307

Анонимен

преди 12 години

Волен! Атака! Победа!

306

Анонимен

преди 12 години

Естествено, действията на тримата отцепници противоречат на твърденията им за заеми.

305

Анонимен

преди 13 години

Заемите на Гумнера са още преди той да стане депутат. Ако наистина беше станал поръчител нямаше да напуска Атака.

304

Анонимен

преди 13 години

защо ми триете коментара, казвам само че сте турски сайт, няма нецензурни думи

303

Анонимен

преди 13 години

Само лумпената семейна поп-фолк група "А,така" искат етническо напрежение....защото ненормалния им електорат това харесва.

302

123

преди 13 години

Докато някои оплюват Атака и Волен Сидеров България постепенно и сигурно се ислямизира. Вървете в Родопите, Лудогорието , Пиринско и вижте минаретата на джамиите и крясъка на имамите. Сбъдват се думите на Караибрахим от "Време разделно", но мюезина не звучи само над Илинденя, а заради безхаберието ни над България! Не е далече времето , когато ще е късно да се върнат нещата. Промитите мозъци , които зоват непрекъснато за толерантност ще променят и името ни официали- ***. Осъзнайте се хора

301

Иванчо

преди 13 години

Болен Лидеров и неговите *** на ***!

300

pachangel

преди 13 години

Ако феновете на Сидеров ги прекарат да станат гаранти на тъмно тогава няма да защитават тоя психопат но така да си говорат напразно са майстори.Толкова ли е страшно да си признаят националистите че нямате лидер като Доган който да ги води и бъдат значима партия не като сега пудели на Борисов.Не съм турчин но ако Доган се казваше Борисов нямаше да сме на това положение Уорлик да ни управлява и залъка на бедните да изваждат от устата за да плащат за Авганистан,Ирак,Либия....

299

Анонимен

преди 13 години

хайде при янето

298

Анонимен

преди 13 години

Bravo na 293

297

Balgaria

преди 13 години

Ako nasitina ima Balgari v Balgaria da sprem TERORISTITE ot Ataka

296

Анонимен

преди 13 години

Кюпеците да не се обаждат!

295

Вирусът

преди 13 години

Вирусът "Сидеров" държи в напрежение имунната система на българското общество. Формулирано с езика на програмистите, лидерът на националистите е "системна грешка", а системата май трябва да се рестартира.

294

Анонимен

преди 13 години

Кирчо Вертуто намери как да погасява 300 000 лв. заемДепутатът Гумнеров се сдоби с неочаквана популярност в 41-вия парламент. Той беше един от онези народни избраници, които отидоха на парти с надеждата да приберат безплатно "Верту" за 6 бона. Явно Кирил Гумнеров си е представял депутатството по различен начин. Данъчната му декларация от 2009 г. сочи, че към онази дата има два кредита към банки на стойност 125 000 евро и 75 000 лева.

293

Mushmorok

преди 13 години

Безумно е, субсидията, която е за партията да може да се сменя! Хората са гласували за Волен и АТАКА, а не за Гумнеровци и прочие!

292

преди 13 години

Няма да коментирам изказването на Болен-на всеки разумен човек е ясно чии интереси(освен своите)крепи.Впечатляващи са сумите-200 хиляди лева на година за депутат-225 по 200 хил.-45милиона!И това са само субсидиите за партиите кърмилници.А заплати ,изддръжка на целокупния т.н. парламент и всички,освен дупетатите ,*** в него? Колко ли от парите ни отиват за финансовата пирамида,цинично именуваща се "Народно събрание"?Дори "говорилня" и "пазар" не е- поне 2/3 от" избраните" никога не говорят..

291

онбашията

преди 13 години

тежка е съдбата на националистите, всичките им лидери се оказват бая глупави. какво трябва да направи човек ако е националист и не е глупав? май освен да се гръмне друго не му остава. както и да е, няма да сме ние българите тези дето ще измислят как се решава "мултикулчърал" проблема, ето вече французи и германци признаха че не става тая работа с толерастия, а те са хора креативни, ще измислят нещо а ние ще го копираме, така ги виждам аз нещата.

290

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 13 години

Нацинолаистите в щатите ги наричат патриоти, а в България ги наричат със звучни имена.Като Болен Сидеров.Какво значи сидер по турски.

289

Tzvetanov

преди 13 години

Колкото повече чета, толкова повече се затвърдява убеждението ми, че депутатите са като облигации, непрекъснато ги разменят. Къде остава човешкото достоинство??

288

Анонимен

преди 13 години

Отидете в Сараево да видите новите джамии построени от Саудитска Арабия. Ще ви харесат.