79

Росица

преди 13 години

Д-р Кузманов наистина е перфектен специалист.През 2009 г. оперира майка ми , която тогава беше на 80 г. и я спаси.Следоперативният период мина леко благодарение на лекарствата , които й изписа. После й правихме лъчетерапия и сега тя се радва на внуци и правнуци.Той, за разлика от много други лекари , има изключително уважително отношение към пациентите.Голям номер са му спретнали,професионализма му пречи на някой от гилдията.В дискотеки и училища се пласира дрога, но там никога никого не хващат.

78

Пешо - Трипера

преди 13 години

Давай го тъй гъзе,доккторчето,тука и...ша забрай пичките - завинаги.Обещавам ви!И без дрога ша го издранча тоя малкия папуняк,а и колегите ...вече го харесват,нищо че още не са го виждали?!Ама и на него ша му 'ареса...гаранция!Кат му знам на КироСапа какъв му е...остриган питона?!Мама-миа...сватбарите вече да гласат чеиза,че булката е бременна...?! И да си носи лични лубрикаторни средства,че тука са ***.После да не одим като общинска говнярка до WC-то и назад...?!Че ще се наказваме,нали?!

77

bianka

преди 13 години

NA TOVA MLADO DOKTOR4E FAMILIQTA PARVO MY E DALA 6ANC DA Y4I,VTORO DA IMA PRECTIJNA RABOTA v BG,KAKAVTO 6ANC NQMAT BOL6INCTVOTO NEGOVI VRACTNIZI,ZATOVA DRYGITE BQGAT BARZO BEZ DA SE OBRA6TAT ,OTVRATENI OT Bg<ot TOVA ,4e 6ANC ZA REALIZAZIQ IMAT BOKLYZITE KATO TOZI T,N,DOKTOR ,PRITEJAVAT NARKOTIZI,I kakvo ot tova TOZI FORYM DOKAZVA,4e po NEGOVIQT PROBLEM CE RABOTI i 6te GO CPACQT,ZA6TOTO ci ima CVOI XORA ,jectokata ictina e 4e docajdat na ob6tectvoto c CEBE CI,dori i tyk CPACQVAT GO VIJTE GO!!!

76

batko

преди 13 години

в затвора ; никъде в закона не пише, че като е лекар не може да лежи в затвора

75

мар

преди 13 години

днес цял ден мисля за него..току бях намерила "свой" гинеколог,който ме устройва във всичко,много го уважавам...той единствения,който ми ПОМОГНА и много съм му благодарна.не мога да повярвам,че това се случи с него.утре трябваше да имам преглед при него.сега просто не знам,какво да правя,при кой да отида..извинявам се за правописни грешки.....много съм растроена,приемам като лично ..

74

кура му янко

преди 13 години

73

Кур'ти

преди 13 години

Момчето е носело опиата за леля си,щото след оня обир на апартамента им в София - женицата не била добре.Тя била свикнала - само да взема и никога нищо да не дава,а тия хайвани взеха че й откраднаха неколко часовника и вибратора.Да,стария й верен приятел,производтво на ГДР,ама е по-добре от на бат' Петьо умрелото животно в панталона.И така,*** ненагледни...настанали са години - да се ебват и роднини.А докторчето...ша се отърве,щото от сега знам,че няма извършено престъпление?!Нал' тъй?!

72

връзка?

преди 13 години

Нерде( къде) Ямбол, нерде Стамбул.. тъй казваше баба ми.Та и сега.Кво общо има А.Стоянова с племенника си?И аз имам племенник в София на 35 години. И ако утре направи нещо, кво съм виновна?То и Ирина Бокова ( ЮНЕСКО) има племенник, който усърдно години наред крадеше майсторски коли, ако и баща му да беше президентски съветник( на Г.Първанов.) не зная сега какво прави Боков( баща и син).

71

ф

преди 13 години

Голямо престъпление. Пияници под път и над път , ама ако някой си е решил да се упоява с дрига , вече е най големия негодник. Всеки сам си решава ,какво да прави със себе си.

70

Detektiff

преди 13 години

A ako ne beshe "prezidentski" plemennik,kak shtyahte da ozglavite novinata.Choveka e ili dilar ili se drusa, kakvo namesvate tozi ili onzi. Mi pishete togava i za sina na kantonera da rechem ili za hamalina v tuhlarnata, koito sashto se zanimavat s tova da rechem.E.a ti prostotiyata, nyama nachin,senzatsiyata e vajna. Tapo e!

69

!?!?!

преди 13 години

"......... президентски племеник .....племеник на бившата първа дама......"На девера ми Петко, зълвин син, казва народа в такива случаи :))))))))))))))Сензацийо, сензацийоооооооооо

68

Анонимен

преди 13 години

63Ако е истина този сценарии............мен ме устройва.

67

Ники

преди 13 години

Еми чичо му ги разпространява през границата а племенника по улиците .. семеен бизнес на кое по точносе чудите - България 2011 !!!

66

хехееее

преди 13 години

да продава в Столипиново?...що за глупост, ми то дилърите от там идват, кой ще го пусне да им продава в територията...

65

Даскалицата

преди 13 години

Добрееее,значи можело,а?Ще ти обясня,но първо да ни спуснат указанията от министеррството.Последно ще ви заточаваме за назидание у диарбекира дет ни гърми ,ни вали.Ама първо друкаря *** да върне бегълците като теб да връщат външния дълг,че ще требе вече китайчета да уча,а не им харесвам езика и гледат изкилифинчено и ще ме дразнят.

64

Учениче

преди 13 години

Извинете другарко, но не разбрах какъв точно е урока? Колко лош е посланни Уорлик? Много лош, Сатана! Само не ме гонете!Пак се извинявам, другарко, но не разбирам вие от къде ги научавате тия тайни срещи и сценарии? Не ги пише в учебниците, нито по телевизията ги дават тия тайни срещи, само няколко даскалици пророкувате сделки и апокалипсиси. Забелязвам, че в нашето училище се преподава основно колко лоши са ГЕРБ и Уорлик. тоя урок вече съм го научил, другарко.

63

доверчив

преди 13 години

Постановка, викаш? Постановка като тая с Кирчо Добрев, хванат на границата с паричките? Постановка като пикаенето във фонтан от Румен Петков? Постановка като подкупите на Николай Цонев? Постановка като кражбите на президентските спонсори Стойков-Николов? Постановка като ремнта на Масларова за 3000 ерво на квадрат? Постановка като назначението на Филчев за посланник в Казахстан? Не е постановка само, че Бойко собственоръчно постави бомбата пред вестник Галерия!

62

Даскалицата

преди 13 години

до 61Иванчо не ме дразни и веднага излез навън!Като си научиш урока пак щете изпитам.Това не го ли запомни ***?На Станишев е уредено място в Брюксел.Борисов се кандидатира за президент и печелиЗащото ДПС си издигат кандидат и кандидата на БСП губи.Станишев се оттегля за наказание в Брюксел и на негово място застава Първанов.ГЕРБ се разпада защото даже не е партия.Предсрочни парламентарни избори и БСП ги печели с подкрепата на ДПСВсичко е договорено на тайна среща с Първанов.След нея АТАКА прави цирковете за да се консолидират Турците в ДПС защото Доган изтърва контрола.

61

мнителен

преди 13 години

сценарий и постановка

60

Учениче

преди 13 години

Простете, другарко, но това писмо си е лично Ваше съчинение. Директора на училището, другаря Антон Кутев ни караше да го наизустяваме и да го преписваме по форумите, за да знаят всички деца по света колко лоши са капиталистите от САЩ и как искат да премахнат българските национални герои. Вие другарко, сте една манипулаторка на ниска заплата. разбирам Вашата нервност и раздразнителност, но не е коректно точно на този свят ден, в който почитаме паметта на Ботев да манипулирате толкова долно.