101

Да Майната

преди 12 години

Ти дето голем го вадиш,майна що Филибето стана трети по големина град в България?Щото майна всички дойдохте у скапаната София.Не знам тая дето си я чукал колко е била софиянка ама аз ако знаеш колко пловдивчанки съм оправил немаш толкоз коса.Щом цял живот си живял в Пловдив значи може целата ти рода да го ие отнесла.

100

ad

преди 12 години

харесва ми спора ви ! Когато не ви харесва столицата стойте си на село ,недейте да казвате как говорим ние или какъв ни е града ! Днес.бг да не е на някой ваш братовчед от дупница ,че има толкова селяни тук ?

99

Анонимен

преди 12 години

Това започна да става ежедневие.

98

...

преди 12 години

ако съдим по правописа ти ":)" ...."по добре първи на село,от колкото последен в града " ---

97

:)))))

преди 12 години

Mnogo sa mi smeshni "grajdanite" ot rabotnichesko-selsko-ciganskite kvartali kato liulin,drujba,mladost i tem podobni geta izniknali u polieto :)))))

96

до 96-ят

преди 12 години

Аз никога не вървя със стадото и винаги взимам самостоятелни решения-който има акъл ще разбере сам за какво става дума а ти ако си пич направи на Пловдив една малка услуга-напомни на *** да не пропусне да дойде този петък защото освен мен(като гледам коментарите), още доста хора са и навити :)) Дедо съм на внуците си а на теб...помисли си...хайде чао и не се ядосвай-младостта е до време а простотията е до гроб...

95

95

преди 12 години

96Наистина не знаех че "гражданите" от село Пуофдифф говорят на "Ритни-колец"...Не селянин мой човек,МЕГА СЕЛЯЦИ сте там.

94

До 95

преди 12 години

"Гражданино" от Ритни-колец, Пловдив е най-древният европейски град!!! Но явно мозъкът ти е абсолятно необременен с наука и история - видно е! Не "чопли" и политиката - и там си толкова добър, колкото и в науката. За такива като теб е следният виц: Попитали радио Ереван - може ли в България да има граждански брожения? Не, отговорили от радиото, защото там липсват гражданите! Е, това в кръга на шегата, но тъпоумието ти никак не е забавно!

93

80

преди 12 години

Сельоооо ***,защо си мислиш че Пуовдиф не е село бе?И дедо,там където си написал 89 се пиша ника ти.Твоят а не на този на който пишеш.Видно е че си и неграмотен.Но е нормално като се има в предвид от къде си и какво си работил....А колко си мъж само ти си знаеш(по-вероятно е да си мъж тип ловджия-много приказки,малко работа).Но факта си е факт......подтиснат *** както и повечето българи.Тези комплекси ви докараха Борката.Вие си го избрахте,вие ще му ядете *** които ви дроби.

92

filomena grimaldi

преди 12 години

tozi 30 godiwen G.G, ako ne se vkara v zatvora we ima da si blaska i ubiva i koli da krade dokato napravi 60godini samiqt toi

91

89

преди 12 години

За съжаление нямам село... на 56г съм и винаги съм живял единствено и само в Пловдив.30г съм служил в авиацията и вече съм пенсионер,но......преди години имах едно гадже от София,което всеки петък идваше със сутрешния автобус до Пловдив и след обед към 16ч си отиваше.Беше с 11г по-млада от мен,но казваше,че в София няма истински мъже...Съжалявам,това са нейни думи,но...мисля си...тази жена да не е била ***? :))) Не се заяждай с непознати,синко защото незнаеш къде се намират-я се огледай!...

90

tulski

преди 12 години

89 написа " Разбираемо е да се определяш като българин защото те подтиска факта че си селянин.Но това не променя факта че си СЕЛЯНИН.А българин ми звучи точно толкова гордо колкото и селянин." =============================================А какво се променя от факта, че ти живееш в Люлин ?! Това, че живееш там, в Дружба или Обеля, да не е някаква благородническа титла ? Можеш да живееш в Париж и пак да си най - големия селянин.

89

БАЧКАТОР

преди 12 години

...ще му дадат 6 месеца на *** , ще лежи 3 и айде пак отначало.

88

sgt.Hale

преди 12 години

Посоченият адрес е на един хвърлей място от най-близкото *** гето....сетете се кви са героите в сценката:)

87

80

преди 12 години

87Разбираемо е да се определяш като българин защото те подтиска факта че си селянин.Но това не променя факта че си СЕЛЯНИН.А българин ми звучи точно толкова гордо колкото и селянин.А относно копелетата......аз поне не познавам хора които да се наричат така в последните 20 години а преди това децата от крайните квартали се обръщаха така помежду си.Така че отпусни *** злобен,жалък, селски гладник!

86

Спас

преди 12 години

Не че го оправдавам, но - Той е осъждан за кражба на лек автомобил и е регистриран в полицията за хулигански прояви. Мен ме задържаха в районното, защото "съм бил прострелял *** с въздушна пушка" - естествено нямах нищо общо със случая и всичко мина, но сега, 10 години след случая ме спряха полицаи и при проверката се оказа че съм регистриран за хулигански прояви....

85

80

преди 12 години

Аудиторията е българска,"***"-нали така си казвате в София :) За нас от провинцията и за всеки нормален човек това обръщение е обидно,но щом на вас ви харесва-значи си ***...Други въпроси имаш ли? :))

84

лютви

преди 12 години

аз съм турски *** и *** наркомани за пари

83

Анонимен

преди 12 години

Нормално е за съжаление. Животът който водим предразполага към агресия. Като гледам коментарите съм сигурен, че ако по някакъв начин се съберем в този момент някъде в реалното заедно - ще се изпопребием. Тъпо племе сме и това все повече ни личи. :(

82

БГ Съдия

преди 12 години

Сега предлагам съдията, който предишните пъти е освободил Г.Г., да влезе в затвора вместо него.