314

Чавес

преди 12 години

Янките подкрепят шиптарите и босненските мюсулмани-това е очевидно. Следователно, което е угодно на Америка е демократично, правилно и цивилизовано. Същата е пропагандата спрямо Куба, Иран, Либия, доскоро срещу Ирак, Венецуела и др. Гадният американски ботуш е стъпил и на петте континента! Затова трябва да има луди глави като Младич, които да крещят, че царят е гол, т.е. че янките са империалисти!

313

черноземски

преди 12 години

какво си защитавал бе защитаваше сърбокомунистическата югославия която за радост вечея няма

312

anonim

преди 12 години

Хм. Интересно за журналисти и интересен юридически казус. Юзеир Юзеиров е регистрирал Мюсюлман Демократичен Съюз в Брюксел.

311

Анонимен

преди 12 години

ГРЕШИШ РУМЪНЦИТЕ СА ПРАВОСЛАВНИ!!

310

pachangel

преди 12 години

Колко хора са убити в Ирак но Буш никой не го пипа,сега в Либия колко хора умират но Обама,Саркузи,Берлускони..никой не ги пипа ама какво става поне с вашите мнения бе хора със всичкия ли сте.Моите родители са от тия покрайнини за които плачете и ако не бяха под сръбско щяха да са като нас.Какво лошо са ви направили за им пожелавате нашата орисия.Няма никакви гонения там,хода често и виждам с очите си как е там.Децата им учат в наши университети но искат да са си сърби,имат сръбско самочувствие.

309

Mango

преди 12 години

"Аз не убивам нито мюсюлмани като мюсюлмани, нито хървати като хървати, не убивам и сега в Либия, аз защитавах своята страна, каза Младич".Браво пич!А какво става с най големите военнопрестъпници предизвикали тази балканска трагедия,Клинтън,баба Улбрайт и нейния жиголо Тачи?Тях, няма ли да ги съдят за извършените престъпления?

308

Анонимен

преди 12 години

до 311 прав с но нали знаеш всики народ си е прав за себе си .абе хора просто Румъния и Сърбия окрадоха земи на България Унгария Албания за Хърватия не знам .Румънците са католици и имат лоби Франция .до 302 не мразим никой ние въбще нямаме допир с тях и не искам да имаме.всеки може да си казва мнението това е демокрацията.да се оправят ние да мислим да си оправем нашата къща .

307

Анонимен

преди 12 години

МНОГО СТЕ ИНТЕРЕСНИ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ СА БЪЛГАРСКИ ТАМ БЪЛГАРИТЕ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ГОЛЯМ ТЕРОР ОТ СРЪБСКАТА ПОЛИЦИЯ И ДЪРЖАТ СЕ АРОГАНТНО С ТЯХ И ГИ УНИЖАВАТ А ВИЕ ЩЕ МИ ГИ ПОДКРЕПЯТЕ ТЕЗИ *** НИКОГА СЪРБИЯ И БЪЛГАРИЯ НЕ СА БИЛИ БРАТСКИ НАРОДИ НЯМА И ДА БЪДАТ!!! НИКОГА!!!!

306

!!!

преди 12 години

АМА ТРЯБВА Д**EEEEEEEEEEEE ЗА ТАЗИ РАБОТА!

305

Анонимен

преди 12 години

КОГАТО КОСОВА ПОЛУЧИ ПРИЗНАНИЕ И ОТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ВИЕ СИ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ ВЯТЪР НА УСТИТЕ С ТОВА КОСОВО Е СЪРБИЯ КОЕТО Е ПЪЛНО БЕЗУМИЕ НЯМА НИЩО ДА ПРОМЕНИТЕ ФАКТИТЕ СА ДРУГИ И ДА Е БИЛО СЪРБИЯ НАВРЕМЕТО ВЕЧЕ НЕ Е СЪРБИЯ ТАКА ЧЕ ФАКТА Е ТАКЪВ ЧЕ В КОСОВА ЖИВЕЯТ АЛБАНЦИ И ВИНАГИ ЩЕ ЖИВЕЯТ АЛБАНЦИ А СЪРБИТЕ ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАТ ДРУГАДЕ ДА НЕ ЗАГУБЯТ И САНДЖАК ЧЕ ТОГАВА ПАК ДА НЕ ВИКАТЕ САНДЖАК Е СЪРБИЯ АМА ЩЕ Е КЪСНО ПАК ХАХА

304

!!!!!

преди 12 години

СТИГНЕТЕ НЕГОВОТО НИВО ДА КАЖЕТЕ СЪЩИТЕ ДУМИ ОТГОРЕ,БЕЗ МИЗИ И ПРОЦЕНТИ,БЕЗ ЛИЗИНГОВИ ДЖИПОВЕ и СИЛИКОНКИ!И тогава поучавайте кой какъв е!НАПРАВЕТЕ И ВИЕ НЕЩО НА ПОЛЗУ РОДУ КАТО ГЕНЕРАЛА!

303

Анонимен

преди 12 години

КОЕ ЧЕ КОСОВО Е АЛБАНИЯ ЛИ ХАХАХ КЪДЕ ПЪК ВИДЯХТЕ НЯКОГА ДА ЖИВЕЯТ СЪРБИ В КОСОВО ВЕ ТИКВЕНИЦИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СЪРБИ В КОСОВО СЪРБИТЕ СА ЕДНИ НАТРАПНИЦИ КОРЕННИТЕ ЖИТЕЛИ НА КОСОВО СА ДАРДАНИТЕ ТРАКО-ИЛИРИ КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ПРОВЕРИ ТАКА ЧЕ КВИ СЪРБИ КВИ 5 ЛЕВА А ВИЕ КАТО БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ВИ Е СРАМ ДА КАЗВАТЕ КОСОВО Е СЪРБИЯ КАТО ИМЕННО КОСОВО ЕДНО ВРЕМЕ БЕШЕ В ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ Я СЕ ЗАСРАМЕТЕ БЕ!!!!!

302

!!!!!!

преди 12 години

Косово е Сърбия!И никакви приказки за тракийски корени и великоалбански безумия няма да променят това!Колкото и да се напъват да оправдаят някои престъпния си бизнес с наркорепубликата!Едно ЮГОЕМБАРГО не ви стигаше,а?

301

Анонимен

преди 12 години

ДО СЪРБОМАНИТЕ ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО КОСОВО Е АЛБАНИЯ И ВИНАГО Е БИЛО И ЩЕ БЪДЕ АЛБАНИЯ ДА ЖИВЕЕ АЛБАНИЯ НАЙ СТАРАТА НАЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ!!

300

morning star_12

преди 12 години

независимо от безумията и жестокостите, които извършиха, катастрофираха жестоко, и така е справедливо.В този ред на мисли бих казал, че не Радко Младич е проблем, проблем е мисленето на един огромен процент от сръбския народ, които като доброволци отидоха да убиват в Босна.

299

morning star_12

преди 12 години

Радко Младич е абсолютен престъпник и масов убиец и никакъв спор относно вината му не може да съществува. Прочетох тук някакъв коментар, че разправата с босненските мюсюлмани е била оправдана, тъй като били тръгнали да се отцепват. На неграмотните тук искам да припомня, че Босна и Херцеговина е част от Югославия, а не част от Сърбия. При разпада на това изкуствено държавно образувание сърбите решиха да реализират безумната и болна и отровна "мечта" за велика Сърбия, и в крайна сметка, независи

298

Анонимен

преди 12 години

КОЙТО МРАЗЯТ АЛБАНИЯ ДА НАПУСНАТ САЙТА!!!

297

МИ-6

преди 12 години

Само мъртвия шиптър е добър шиптър,колкото и да не се харесва това на някои в БГ,дето признаха Косово,реваншистки настроени към Сърбия!И заради СТАРИТЕ ИМ АВЕРЧЕТА В КОНТРАБАНДАТА С НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ-албанеските!От хайдушка държава каквато винаги е била България може да се очаква да подкрепи друга хайдушка държава-Косово!

296

аз

преди 12 години

А кой ще осъди "добрите" американци за хилядите, избити в Ирак? А кой ще ги осъди за хилядите, избити в Афганистан, сега - Либия, и скоро - Сирия? Ако това, което е правил този достоен човек е геноцид и военно престъпление, то какво са атомните бомби хвърлени в Япония, избили СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЦИВИЛНИ???? Кой им дава право да правят някакъв си съд, и да съдят хора, които са си защитавали родината? Защо за едни буш /нарочно с малка буква/ е герой, който изби и свои хора (прословутите атентати на 09.11), само и само да се докопа до Иракския петрол и Афганистанския опиумен мак... а този човек е заклеймен като престъпник?

295

Tepix

преди 12 години

Сравнения между убиеца на 8000 цивилни и Апостола ... само това не бях чел в тоя сайт, пълен с умопобъркани.