107

bez.ime

преди 10 години

koito pushi da vzeme 1 cigara da q izpushi sled kato svurshi, da si kaje tova beshe poslednata da se zakulne v nqkoi blizak i ako sa mu ostanali cigari v kutiqta da gi xvurli v pechkata ili prosto da gi hvurli nqkade dokazan rezultat probvaite !!

106

НЕЛ

преди 12 години

...МНОГО ЛЕСНО С ВОЛЯ...МОТИВАЦИЯ...И ИНАТ....

105

VASILIS QNIS GERMAN

преди 12 години

S MERAK....

104

Отказал се

преди 12 години

От 14 години не пуша и съм ужасно доволен. Пушех по 2-3 кутии на ден и до сега сигурно вече щях да съм мъртъв ако бях продължил с пушенето. Не ми беше лесно - ужасно беше. Много тежко го преживях но успях. Не е лесно приятели но е възможно.След като спрях да пуша изведнъж усетих вкусове и миризми които бях забравил.Ако мога да се върна назад във времето не бих и погледнал към цигарите. Но явно всеки трябва да мине по пътят си. Не се колебайте - откажете ги и не пълнете джобовете на мафиотите.

103

any

преди 12 години

До 102: Що за оправдание? И аз съм жена. И не е вярно, че отказването е трудно, трудно е да издържиш на подмрънкванията на "приятелките": "Айди на кафенциии", "Е чи то ни можи без цигаркааа". Аз ги спрях отведнъж - с последната цигара от кутията - за да знам, че няма други и след като бях решила твърдо, че няма и да има. И за моя огромна изненада - това беше ВСИЧКО! Останалото е въпрос на заместване на навиците - на ръце, уста (солети, сокче) и социалните.

102

Иво

преди 12 години

И аз така си мислех- като ми е по-спокойно, тогава ще ги спра. Ама се усетих, че по спокойно надали ще ми стане, това е само извинение. И познай- спрях ги когато бях най- напрегнат и с най-много грижи на главата.Много хора ще се учудят, че откакто спрях цигарите съм много по- спокоен. Дори сега като се замисля, смятам че не палех когато съм нервен за да се успокоя, ами обратното- като запалех цигара и ми ставаше по нервно. Пък и 4.30 лв на ден по добре да отидат за обяд.

101

ххх

преди 12 години

тези съвети не могат да ми помогнат:( по никакъв начин не ме мотивират:(((((( сигурно някой ден ще съжалявам за отвратителния си 40 годишен навик, но...

100

Г

преди 12 години

Моля да не коментират хора, който не са се сблъсквали с проблема. Хората, който пушат не са слабохарактерни, слабоумни, без воля и т.н., даже доста от тях са на добра позиция в работата, управляват хора, работят с тях. Проблема с пушенето е много деликатен и коментари от сорта на "няма воля" не са умесни. Всеки,който е решил да спре цигарите и го е решил сериозно, може да го направи без проблем, но трябва постоянство.

99

Цигари се отказват

преди 12 години

в сряда . Цигарите се отказват , като спрете да пушите , а не като спрете да си ги купувате . Пушенето е САМО навик на ръцете , другото е самовнушение . В нормалните цигари няма вещества , които да предизвикват зависимости . Цигари се започват от едно дръпване , а се отказват за година , с поредица от мантри , от рода : Не пуша , тъй като не знам как се пуши и никога не съм пушил . И то след 40 години яко димене . Успех.

98

offline

преди 12 години

отказах ги преди 7 години тези ***... :)

97

Анонимен

преди 12 години

Пушех по 2 кутии, но откакто им вдигнаха цената станаха 2,5.Много хора не ги отказаха, а спряха да си купуват и пушат на аванта.Това ме дразни, защото ако ми свършат цигарите в 22ч отивам да си купя.А тези хора могат да пушат, но могат и да не пушат.Вече отказвам като ми поискат с аргумента, че не ми се разхожда нощно време и ги упътвам къде се продават цигари.(96 поздравления, но аз не мога-жена съм)

96

555

преди 12 години

Интересно ми е кои са тия "най-засегнатите от кризата социални групи в нашето общество" .. чудно ..

95

www

преди 12 години

ДНЕС ПУШИШ КУТИЯ И ПОЛОВИНА А УТРЕ НЕ ПАЛИШ НИТО ЕДНА -- АЗ ПАРИМЕР ТЪЙ ГИ ОТКАЗАХ ;;

94

Изнервен

преди 12 години

Доста от приятелите ми ги отказаха,обаче отказват да ги купуват и аз се налага да купувам всеки ден май и аз да взема да ги откажа пак тогава ми е интересно какво ще правят моите приятелчета.

93

Анонимен

преди 12 години

Отказвам всеки *** от МЗ, който се води доктор, но в живота си не е излекувал нищо, да се опитва да си заработва заплатата на основата на мегаломански забрани.На кофти ракета Космоса и пречи.На тези от МЗ им е страшно необходим ВРАГ, за да обосноват съществуването си, и са си избрали това да са пушачите.Няма нищо по вредно за белите дробове от спорта в зала.... Но нашите патици от МЗ упорито мълчат за този проблем - никой няма да ги даде по телевизия с тази теза.

92

аз

преди 12 години

За да откажете цигарите ползвайте грижите на Тотю и Дянков.

91

отказал се

преди 12 години

Пуших 40 г., като в последните няколко години пушех по2-3 кутии на ден и си мислех,че никога няма да мога да ги спра. Един ден се събудих и не можех да дишам и се задушавах, гърдите адски ме боляха. И в този момент разбрах, че трябва да ги спра, но аз направих голямата грешка, че ги спрях от раз- това е голям шок за организма. Все едно алкохолик да спре алкохола изведнъж. Затова постепенно намалявайте цигарите- за организма ви ще бъде по-леко. Желая успех на всички които искат да ги спрат.

90

Жоро

преди 12 години

Аз отдавна се отказах да ги отказвам

89

до шушон

преди 12 години

Ще живееш по-спокоино и нормално, когато откажеш цигарите

88

шушон

преди 12 години

Аз пък ще ви кажа друго нещо: ЩЕ ОТКАЖА ЦИГАРИТЕ КОГАТО ЗАПОЧНА ДА ЖИВЕЯ ПО-СПОКОЙНО И НОРМАЛНО!!!