40

blackradio

преди 13 години

Чекайте сега и си оправете заглавията. Точил ли е или ще го проверяват дали е точил. Ако е точил що не е у затвору и що не пенсионираме цялата съдебна система(по точно защо не е увиснала височко по близките дървета), ако не е земете се извинете за заглавието.

39

пророк Илия

преди 13 години

Айде,се не драпайте много-много,ами : всички *** - на ляво,строй се в една редица,към остров Белене - ходом марш...!И без обратен билет!Само като изчезнат червените гадове - ще се оправи България.И понеже Герб им разбърка картите,сега не им излиза "играта" на тия крадльовци алчните.Затуй плюят по всичко и по всички от управляващите днес,щото им е хак...За туй!Но светът е оцелял като се е отърсил от червената чума - къде по-рано,къде по-късно,а някъде - като у нас и твърде късно.Успех!

38

fsb

преди 13 години

в тая държава разсипията е пълна... без значение кой е на власт...

37

www

преди 13 години

как пък веднъж не излезе виновен някой шеф а все замесника му ;;;

36

до XOLANDIA

преди 13 години

Не се измъчвай да мислиш.

35

XOLANDIA

преди 13 години

Имигрантите ще гласуваме за волен.Всички останали продажни комунистически едни и същи от 65 години *** да си ходят!Дянков да си преразгледа бюджета и да спре финанцирането на партийки,защото това е подсъдимо,в никоя европейска държава не се практикува,партиите са на самоиздръжка!От къде на кaде данъкоплатеца ще финаcира партия която не одобрява,дпс например.АЗ ще плащам на доги турчина да ме командва.Всичките навън...Волен президент

34

ГОВОРИТ МОСКВА

преди 13 години

Висшите офицери от сиситемата на цялото МВР са за разстрел заради: Наркотици, точене на ДДС, поръчкови подслушваниия и проследявания наужким по законен повод, и всякакви други престъпления, които се сетите. Долна *** !

33

до 32

преди 13 години

Да добавя:Щом не си чул за такъв гербер сигурно си глух,а вероятно и сляп.

32

до 32

преди 13 години

Както казах,ти си типичния гербераст,като няма какво да кажеш,започваш с лични нападки-"Ти ли бе, ***".За Масларова не съм говорил и колкото и неприятно да ми е съм съгласен с теб.Както се казва за затвора е,но дано ти да е посрещнеш.

31

до 31

преди 13 години

- Оооооо, и забравих да напиша, че не харесвам никоя партия, но БеСиПету и ДоганПеСету определено ги мразя.

30

ха-ха-ха до 30

преди 13 години

Ти ли бе, *** :))))))))))))))) Ти по-добре се притеснявай за Масларова какво ще каже вашият червен съд, че нещо ЕС много ви притисна. Не е лесно да се плаща по 30 000 лева за табелки и по 5 000 за квадратен метър теракота и пак да си честен и да не си корумпиран. Също така с една министерска заплата Бентли не се кара, както и обувчици за по 1000 - 2000 лева. Щото аз за 2 години за един такъв *** от ГЕРБ не съм чул, а повярвай ми, ако имаше БСП веднага щяха да го хвърлят на медиите.

29

до 29

преди 13 години

Забравих да напиша,че не харесвам никоя партия,но гроб определено я мразя.

28

до29

преди 13 години

Типично по герберски.А ако съм ти надзирател?

27

Анонимен

преди 13 години

до 28Няма да си жив да го видиш обаче. Гарантирам ти го.

26

другарю 26

преди 13 години

Ти пишеш за пари/като ***/а аз по убеждение.Гербавите няма да го разберете.Въпреки всичко ви желая здраве и дълъг живот който да прекарате в ЦСЗ/централен софийски затвор/

25

Баба Яга

преди 13 години

Божеееееееееее, то един читав няма по високите етажи на властта!

24

Анонимен

преди 13 години

Другарю 25, ние толерираме злостните нападки, псувните и откровените обиди, НО...но когато до някаква степен са подплътени с логически обосновани и издържани изявления. Постове от рода на "абе я му яж главата", "много си *** вееееее'' и "що не си гледаш овцете" не се толерират, защото разкриват нисък умствен потенциал и безпомощност в кадровата ни политика.

23

до 24

преди 13 години

Що си не гледаш овцете,а се опитваш да мислиш.За мисловна дейност ще те изключат от бандата гроб.

22

Анонимен

преди 13 години

abe ia si zakop4eite Cwetara i Bobara i sha vidite kak US poslannika ste ide pre troinata korupcia da apne crn haiver s bela vodka...

21

до 21

преди 13 години

В случая ти си ***.При Компира е начин на работа да се омаскаряват неудобните му,а след това те да доказват,че нямат сестри.Кога и слепите ще прогледнете,че вече живеем в диктатура.