65

Камен

преди 12 години

Много ми е мъчноооооооооо. Искам власт, искам париииииии

64

Tombstone

преди 12 години

Ех как да не заобикнеш тази прекрасна система върлуваща в Академията. Първо честито на Ректора, спечели изборите защото беше издигната само неговата кандидатура, а останалите 150 членове на общото събрание си мълчаха, защото нямаше да папкат премии ;( Изборният ден си беше добре нагласен в чест на феодализма царящ в университета. И първата работа след като избора траеше около 30 мин. беше да се гласува фонд работна заплата. Така е никой нямаше търпение да се облажи за слушкането ;(

63

Сава

преди 12 години

Бачо Емо що се отказа от онова сдружение?Май и той се оказа предателче?!?Нищо не се е променило от времето на онези 30 сребърника май...

62

Веселин

преди 12 години

Ето на това му викам аз справедливост- сега ще стане интересно в тази Академия. Който е слушкал, ще папка...Направо ПОЗОР!

61

НЕДОВОЛЕН

преди 12 години

Това наистина е много жалко.Настават тежки дни за истинската наука.Всичко в тази страна не е както трябва.

60

до 57

преди 12 години

Заради предварително раздадените списъци за кого точно да се гласува, но Каменов са го изиграли, само както Адамов си знае, перфектно! В Академичния съвет само най - доверените му!

59

бивш студент

преди 12 години

Още си пазя преведените матреяли с които изкарах 6 по финанси. После всичко това барабар с грешките го видях в оня учебник с динозавъра. Завалийките още ли учат по моите нескопосани преводи

58

кольо

преди 12 години

Добре, че не гласувах въздържал се както ме съветваха от катедра Счетоводство. Той Биташки се прави на света вода, ама е една подривна къртица.

57

111

преди 12 години

Гласуването е явно, следователно изборът е нелегитимен? Толкова ли ви плаши, че се страхувате да кажете истината? Или сте зависими по някакъв начин?

56

Красимир Георгиев -

преди 12 години

Давай,бай Величко,не им обръщай внимание на кучетата,дето лаят - те не хапят...На когото требва е платено,спазена е задължителната по закон процедура,значи сега ония с претенциите могат да го...духат!За собствена сметка.А за изборите наесен съм измислил страшна измама,дето нема начин да не сработи и...да се облажим,както ний си знаем?!Нал' така,баце...?!А тупаните и селяците да лаят месеца гладни...колкото си щат!Нали на народа ако нема за хлеб,барем цирка да му го осигурим,безплатно,при това.

55

пламен

преди 12 години

Ха ха, искам да ви кажа, че се смях с глас като разбрах, че Атанас Дамянов не се е кандидатирал за ректор, защото жена му не му е позволила. А пита ли я когато ходи при...?

54

До 52

преди 12 години

Я, разкажи каква е тази афера с Каменов? Що сте го прецакали? Дали заради това, че той беше човекът, който пусна първата публикация в сп. Политика против *** копанар - Величко? Ако е така, сега ще му се стъжни. Най-накрая Анатоли ще стане шеф.

53

гербер

преди 12 години

Продължавайте да се страхувате и да раболепничите и ще имате за кмет - профана шеф на видеосат и пръв приятел на бай Величко. Тогава и града ще се ***. ГЕРБ заслужават тази ***, защото там са сложени *** като марковите и бачо Емо, които са срам за тази партия, тръгнала уж да прави европейски реформи. Алооо, осъзнайте се!

52

гербер

преди 12 години

В свищовската семейна академия няма лидери. Има *** селяни, които като видяха, че бай Величко уволни инакомислещите и се снишиха, клекнаха та чак се посраха.Но за оплакване са 80% от преподавателите и служителите, които няма да получат нищо, освен гонка и стрес. А, и вършене на работата на останалите - 20% - богопомазаните. Такива като измислените професори Атанас Дамянов и Камен Каменов ще се правят, че обичат бай Величко за да не им пипне доходите от магистърското. А честито! Заслужихте си го

51

led

преди 12 години

Целият свят знае,че е престъпник,а пак за ректор е избран!Баси тъпата държава!

50

Бужо

преди 12 години

Това,което стана е явна манипулация. Изборът за ректор е в нарушение - не е таен,но на кой му пука? Страхливци такива, реагирайте и оспорете фалшивия избор! Сега като за последно ще ви смачкат, а метресата ще ви командва от поста зам. ректор.Пада ви се, *** такива!

49

Вили Адамс

преди 12 години

Каменов, прецакахме ли те? Твоят списък не е нашия. Не си изигра картите добре. Но пък спазихте уговорката да подведете всички да гласуват явно! Такъв избор и при бай Тошо не се е случвал,***! Но мерси!

48

do 49

преди 12 години

навремето Камен Каменов ми каза : Даваш 300 германски марки и си готов. е не му дадох ама влачих ТСУ-то /мениджмънт-а/ доката се дипломирам. пътека направих до Свищов. важното е, че 1 стотинка не му дадох. колко бой е ял зарАДИ МИтничарите не се описва.

47

мислещ

преди 12 години

Щом Тиквата е премиер, защо Величко да не е ректор. Единият съсипва цяла държава, другият просто си пълни джоба. Дори крадеца Цвъко пише дисертация, вместо да дреме в някое селско училище с хронометър в ръка.

46

Лудият с лайномета

преди 12 години

Бях студент в Свищов от 1985 до 1990. Много хубави спомени за студентския живот ми остганаха от там. За съжаление много малко хубави неща мога да кажа за т.н. преподаватели. Имаше един 'убавец преподавател по статистика- Тошко Бързия му викахме. Най-безобразно си вземаше подкупи. Друг един убавец Камен Каменов пък си беше ;мераклия' на младите колежки, да ги изреждам няма да ми стигнат символите...Нищо не се е променило оттогава...все същите продажни муцуни..