17

www

преди 12 години

интересно как така резултатите са готови за един ден - обикновено резултатите от лабораторно изследване по някое дело са готови най рано до един месец ;;;;;;;

16

an

преди 12 години

TAZI BAKTERIQ 6TE Q OTKRIQT V MUTRESTANIQ, KOGATO NQKOI RITNE KAMBANATA. V MUTRESTANIQ NQMA6E I 4ERNOBILSKA RADIACIQ. 4AK SLED 2 SEDMICI KAZAHA 4E IMA. DOBRE 4E NA VREMETO SLU6AH RADIO -BELGRAD- TA RAZBRAH NA SA6TIQT DEN, 4E NUKLEARNA CENTRALA E GRAMNALA V 4ERNOBIL. OSTANALITE HODEHA NA MANIFESTACIQ POD RADAIACINNIQT DAJDEC, I MAAHA SALATA S RAKIIKA. SEGA AKO ES NE RAZRE6I, NQMA DA KAJAT 4E IMA BAKRTERIQ V MUTRESTANSKITE KRASTAVICI. AKO RAZRE6I 6TE KAJAT.

15

1

преди 12 години

в краставиците няма ешерихия коли , но в незрялото и прясно сирене което се продава винаги има,незнам миро мъзгата как ще отговори на този мой въпрос ,след като времето за изчезването на тия ешерихия коли от сиренето е 45 дена,а повечето мандри имат рарешение да го продават прясно.

14

Анонимен

преди 12 години

"Хората спряха да купуват краставици" Но българката,НЕ!

13

SD

преди 12 години

Малко трудно с оборска тор , зеленчуците да се заразят с бактерии .Защо по селата я няма ?Явно, заразата е допълнително внесена !Ама , ешерихия коли ми звучи меко казано на иврит !

12

Шо ке биде ?

преди 12 години

Баба Ванга: "Ке дойде време, кога плодовете и зеленчуците ке бидат нито растения, нито животни!". Това време вече дойде...

11

краставичар

преди 12 години

продавам изгодно краставици, немско качество, внос от Германия, изгодно!!!

10

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО..

преди 12 години

...БЪЛГАРИТЕ ,КАТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПРОИЗВЕДАТ КРАСТАВИЦИ....ЩЕ ЯДАТ КРАСТАВИЦАТА НА ГЕРМАНИЯ ,ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ...!ДА МУ Е ЗДРАВЕ НА ,БЪЛГАРИНА.....И ДА СЕ УРИГВА НА ЧУЖДА КРАСТАВИЦА И ......ДА СЕ УЧИ НА АКЪЛ И РАБОТА!МЪКИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ СА *** И ПРОСТАЦИТЕ----ОТ ТЯХ ,ТЕ СТАВАТ ПО-УМНИ!ТАКА Е В ЖИВОТА!

9

прасчо

преди 12 години

Дами....моля Ва само с български краставици,твърди са,трудно омекват и нямат коли-моли....Само внимавайте с корнишона на Митьо Пищова.....

8

мери

преди 12 години

От всички възможни зеленчуци са взели проби, само краставиците били кът и не могли да ги намерят-ХА, ХА. А може би ги е страх да ги изследват, че кой знае какво може да открият вътре, и току виж ЕС ни се убидил, че им възпрепятстваме търговията, та нали за това са ни приели, да им ядем ***, вместо да дават пари да ги унищожават , Българите ще им ги изядат!

7

За Ханс от Каспичан.

преди 12 години

...ама ти само в Германия ходиш на работа, германски коли караш , немска бира пиеш,немски стоки от Супера си купуваш...ама , плюеш германците..!!!Що не почнеш да пиеш "братска" бира, "братска кола" да караш, на "братята" -ангария да им бачкаш в Сибир и от техните пелмени да плюскаш......та да се кефиш в живота???!!!Те водката там ....от нафта я правят--затова е толкова чиста!!!Пий , и пикай газ....!Ха, наздраве!

6

Ханс от Каспичан

преди 12 години

Германците преди да ядат краставици си ги киснат в кравешки ***, затова има ешерихия коли. Аз не знам някой бунак в България да си кисне краставиците в говежди ***. Ама сигурно има! Те германците напоследък много азиатски привички добиха. Скоро ще започнат да си пикаят в бирата преди да пият от нея.

5

абе

преди 12 години

след като успяхме да изядем 20 годишното ирландсо месо, колко му е краставиците им да опасем, склед като няма етикети, отде знаят дали сме внасяли или не всъщност ? силно се съмнявам нещо от всичкото написано да е проверено по друг начин, освен по добре познатия вече "документален" и кво трябва да значи, че не можем едностранно да забраним внос ? както и че Германия била действала неразумно, като побърза да предупшреди всички колкото може по-рано ? вероятно по-разумно би било ако се замълчи ?

4

Анонимен

преди 12 години

Споко!Българите краставици без ракия не приемат под никакъв предлог!Ракията ще убие бактерията в краставицата и иииииии това е!Ние изядохме де що имаше замразено месо още от Хитлеровите запаси!Луда крава ,бизони кенгура ,рога копита...СПОКО ИЗДЪРЖАМЕ КАТО ***!Даже МАРУЛИТЕ СЛЕД ЧЕРНОБИЛ ИЗЯДОХМЕ И КАКВО!Ха НАЗДРАВЕ ПИЙТЕ ПО ЕДНА И ПОСЛЕ САЛАТАТА!ГЕРМАНЕЦА ЯДЕ САЛАТА ПИЕ БИРА И ПОСЛЕ БАКТЕРИИ ГО ТРЪШВАТ !

3

кур

преди 12 години

Толкова и са търсили ***

2

!

преди 12 години

Агенция... те са могли да бачкат, освен да си клатят краката по цял ден под громкото название- абе- ние и лаборатории ли имаме?!

1

Анонимен

преди 12 години

Искало... в тая скапана държава и с една бактерия не можем да се уредим... ГРОБ ни съсипаха, и бактериите вече бягат от тук.