154

FBI

преди 12 години

v4era ima6e edna statia tuka za nekakav PALEJ na ofis na Ataka ,taka i ne mojah da go vida , samo razbrah 4e e bila fal6iva i neverna informacia ( kopie koeto se razprostranqva ), a koi li q pusnal v toa sait , interesno

153

УФСУ

преди 12 години

Николай Младенов е беше ли протежето на Костов.ЩО СЕ ИЗВИНЯВА, НА КОИ, ПО КАКВИ ПРИЧИНИ, ТА НАЛИ Е СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА, ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?СТИГА СЕ ГЪЗИЛИ, ТО ВЕРНО КЕФ, КЕФ - АМА НИЕ ИМАМЕ И НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ. РЕЗИЛ

152

Анонимен

преди 12 години

Джамията Баня башъ е спасена от разрушение от Стефан Стамболов, който убеждава тогавашния кмет Димитър Петков да запази мюсюлманския храм в центъра на София, за да говори на всеки чужденец, който мине оттам, че българите са етнически и верски толерантен народ. Понастоящем тя е част от така наречения Четириъгълник на толерантността - на няколко метра една от друга съжителстват Джамия, Синагога, православната църква Света Неделя и католическият храм Свети Йосиф.Столичният район Лозенец с кмет Прошко Прошков, който не разрешава на партия Атака да провежда ксенофобска агитация на негова територия, вече е свободен от Атака. В наши ръце е възможността да не позволяваме пробиви в завета на Стамболов и цяла София да бъде такава - демократична, европейска. И България- свободна от Белене и руско владичество.

151

sedefcho

преди 12 години

до 186 Вие дето ги правите по 6 от кой етнос сте ? Французи ? Германци ? Турци ? И това че се плодите като животинки какво похвално има ? Как ще изгледате и изучите читави граждани като 6 деца и по заможните не могат да издържат ! Или кое е първо то ке учи па другото да се опраа как исще ....

150

до 185

преди 12 години

Кой проповядва унищожаването на българите бе *** ?! Вие сами се унищожавате , българки на по 30-35 г. не искат да родят и първо дете , кой ви е виновен ! Но Господ си знае работата , злобарите бавно ,но сигурно изчезват , дори и да не изчезнат ще останат малцинство ,ние правим минимум по 6 деца с благословията на Господ /Аллах !

149

палма до сайта

преди 12 години

Абе какво става? нали говорят за толерантност? нали говорят за етническа търпимост, разбиратество? А тия дяволи открито проповядват унищожението на българите, на българия, а всички им се усмихвате? че даже и статиите си кръщавате "юруш на лодките!"? Ами щом искат да ни унищожат като народ и държава, какво доброжелателство очакват тия ***? Не стига,ч е дедите им са трепали нашите предци тука и са заграбили територията ни, но и с наглостта си искат съвсем да ни унищожат? Това ли е толерантност??

148

облак за 182

преди 12 години

Добре ислямецо - нека се обърнат в гробовете си тия паши-еничари! Нека се разровят гробовете на изкланите от отоманци славяни и да се изправят! Да видим колко са!

147

палма

преди 12 години

Че защо да ни се сърдят? Да не сме ги обидили нещо? Ние не ходим там да вдигаме врява от кубета, нито да постиламе черги по пътищата?

146

в гроба си да се

преди 12 години

преобърнат Осман Паша , Сюлейман Безумни и др. ,защото са били много големи женкари и като са видели пу-т-ки са ставали от зверове-светци !Затова сега и българи и румънци и сърби и целия Балкански п-в говорите езиците си ! А трябвало е да бъдат като испанците , хем да еб-ат ,хем да заличават цели народи и езици !Затова сте си живели като царе през "робството" , Мария дава п.... на турчина , той дава земя на баща и ,който става чорбаджия ,турчина не забранява езика защото Мария и Иванка дават п..

145

Анонимен

преди 12 години

haha spri se be ***

144

Милко Калая

преди 12 години

Що е турчин все си е заслужило боя, клането или палежа!!!!

143

ихаааа

преди 12 години

От коментарите тук става ясно, че населението, което се прави на големия турчин съм аз, видите ли ме колко съм ербап, са всъщност много неграмотни, вулгарни, абе с една дума хора с постен речник и безсмислени изкази. Благодаря на Господ , че не съ; се родила туркиня!!!

142

......!

преди 12 години

Дивашкия вой от джамиите трябва да се забрани или ние ще го заглушим с тромпити и фанфари.......!

141

BOKO

преди 12 години

KATO STANAH PREMIER PARVO BQH NA KONSULTACII V ISTANBUL. PREDUPREDIHA MI DA NE SE ZANIMAVAM S TURCITE V BG INA4E 6TE STANE LO6O. TAKA 4E HORA NE SI IGRAYTE S OGANQ !!!!!

140

OSMAN

преди 12 години

DO:155 A 4ASOVNIKA NA DOLEN4O RABOTILI O6TE ILI E SPRQL :)))) PRODALJAVAYTE DA SI IGRAETE S REFERANDUM4ETA KAT PIKLYUOVCI, KAT 4ELI MN NI DREME NA ONAQ RABOTA :)))

139

понеже,обаче...

преди 12 години

Кметицата не си е на местото и това изчерпва въпроса!Но това не е големия проблем!Проблема е,че и правителството не е!А това вече е голям проблем!Само с политиканстване не става!

138

тюрк до 173

преди 12 години

Тук съм защото имам братя по кръв в тази страна ! Заради тях съм тук ,както виждаш никак не са малко ! А иначе ти не ме вълнуваш особено !

137

Анонимен

преди 12 години

Тюрк като живееш извън България и не те интересува какво става в България , защо не пишеш на турски там някъде из турските форуми , а си все тука наврян ?

136

ще заминем но

преди 12 години

задължете кирливите си българи от Турция да дойдат в българия ,ако не искат насила ги докарайте в българия , тогава и ние ще отидем в Турция ! Не сте ли много важни ,вашите сополиви братя ще се българеят в Турция ,а ние не можем да се турчеем в българия ! Айде чупка !

135

Атанасов

преди 12 години

За тези ,които не знаят какво сме открили близките 130 години: youtube/watch?v=AugZsin4x1o&feature=related -в този клип се виждат част от нещата "Петър Петров изобретява електрическия часовник, първия в света безжичен сърдечен монитор и първата в света компютърна система за измерване на земетресения." "Академик Георги Наджаков прави възможно създаването на фотокопирната техника" и прочие......