22

Анонимен

преди 12 години

Името е хубаво.

21

Анонимен

преди 12 години

Чудесно име! Само изчистете този ***, който стърчи в средата - символ на диктатурата, символ на най-мрачните години и най-големите престъпления срещо човечеството, които 20ти век познава.

20

Анонимен

преди 12 години

tova li sa vi problemite i rabotata be depytati i drygi takiva cirei ?! naroda izmira i bqga...vsi4ko mara vtasala, ta kak da se kazvat dve paveta i 3 plo4i

19

Анонимен

преди 12 години

"Княжевска градина" звучи много готино и има доста класа и история в наименованието, определено отива в характера на столицата ни!

18

любомира

преди 12 години

Харесва ми идеята. Прекрасно е да взаимстваме от нашата история. Поздравления.

17

Анонимен

преди 12 години

Готино звучи! :) Царствено, историческо :)

16

Анонимен

преди 12 години

харесва ми, че името е заимствано от историята ни, много е добре, когато политиците се връщат към историята ни.

15

Иво

преди 12 години

Готино е че най-накрая градинката ще си има име а няма да е "При паметника на Съветската армия". Иначе каква е идеята с конкурса ? Ще се преправя градинката ли ?

14

марта

преди 12 години

Към 14. Разбира се, децата, които се интересуват от този спорт, трябва да го упражняват някъде. Но не в историческия център на града, в споменатата градина, пред НДК, където са разбити мраморни и гранитни плочи за милиони. Освен това, тинейджърите така шеметно карат, че представляват опасност за по-малките деца. Би трябвало да се определи друго място, не така посещавано .В центъра на нито един европейски град няма подобно стълпотворение. Градинките са градинки, даже ги няма будките с ***

13

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да правят - само да оставят децата да карат скейтборд там. Че май е единственото място, където могат да го практикуват в центъра на София. Май сме единствената столица в Европа без скейт парк и без това.

12

ха ха

преди 12 години

Е какво му е княжеското? Двадесет години нямаме завод за ***, нямаме многоетажни паркинги, нямама нормална структура на градския транспорт, а тия решили да сменяват имена - безкрайно належащо действие по време на криза!!!!

11

Кирчо

преди 12 години

Нещо сбъркано има тук. В центъра на София има паметник на окупатори и престъпници. До колкото си спомням мутрата борисоф обеща на кмета на Москва Лужков, че докато той е кмет този паметник няма да се маха. Другарката фъндъкова е национален родоотстъпник и понеже не разбира от нищо, затова става за всичко.

10

KGB

преди 12 години

Poreden opit za iztrivane na istoriqta ot vlastvashtite populisto-antikomunisti!

9

До 9

преди 12 години

Батенберг съвсем не е бил "педерастичний", нещо си в грешка. Доста си е походвал по жени човечецът, светла му памет. Дори е пренебрегнал съсловните предразсъдъци заради една хубава актриса. Мъж, който е активен по тънката част, не е ***, да знаеш!

8

Азъ

преди 12 години

до 3Ей!!!кви глупости пишеш!Батенберг педерастичний е бил против съединението.Чети малко бре!Поне нета е безплатен!

7

Азъ

преди 12 години

Ау!Ся стана мазало!Някои и викат Зоопарка,Баба Яга,****.Дайте да и сменим името на "Оная градинка",че то се не трае веч!

6

Анонимен

преди 12 години

Искам да се направи паметник на любовта, един руски богатир прави любов с майка България

5

Анонимен

преди 12 години

Всичката мара-втасала на София,та и нашите избранници от софийският парламент пак циклят политическият си имидж.Кой е по-голям антикомунист,кой по-обича америка и кой припява исо на ухото на управляващия зевзек.Ашколсун.А неможе ли вместо паметник на сСъветската армия, на това място да спретнем една джамийка на мусюльманите.Тамам там и е мястото,хем широко,хем турската резиденция е отсреща,хем канала е близо- за подмиване.И ще я кръстим "Княже Баши джамия"

4

Анонимен

преди 12 години

Ами и България преди1944 год.се именуваше "Царство България"То освен смяна на имената на улиците и площадите друго в България от демократите не се прави,а се разсипва!Така,че аз предлагам, като ще имаме княжевска градина за по точно да се именува:"Княжевска градина в Царствно България"!

3

княз Батенберг

преди 12 години

Много уместно решение ! Тъкмо в Княжеската градина е най-подходящото място за паметник на княз Александър Батемберг. Една светла личност в нашата история, която не се поколебава да застане начело при отстояване на нашата независимост в Сръбско-българската война и при Съединението на Източна Румелия с Княжество България !