7

Анонимен

преди 13 години

too pa kuv e

6

Дядо 130

преди 13 години

Преди 2000 година имаше футбол, прекрасен футбол който караше феновете да настръхват от красотата а сега само чалгаджии и палячовци

5

Анонимен

преди 13 години

Резачка е гори за отбора като нашия Тошко Янчев. Ей заради такива играчи със сърце, пък и без много качества Бербатовци стават леки и смешни пухчовци в очите на англичаните. А и Бербо е чужденец. В положението на Бербатов у нас е Маркиньос - най-добрият е но все е крив на някой расистки настроен фен. А без него ЦСКА щеше да види трето място и купа на куково лето.

4

ФЕН

преди 13 години

15 ГОД. Е ИГРАЛ В НАЙ- ВЕЛИКИЯТ ОТБОР!!!- ВСИЧКИ ДУМИ СА ИЗЛИШНИ!!!!

3

vlady

преди 13 години

Дано Бербатов стане треньор - ще научи младите футболисти на модерния позиционен футбол ганкиното вместо да станат житни бегачи без грам позиционно чувство и стратегическо мислене. Скоулс няма позиционно чувство и стратегическо мислене за треньор.

2

sleipnir

преди 13 години

Жалко,че годините минават,остаряваме ние,футболистите също.Скоулс даде много на МЮ,но не поиска нищо !Велик играч и биткаджия,благодаря ти за всичко !Успех в живота и семейството,но дано все пак останеш в футбола,защото той има нужда от сърцати мъже като теб !!!

1

ice baby

преди 13 години

А така. Сега искам един по един да се откажат всички от Фърги...Вад дер Саар, Пол Скоулс и Бербатов!!! После и други...Хак да му е!!!!