358

ваня

преди 12 години

Защо трябва отсега да се определя политиката на следващото правителство, като му се налага "фискален борд". Как тогава ще се появи нещо ново и по-добро? Трябват ни нови политици с нови идеи за справяне с кризата. Затова ще гласувам за силните десни: Прошков - кмет на София и Светослав Малинов - президент.

357

Аспарух(Harvey)

преди 12 години

Не зная, какви са представите на г-на Борисова за политическото 'дясно ', но той си остава едно голямо ТЪРЧИ/ЛЪЖИлище! Само ще припомня неговата "подкрепа" за г-н Неделчо Беронов в миналата кандидат президентска кампания!!

356

Анонимен

преди 12 години

Ако Костов е разпродал държавата и е получил милиарди защо не е доказано? Защото Бойко(мутрата) не го разследва? Защото излизат стенограми за Борисов, а за г-н Костов няма нищо? Защото това са измислици, пуснати от такива, като премиера!

355

Иван Стефанов

преди 12 години

Как може Борисов да говори такива простотии? Човек, който не е прочел и една книга през живота си, да говори така е малко смешно. Г-н Костов е доцент (ако въобще Бойко знае какво е това) и е на светлинни години пред "премиера".

354

Iwan

преди 12 години

*** този колхозник от Банкя за десен политок ли се има ? :)

353

анонимен

преди 12 години

всичко що е партия е ВРЕДНО за България...депутатите трябва да са независими ...тогава може и да се получи нещо...няма по гадно от партийни назначения..убедих се в това

352

КНК

преди 12 години

Всяка една промяна на данъци ще отива в Конституционен съд,ще има политически игри и интриги.До сега този театър го видяхме във всяка една област на икономиката когато се налагаше да се внедряват по-тежки решениия. Друг пример дава "валутния борд",който не е записан в Конституцията ,но и до днес носи относителна стабилност на страната.Икономическата несигурност у нас е повече плод на некомпетентно и корумпирано управление след 2001г.По- добре да реформират съдебната система,която изнудва бизнеса

351

КНК

преди 12 години

Пакта за икономическа стабилност на Дянков е поредната глупост на това правителство.1)Така се циментира сегашното данъчно положение за монополите и едрия бизнес,което значи,че огромното болшинство работещи в средния и дребен бизнес ще отпаднат от списъка на работещите.2)В днешно време на бързи икономичиски промени в света,както и в отделни сектори на икономиката,тежката промяна на данъците ще пречи на правителството да стимулира или възпира развитието на отделни отрасли в икономиката.

350

Краливия Прошко

преди 12 години

Подкрепям изцяло Борисов в това му изкаване и ще отида по- далеч. ДСБ не само че не дясна, но и въобще не е партия. Там е пълно с лунатици , ***, *** и разбирасе една малка група на много големи крадци като Иван Костов и Неделчо Прошков и неговия непорочен син Прошко. ДСб е партия на прошляци . Ако смятат че са партия да излезат сами на избори. В противен случай не са партия а коалиция .

349

Анонимен

преди 12 години

Борисов не е зависим от никой.Независимите кандидати са с него, а че Атака ги подкрепя си е техен проблем.

348

Милка

преди 12 години

Бойко Борисов очевадно показва ненавистта си към ДСБ и към опозицията. Изгклежда много уплашен, че СДС извадиха кандидати като Малинов и Прошко.

347

Наташа

преди 12 години

Борисов си отглежда отрочета в СДС и много се дразни, че ДСБ извадиха силни кандидатури за изборите.

346

Дидо

преди 12 години

А ГЕРБ е дясна. Да, бе. Стига глупости г-н Борисов. Сам знаете, че сте зависим от хора на Атака - фашизоиди.

345

Гуми и Джанти

преди 12 години

Пожарникар учи икономиста и математика на дясна икономическа политика.А специалистът по военни униформи на съветската армия учи пожарникаря пак на икономическа политика. И всичко това се случва в държава-член на ЕС.

344

КОГАТО

преди 12 години

НЕУКИЯТ ИМА САМОЧУВСТВИЕ ДА УЧИ ЕРУДИТА, ГОРКО Н АТАЗИ ДЪРЖАВА.ЯВНО ГОТВЯТ СГРОМОЛЯСВАНЕТО НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, НЕ МОЖЕЙКИ ДА РЪКОВОДЯТ, ПРЕДЛАГАТ "ПАТЕРИЦИ" БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

343

НФБ

преди 12 години

Прави ми впечатление че българския бизнес и политически елит се правят или в школата Симеоново или на физкултурните площадки!

342

до 345

преди 12 години

то от много мозъчни като теб , затова сега сме на това дередже да имаме мутра начело на държавата и официалните американски власти да се чудят как да излезнат от неудобните положения с рапортите на послонници! Не човек а ....ТИКВА

341

нали

преди 12 години

ДСБ,означава ...."Давайте да Сринем България"!

340

до 344

преди 12 години

Значи си един безмозъчен фанатик и нищо повече!Да си жив и здрав,и от такива има нужда!:)

339

НФБ

преди 12 години

колко депутати *** има ....влезнал с една партия но завил към управляващата после....народа и той като проститутките...на тези избори залюбил мадритския мошеник после съргей.. боко ипонеца..Не искам да съм политическа *** и затова гласувам винаги за Синята идея!Не съм активен член на никоя партия само симпатизант съм на СК! Не съм мафиот, нямам частен бизнес и не съм се възползвал от управлението на сините!Изповед на един избирател!