94

Миленски

преди 12 години

Саш - 103, ти изобщо слушал ли си някоя песен на Миленита? Всъщност, защо изобщо се опитваш да определяш кой какъв е? Музиката на Миленита няма аналог. Каквото и да напиша, едва ли ще промени нещо. Тъжно е, че има толкова много безсмислени и глуповати коментари тук... Всъщност, може би по една или друга причина, няма как да разберете нейната музика, която определено си заслужава - факт. Всеки влак си има пътници. Много изтъркано, но и много вярно.

93

Саш

преди 12 години

Ама моля ви тази е певица,точно толкова,колкото Николета Лозанова! Може и да играе некви роли,но певица неееее!

92

Б.Б.

преди 12 години

Членът на Чък Норис е толкова голям, че си има собствен член,който е по-голям от твоят.

91

lekovato

преди 12 години

Мисля, че достатъчно време и отделиха. Вече 3-4 дни е на сайта.Време е да я сменят с нещо друго. То бива реклама ама чак пък толкова, понякога идва в повече. От такива статийки някои хора почват да си вярват и става лошо за нас.

90

PPP

преди 12 години

Било "...луди пари за да отидеш да береш гъби", ако си ги била купувала в пъти е щяло по-евтино да и излезе... Доооообре!

89

Petkov

преди 12 години

Най-съдържателното интервю с БГ звезда от последните 20, а защо не и 50 години! Eдва ли Миленита си чете отзивите под статиите, но бих искал да направим заедно някоя песен.thehumblespy

88

Иво

преди 12 години

В офиса сте само охлюви значи/...

87

BG

преди 12 години

"публичност, която не обичам" - е хайде сега, стига измислици. Как да не я обича като само това я вълнува.

86

Kate

преди 12 години

Филмът е страхотен! Най-после нещо свежо!! Браво Миленита!

85

муню

преди 12 години

на по *** въпроси на журналист не бях попадал от много време!напомни м за лексиконите в 1 клас,а Миленита е супер свежа мацка на фона на българската поп сцена

84

Х

преди 12 години

Като чета отрицателните коментари имам чувството, че в България все още има хора, които не са се усмихвали през живота си, кофти е работта с прехода от мрачния комунизъм явно още не е се приключила.

83

?

преди 12 години

Тая статийка дълго време се задържа тука....не е ли време да я махнете?

82

Mr

преди 12 години

много смешно, че реалните коментари за "таланта" на тази певица ли е, актриса ли е, не разбрах... всичките коментари, които съдържат истината са с доста минуси. само зализаните хвалби са с по двайсет плюса. явно тайфата на въпросната певачка е доста надъхана и си мисли, че рекламата продава. е да, ама не продава. българите не са балъци, могат да различат добро от некадърна, а мацката е некадърна. сори.

81

tig

преди 12 години

Тя ли участва в "Под прикритие"?

80

gigo

преди 12 години

Външността на тази жена няма да коментирам,защото всеки има недостатъци и никой не си избира как да изглежда! Но това НЕ Е ПЕВИЦА! Тя НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ, НЯМА НИКАКЪВ ГЛАС......,само мънкане под носа на някакви бози със текстове за психари и направо може да си пререже вените човек като я слуша! Защо не се ценят котират наиситна можещите,а лансират такива?!

79

аз

преди 12 години

Готино си е момичето :)И е пъти по добре от чалгата наоколо, има излъчване нетипично за селският ни хайлайф :))Филма може би няма да е за Оскар, но е все нещо, още повече и без държавна субсидия...Аз съм за !Миленита, не обръщай внимание на злобарите във форума, бъди си ти и си живей живота :)))

78

кака лара

преди 12 години

абе хора, усещате ли, че обществото изпада в безсъдържателност. а, такива гъбки като тази, под път и над път. що ли ми се струва, че такива има на килограми.

77

Анонимен

преди 12 години

кво е т`ва бе.

76

VSA

преди 12 години

ei hora, tazi mi prilicha na aktrisata ot TAXI kadeto igrae rolqta na Petra.

75

dpa

преди 12 години

Филма най - вероятно ще е тъпичък, но аз си харесвам Миленита, те я готина ,различна, има симпатични песнички, не може да ме издразни, харесвам я, БРАВО МИЛЕНИТА.