365

певец

преди 13 години

само чалга дай и се скатай. всичкото рокери и хип хопове дето се пишат га чуят чалга и почват да рипат по масите. бах *** бах. една се качи в трамваьо оня ден с телефон пеещ ***. вместо хендсфри така си го пуснала и си мляска дъвката. слезе по принуда на следващата спирка чалгаджийката ниедна. като че ли съм и длъжен да й слушам манговците от сутрина. ***!

364

Анонимен

преди 13 години

радвам се, че рано или късно *** ще ни претопят като етнос

363

Станислав Николаев

преди 13 години

Ама ех, че са се изпъчили!

362

аспент

преди 13 години

Поредната статия написана не за друго, а само за да събере няколко стотин коментара.......Това е вечното дерби,Левски-Цесека.Чалгата - Другата музика.София- Провинцията.

361

narodna prikazka

преди 13 години

do post 362. s obrawenieto ti ;abe suhar; stava mnogo qsno na koe nivo si ti savremenen mladezo. neotbelqzvam gramati4eskata ti grewka pri obrawenie kak se piwe a otbelqzvam tona i ezikat koito pleziw. e maniera , stlat obnoskite so4at ,4e dnewnata mladez e zalka kartinka kato v detskata gradinka za sazalenie.

360

Анонимен

преди 13 години

99 protsenta tcalga

359

За Тийн....

преди 13 години

...да бе , Слави Трифонов така казва...ДГД!Ха,ха,аааааааа....давай!

358

тийн

преди 13 години

Какво е това- ДУХОВНИ ЦЕННОСТИ ?За духане ли става дума?

357

Анонимен

преди 13 години

Джон Рамбо измести Васил Левски.--------------------- Джон Рамбо никога не е измествал Васил Левски. Джон Рамбо измести идиотските съветски филми, които промиваха мозъците на българите и във филма "Рамбо" няма нищо, което да подтиква младежите към чалга и проституция, даже напротив.

356

Teacher

преди 13 години

С такива полунаучни публикации от някакви си стъкмистики,освен да се предизвикват сензации и отклонява вимание-полза никаква.Истинския проблем безработицата сред младите и липсата на перспективност в собственната им страна,което превръща старанието в учението и/или спорта в безсмилица умишлено се избягва.Сякаш на това общество не му трябват квалифицирани, трудоспособни и здрави хора. Ако не се дефинират ясно проблемите и не се набележат мерките за тяхното решаване само ще си чешем езиците.

355

!

преди 13 години

Коментар 380 доказа, че можело да има и грамотни ***. В един ред е описана философията на *** култура. Поздравления за добрия български.

354

европеец

преди 13 години

Българските младежи са единствените в света, които са възприели музиката и културата на родителите си. Няма друго място в света, където младите да се забавляват на/край маса по същия начин като тези, които са с 40 години по-възрастни от тях. Не виждам за каква свобода става въпрос! За съжаление, в българската младеж няма никакъв бунт, тя е пропита от салата и ракия и в нея има по-малко живот, отколкото в 80-годишни старчета-чешити. Това е наистина много жалко.....и страшно, разбира се.

353

До 372

преди 13 години

Не си прав това са "Столичани в ПОВЕЧЕ"

352

но комент

преди 13 години

като ги гледам, моите впечатления са , че младите българи са рязко разделени на две-едните свръхамбициозни, учат като за световно ,спортуват,нахъсани са да превземат света.Другата група ходат по чалга дискотеки и кръчми и пият, ама не да пийват ами се наливат до самоубийство.това което липсва на Бг като цяло, още повече липсва между младите-нормалните хора, които да станат рано, трезви и збръснати да отидат на работа, 8 часа съвестно да си вършат работата,после да се приберат по домовете си.

351

слушам си чалга

преди 13 години

и това не ме е направило нито крадец,нито убиец нито изнасилвач ,нито пък алчен бизнесмен,който лъжи работниците си и говори за морал ! Единственото нещо ,за което внимавам е да не прекалявам с алкохола! А устите на хората не са чувал за да ги вържеш ,нека си приказват каквото си искат за чалгата!

350

До 336

преди 13 години

Май ти си нямаш на идея , колко си задръстен, това , че ти си чалга селянче, не означава , че няма IT специалисти на 20 години ... Аз позванам един такъв , който ми е приятел и работи за много реномирана фирма ... Айде ся си пусни чалгата до дупка ... П.С. Кирилица не е град в Китай !

349

бонка

преди 13 години

как ви се не зави свят ба хем ги насаждате хем им се възмущавате:)

348

бонка

преди 13 години

как ви се не зави свят ба хем ги насаждате хем им се възмущавате:)

347

Томов

преди 13 години

Всяко поколение уж е пълен провал...и така вече хилядолетия :)Хората имат този навик, гледайки назад, всичко да им изглежда по-цветно и добро от колкото е било. Упадък на духовни ценности, ха, ще се пръсна от смях.

346

Гачо

преди 13 години

Само мастика,айрян,шопска салата,кебапчета,чалга и диви кючеци до зори!Удрииии,това е лайф!