22

uc; 17

преди 12 години

А, кога майката и дето почене да гледа к...те и какво ли още не идиотските неща на цялата рода, тогава какво се случва с тях балаженни верващ!? Не считаш ли че е са подложени на ненормален стрес!?

21

смех...

преди 12 години

Търкалета на глупостта! Изобщо не е така, ако не ти върви в математиката, това не е критерии, че в семeйството нещо не е наред. Плъни таркалета на глупостта. Всеки си има силни и слаби страни в нещо си по- добър и ти си се отдава, но тези проучвания не знам как се отзовали в нечия статия.

20

?

преди 12 години

Откога американците задават стандартите за всичко? Безспорно е, че децата на разведени родители страдат, но защо не се направи изследване на деца на неразведени родители със забежки или любовници? Американците (с изключения разбира се) никога не са били от силните по математика, да не говорим за четене. Аман от двуличници - имам си любовница, но и жена, не съм разведен - значи семейството ми е стабилно. Хигиена трябва има и в отношенията и в говоренето. Успешен ден на всички! :)

19

Анонимен

преди 12 години

Моите се разведоха като бях на 14 г. Завърших висше математика и информатика и цял живот съм можела да чета и пиша по-добре и по-бързо от 99% от хората, к. познавам. Изчезне ли стреса, изчезват и проблемите в училище.

18

нути

преди 12 години

и според мен е подобре разделени родители от колкото страдащо семейство.детето ще страда много повече като вижда как се карат майка му и баща му.......по добре на време да се разделят

17

Анонимен

преди 12 години

Когато майката предпочита да търси все различни ку*рове, а детето е на заден план, кво става тогав?

16

Анонимен

преди 12 години

Не е задължително да страдат децата на разведени родители. Просто бащата и майката не трябва да забравят ,че имат и дете /деца. Често заслепени от битката при развода ,използват детето като оръжие. От най- обичаното - най- много боли.А детето не е автомат! То не може да се презареди и да продължи.Познавам разведени на които децата са по- читави от тези на уж здравите семейства.

15

Не бъдете егоисти

преди 12 години

Децата общуват повече с майката. Ако майката неможе да овладее нагонът си и шари насам-нататък, децата страдат от липса на истинска обич, те я търсят, нядяват се, но срещат фалш. Защото съзнанието на майката е заето с "любовта си към другия". Бащата обикновенно е по-рядко с децата, те също страдат, но страданието им преминава в омраза, ако бащата страни заради някаква фуста. А разводът е кошмарен стрес, губене на почва, последвани понякога от страх или омраза от и към обществото. Не бъдете егоис

14

Ние

преди 12 години

Голяма глупост е написана и изследвана))))))))Защо не погледнат и от другата страна. Децата на разведените - гледани под лупа от обществото, учителите, отхвърляни за игра от "морални семейства". Та в тази стрес ситуация те се научават още от малки да се борят и оцеляват, да се доказват и много често надминават децата расли в "здрави " семейства. Има и здрави семейства, поздравявам ги им се възхищавам. За "здравите" семейства - пазете децата, отглеждайте ги като цветя, не ги наранявайте!

13

Анонимен

преди 12 години

до 7 Нагонът е в основата не само на създаването им, но и на изоставянето им... в по-голямата и по-прозаичната част от случаите. :))до 2 Правилното е "това ВЕЧЕ не е човекът за теб". Откритието обикновено се извършва с появата и не без любезното съдействие на другата/другия. :)))))))

12

Анонимен

преди 12 години

Ако обичаха децата си, щяха и себе си да обичат, но съвременните хора просто не умеят да обичат...нито себе си, нито децата си...но за това пък всичко е разрешено, нали?!? Ненормален свят!

11

kiro

преди 12 години

palni gluposti nito sam asocialen nito sam zle s 2+2 :D

10

Анонимен

преди 12 години

4ти, гледам БАШ си я завършил....

9

Глас Народен

преди 12 години

Много по-добре е за едно дете да израстне с разделени родители, отколкото те да са насила заради него все още в брак. И в двата случая детето ще страда, според мен по-малкото зло е то да израстне и да се изгради като човек с фактът, че родителите му не се обичат и не са заедно. По-добре така, отколкото да е свидетел на скандали или не дай си Боже боища, чупене, истерии.

8

добър ден

преди 12 години

тия откриха топлата вода... на 31 съм, и съм отраснал с 1 родител, и с доста спорове и неразбирателства, при кой да бъда... беше трудно детство. дори доста трудно..

7

Анонимен

преди 12 години

Сексуалният нагон е измислен да те излъже да направиш дечурля и да си сложиш главата в торбата и после... цел живот греда! Живейте си живота и оставете балъците да правят деца!

6

до 4

преди 12 години

то понеже IT специалистите имате изключителни социални умения... :)

5

Анонимен

преди 12 години

правете деца! това е важното!!

4

Анонимен

преди 12 години

Нашите се разведоха като бях на 10 години пък завърших университет IT специалност баш с математика , така , че ...

3

до 2

преди 12 години

А защо си сключил брак преди 20 години, след като това не е било човекът за теб?