достъп. Или докато не почнат да издават безплатен е-подпис, както ЕГН-то. В НОИ са решили въпроса много елегантно - отиваш лично и ти дават парола/ПИН за достъп до личните ти данни в сайта им, без да изискват никакво заплащане. НЗОК само отчитат дейност - правят едно нищо, което никой не ползва, а за да имат достъп до личните си данни, хората трябва да плащат всяка година за е-подпис. Това е изнудване.

26

Nobody

преди 13 години

До КалинКалинчу, навлизаш в една непозната за тебе материя, дето хем, че си неподготвен, хем стандартните лафове за *** не работят.Защото всички говорят за Азер Меликов и Информационно обслужване, ама никой хабер си няма и понятие, че най-голямото крадене в ИКТ сектора започна с и беше при другаря ти Костов и от там насетне не е спирало.Лек жокер - Аремис Софт. Около 2000 - 2001. Само ти подсказвам, даже и опит за спор няма да приема, щото прекалено много знам по темата.

25

Анонимен

преди 13 години

На този който краде не му трябва информационна система трябва му нещо бъгаво, да не може да направи анализ.

24

Калин

преди 13 години

какви спестявания? луканова зима.. жан виденова ..хипер криза, за какви спестявания .. а да те от позитано тъй научени да казват ..крадеца да вика дръжте крадеца :)къде са парите ..в социалните фондове 1989? за спестявания ще питате тодор живков, луканов .. и там червени барони ..*** с каскети!смърдите ..!

23

Nobody

преди 13 години

5-то правителство ще я почва наново тая система.... Като курсова работа в МЕИ да я бяха дали, до сега да е заработила.....

22

До 21

преди 13 години

Кутев няма проблеми с избора на дежурните на Позитано-те всички кандидати са от сорта на Илия.

21

до 20

преди 13 години

Бате Бойко няма нужда да бърза с кражбите защото го чака поне още един мандат!

20

Алекс

преди 13 години

За какво наливат толкова пари в нещо, което никой няма да го ползва? Колко хора имат електронен подпис? И на всичкото отгоре не работи! Къде са осъдените за това?

19

Анонимен

преди 13 години

Такъв електронще й набия на електронната ни администрация, че ще започне верижна реакция!!Вие знаете ли какво става в Агенцията по вписванията??НИЩО НЕ РАБОТИ!!! ДНЕС ПАК СЕ РЕДИХ НА ОПАШКА ОТ 40 ЧОВЕКА И ПАК НЕ УСПЯХ ДА МИНА!!

18

Илия

преди 13 години

Няма по крадлив кабинет от на Бойко Борисов, като обезумели са всички и гледат и последното което е останало да го тарашат , а народа ги гледа и мълчи хе хе

17

Илия

преди 13 години

Ние в здравеопазването бачкаме за 250 лв. мухляци смотани и няма да гласуваме за Бойко Борисов със сигурност

16

Илия-до 16

преди 13 години

До 16:Да *** 2008 година един инсулт лежеше 20 дена в болница , а при Бойко 7 дни и го пращат да умира след това, нищо че се осигурява.*** си и за здравеопазване ако изкаш да говорим да се видим ако изкаш

15

Анонимен

преди 13 години

А инфосистемата на търговския регистър, в която се маляха милиони, и която е блокирала без надежди за съживяване от няколко дни? Няма ли кой в тази държава да напоше нещо за нея и да пита кой е отговорен за потрошаването на толкова много пари?

14

до Калин

преди 13 години

Да не би с Костов да сте от една боя и за това го обичаш.