215

Тривон Изгладнелов

преди 13 години

Кога ли ще започне трепането на лъжливите чорбаджии, дето не искат да плащат заплати?! Все някой ще поведе хорото! Може и аз да съм.....Дали безработен или в затвора ме е все тая!

214

Светла

преди 13 години

Каква безработица. Просто частния сектор спря да внася осигуровки и накара работниците си да се регистрират в бюрата по труда. Но хората продължават да си работят на старите работни места.

213

zz

преди 13 години

Безработицата е 30%,а в частният сектор не плащат заплати!Господ да ги накаже бг политиците!

212

Стефка

преди 13 години

Ххаахахахахахахахаххахахахахахахах Н-А-Г-Л-И!

211

Сметката

преди 13 години

Сметката е проста, още повече скоро имаше преброяване.1.Брой на населението в трудоспособна възраст2.Брой осигурени3.Много точна сметкаОстаналото са празни приказки

210

Анонимен

преди 13 години

В 90% от семействата има поне по един трайно безработен /говоря за София/ Това са моите наблюдения. Бюрата по труда се без смисъл, не можеш да си намериш работа там, но пък чиновниците в тях взимат заплати...

209

Анонимен

преди 13 години

Не всички безработни са регистрирани, бих казала повечето- не са! Защо да се разкарват да се подписват- няма никакъв смисъл!

208

Анонимен

преди 13 години

Не искат да знаят каква е действителната безработица. Огромна- според мен!

207

Ох

преди 13 години

Абе, Тотьо, аз на теб ли да вярвам или на това, че синът ми вече една година е без работа? Той как се води в твоите стъкмистики? Безработен или работещ? Писнахте ми с дебелашките си лъжи. Махайте се, да не ви махаме ние.

206

e i

преди 13 години

Bat Boiko Tikvata se haresva na Zapada, nali e tehnia poslushen shut. Nie jiveeem dobre. Dobyr apetit, asfalta e vkusen,nali?

205

Shark

преди 13 години

до 205. Лъжат всички вкупом. Оставка на цялото правителство!!!!

204

haha

преди 13 години

Porednata lyja. Az sym v chujbina i vijdam che na parkinga na sysednia zavod prez poslednite 3 meseca s e poiaviha koli s BG registracii. A tam se raboti tejko mashinostroenie. Kvalificiranite kadri iztichat bezvyzratno ot BG. Prostitucia, metachi i shofiori tova e BG. Mutri skoro niama da ima koi da derete.

203

Анонимен

преди 13 години

Лъже за да не го уволни Боко!Оставка!

202

Килъра

преди 13 години

хахаха 50% от познатите ми не бачкат,а повечето то тях са образовани,ако сметнем и *** безработицата май отива към 30% и после се чудят защо се махали по 10 души на час!

201

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

*** ти верваш ли си че ти верваме?Аз на това лъжливо правителство освен за строенето на магистрали и спортни центрове за друго не вервам.

200

da

преди 13 години

КОГА ЩЕ ГО РАЗКАРАТ ТОЯ ПИЯНИЦА

199

Тереза

преди 13 години

"По данни на Националния осигурителен институт към края на април тази година безработните, които са получавали обезщетения за безработица, са били 119 474 и спрямо април 2010 г. те са с 33 000 по-малко, каза министърътА ТЕЗИ КОИТО НЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ КОЛКО СА????????Как лъжат с тези данни.Сметнете сами на всеки 10 човека един работи.....и така колко стават???Тотю е ***!!

198

Анонимен

преди 13 години

И въобще да го закрият тоя НСИ. Министрите сами ще си правят статистическите наблюдения. Всъщност те и без наблюдения си знаят, че всичко ни е наред

197

Анонимен

преди 13 години

Ама няма ли да я сменят вече тая шефка на статистиката? Не може едни данни за безработицата да изкара като хората, че трябва от Агенция по заетостта да и вършат работата.

196

Анонимен

преди 13 години

Браво, Тотьо, браво, Младенов