459

Анонимен

преди 12 години

Ако не вярваха на Борисов, такива хора като Плевнелиев,Фандъкова, Кристалина Георгиева и други министри, нямаше да си залагат авторитета и да са от партия ГЕРБ.

458

Кирил

преди 12 години

Защо ли си мисля, че има хора на който им се плаща да седят във форумите и да хулят.Факт е че ГЕРБ работят ест. и крадат но едва ли са по големи крадльовци от БКП, Пък и сме много малка държава която е разорена от БКП и производни на нея.И в условията на криза ние искаме един Бат Бойко да ни изправи на крака няма как докато тези със поръчковите коли от околовръстното на горе не влязат у панделата, пък и както и той сам каза "щом реват значи си вършим работата"

457

до 469

преди 12 години

Казваш ,че електората на ГЕРБ са млади , образовани ,работещи хора... Кои точно млади хора? Тези без работа са болшинство. Тези наистина образовани не са в България. Тези дето са млади не са наясно изобщо с политиката . Младите в огромната си част са безработни , неуки и прости (как иначе биха слушали чалга да кажем...). Но дори и те надали са електорат на ГЕРБ!

456

до 469

преди 12 години

Хвала на всички истински активисти от славните редици на Национално Движение Симеон Втори (НДСВ), преминали овреме в борческите редици на Политическа Партия ГЕРБ!Ний, от Политическа Партия Национално Движение Долу Костов (НДДК) винаги ще подкрепяме прогресиращите хора на НДСВ - Политическа Партия ГЕРБ!Тодор Живков Цар Симеон II Бойко Борисов!

455

до 463

преди 12 години

Ама то няма как да подейства тук, тя статистиката си показва, че електората на ГЕРБ са млади, образовани, работещи хора. Няма как да преобладават в този форум на вечно недоволни, безделни, но пълни със съвети и акъл, груби и невъзпитани хорица.

454

Анонимен

преди 12 години

БСП и ДПС са в паника, електората им намалява със всеки изминал деннадеждата да си върнат властта и заменките се превръща в химералоошо Седларов, лошоо :)

453

Легионер

преди 12 години

Аве Генерал Борисов, Аве Цезар!!!Гражданите на Република България те поздравяваме!Нека Бог пази силна десницата ти и те води по трънливия но славен път, за благото на отечеството!

452

Анонимен

преди 12 години

Душана Здравкова, съдия във Варненски окръжен съд и бивш евродепутат от ГЕРБ, подаде оставка.Тя обясни, че един от мотивите за решението й е назначението на Владимира Янева за председател на Софийски градски съд. Припомняме, новият шеф на СГС е спрягана за близка на вътрешния министър Цветанов.В открито писмо, цитирано от радио К2, Здравкова заявява: Изборът на председателя на Софийски Градски Съд прехвърли мярката на обществената и професионална търпимост.Пречупен е гръбнакът на една цяла институция, смачкано и превърнато в придатък на посредствеността е правосъдието на България, категорична е тя.И няма да помогнат чужди мониторинги и проверки, ако, ние, съдиите, нямаме самочувствието, морала и куража да се изправим срещу демагогията, лицемерието и арогантността на властта. В нормалните държави, каквато очевидно не сме, такъв феномен се определя катонепотизъм", което, съмнявам се, че физкултурниците на държавата знаят, продължава Здравкова.Като дългогодишен съдия, заставам до колегите от Висшия Съдебен Съвет, които устояха на натиска и гласуваха против" поредния опит да бъде подчинена независимата по Конституция съдебна власт.Подавам си оставката като съдия и напускам тази съдебна система, за която съм работила години наред всеотдайно и безкористно. Правя това и заради младите колеги, които трябва да се учат на друг морал, да имат друга ценностна система и да бъдат най- вече съдии в името" и за" хората, пише още съдията от Варна.Призовавам всички съдии в България да се противопоставят на поредния манипулиран избор и да подкрепят малкото, но почтени членове на Висшия Съдебен Съвет, които гласуваха против" поредния удобен на властта, но не и за гражданите, съдия, завършва писмото на Душана Здравкова. /***

451

Анонимен

преди 12 години

КЪМ463 Малко са натписани феновете на Борисов.В момента са 171035.

450

# 463

преди 12 години

To си е за вас бе ...Вие така сте се вживили в Рапона(ДС),че си мислите ,че политиката е мач...Нещастни сте и сте прости на всичкото от горе!

449

Анонимен

преди 12 години

175 005 ФЕНА ИМА БОРИСОВ ВЕЧЕ В БУКА.Каквото и да пишете против него,няма да подейства.

448

#447

преди 12 години

Да се маха,ама и бивш комунист(ДС) повече НИКОГА в управлението на България!

447

460

преди 12 години

Голи,гладни и боси,ама мутрата е в тяхните сърца...хахахаха А той си е милионер,перат му милиончетата и ви дума сладки приказчици от 1001 нощ...

446

Анонимен

преди 12 години

Повечето българи вярват на премиера Борисов, и това ще се види на изборите есента.При такава криза никой не е имал по-голяма подкрепа.

445

СЛОНА

преди 12 години

При предсрочно прекратяване на мандата на Министерски съвет се завърта отново парламентарната рулетка и Герб получават правото да съставят правителство, после е втората по-големина партия, после някоя от другите и чак после идва ред на президента със служебно ... В случая първо Герб ще трябва да се самосвалят от власт, после да се покажат, като некадърни да съставят ново правителство при мнозинство в НС... Така, че няма нужда да плашат гаргите. Отговорността е изцяло тяхна, ако стигнат до там..

444

Анонимен вълк

преди 12 години

Отрицателните вотове винаги са следствие на причините. Да речем, че падне Бат Бойко. А все някой ден ще падне, освен ако Бащицата не го е научил на някой и друг мурафет! И после? Вие какво ще направите? Ревизия на правителството? Няма. Ще продължите да серете барабонки и да блеете в стадото. И ще се оглеждате за някой нов вълк.

443

и

преди 12 години

Обезумелия народ избира престъпниците от ГЕРб за съжаление

442

Илия

преди 12 години

Престъпността и политиката са едно и също !!!Какава по добра среда за Бойко и ГЕРБ от политиката да се развиват-престъпници !

441

Анонимен

преди 12 години

Грузия приравни съветската символика към фашистката. В страната ще бъдат унищожени всички паметници от времето на СССР. Ще бъдат сменени имената на улиците, свързани с комунистическото минало.Ние на чия страна сме в тази схватка между малък народ и агресивна империя?

440

ЕДВА ЛИ....

преди 12 години

..ВОТА ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ-БКП/БСП И ДПС/ДС ...И ЩЕ ИМ ВДИГНЕ РЕЙТИНГА.....!БКП/БСП----КЛОНИ КЪМ 10%....А ДПС/ДС...СЕ ЦЕПИ ОТ ХОРАТА НА КАСИМ ДАЛ!ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ---БЪРЗА ПРЕДИ ПРОЦЕСА ДА Е СТАНАЛ , НЕОБРАТИМ....!ГЕРБ Е ....НАЙ-УЖАСНАТА ЗАПЛАХА ЗА ТЯХ-СЛЕД 20-г., "КЕНЕФЧИЙСКИ ПОСТ-КОМУНИЗЪМ"....И "ПСЕВДО-ДЕМОКРАЦИЯ"!