236

Анонимен

преди 12 години

а най добре да ги закрият

235

ТЯ

преди 12 години

Освен, че предлагат ..... явно им и чуват предложенията и приемат. Та кой е по-луд ??? Аз предлагам на управляващите, да ни съберат (лудият обикновен БГ народ) на стадионите (по места) и да ни драснат клечката. Стига сме им тровили живота на хората и сме им дишали въздуха!

234

Анонимен

преди 12 години

Това е някаква манипулация!Топлофикация от миналата година е прикрепена към общините. Не може общинска фирма да изисква?!?! частни фирми като ЧЕЗ да повишават ценита на тока! Цялата работа много яко мирише!

233

Венелин

преди 12 години

Тях, ако ги питат, те ще поискат и връщане на крепостничеството...

232

Анонимен

преди 12 години

*** тъпири нещастни. Мафия!!! Който иска абсолютно гарантирани проблеми, може да се ЗАБЪРКА с Топлофикация.

231

Анонимен

преди 12 години

Хора, не мога да разбера тва, че иронизирате, а не псувате!!! Не ми го побира главата, честно! Заклевам се, че ако вдигнат цените, ще си спра парното и със спестените пари ще платя на някого да ги ликвидира тия *** ***, и ще съм много доволен от постъпката си после. Гнусни гадове!

230

лудвиг

преди 12 години

мда.... в градовете с топлофикация да вземат и бойлерите да забранят, че да е пълно щастието

229

Топлофикациите

преди 12 години

са поредното изчадие на клептокрацията . Без тях , кой ще се нагърби да ни оправи ?

228

blackradio

преди 12 години

Абе вие от туплуфикациътъ да нсте луди бе ? Всеки се отоплява с каквото иска или с каквото може. Това нещо плаче за съд ... Само че нема на кой да се оплачеш освен на арменския поп както се е казвало едно време...

227

не трийте коментара

преди 12 години

ВСИЧКИ, КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИИТЕ, НО ВЪПРЕКИ ТОВА ПОЛУЧАТ СМЕТКИ ЗА ТОКА ПО НОВИ ЦЕНИ, ИМАТ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ЗАВЕДАТ ДЕЛО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО СПЕЧЕЛЯТ.P.S.Ние и сега сме си на първо място по заведени и спечелени дела срещу държавата.

226

до 229

преди 12 години

Човек може да настине и от топъл вятър!

225

До 226

преди 12 години

Да.. изстива се от струята на климатика, особено зимата, когатo струята от климатика е топла :)Тикво.. ти елементарно отношение по темата можеш ли вземеш?!?Кой ти говори за студените климатични струии в тази статия :)

224

Потребител

преди 12 години

Някой да забелязва, че това е опит за картелно споразумение?!?!?!Защо Топлофикация не намали цените си за да привлече клиентите? Ами търси споразумени с енергото за да държат цените високи ?!

223

...

преди 12 години

Вай вай.Щом тока им е конкуренция.. представете си за какви надути цени на топлофикациите иде реч :)Тия *** съзнават ли че пледират за картелно споразумение.Кой ги пусна да се приберат по домовете си а не са в ареста с обвинения че застрашават националната сигурност и в опит за организиране на картел?

222

Анонимен

преди 12 години

Вредата от климатиците:Kлиматичните системи са източник на бактериални зарази. Съществуват микроорганизми, които се размножават вътре в климатиците. Такава е например бактерията Легионела пнемоние, която причинява пневмония с висока смъртност. (От това умря Бритъни Мърфи)Преминаването на хората от топлата околна среда в изстудената от климатика е стрес за тялото и причинява разболяване.Хората, които работят на климатик боледуват 3 пъти по-често от останалитеОт струята на климатика се настива

221

ескимос

преди 12 години

*** отново са си добре ,да му мислят ....българите !

220

Анонимен

преди 12 години

-Ало ,Топлофикация ли е ?-Не ,тук е Електроснабдяване..-Нищо , и на вас да ви *** майката:)

219

писател

преди 12 години

"От мемоарите на Вальо топлото"!Лъжата в БГ я нямат за ...нищо!

218

Alex

преди 12 години

Ако ти е мръсен въздуха по добре ти заминавай на село. Там е кристално чист и няма климатици... много.

217

до 211

преди 12 години

Ножа ни е опрял до кокала от много, много време. Според мен от 1944г. Ние непрекъснато доказваме колко сме издържливи. И те го знаят, затова ще продължават да ни мачкат. СИГУРНО ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ!