10

Анонимен

преди 12 години

KAK ISKATE DA SUDQT ***, TA TOVA E ELITA NA GERB KOITO 6TE GLASUVA NA SLEDVA6TITE IZBORI. *** PRODAVAT CIGARITE OT KONTRABANDATA NA NAI-NEKORUMPIRANOTO PRAVIITELSTVO U NAS II NEMA NIKOI DA GI PIPNE. 6TEIM PLA6TAME IPLA6TAME DOKATO IMA TAKIVA "LIDERI" KATO BORISOV,CVETANOF - 6APARTAMENTOV, I T,N. NE VZEMEM LI V SVOI RUCE RABOTITE,GERB DA SI ZAMINAT OT VLASTTA NEMAME 6ANS.

9

soft

преди 12 години

Хората в тази държава са фалирали персонално, с изключение на администрацията и висши партийни фунционери, живеещи като лордове и не се интересуват какво става с обществото, всички останали са оставени да се оправят, който както знае.

8

Българин

преди 12 години

Прави сте - сега всички тия хора, погнати от Софийска вода АД, директно да заведат контрадело срещу нея - за РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ !!!

7

а ромите

преди 12 години

Ромите ще бъдатли осъдени или пак те са от малцинството и са социално слаби ще трябва да им опростим.В ромските гета вода се харчи на поразия чак си тече от вън по улиците но и никой не плаща но затова плащаме ние редовноплатците защото винаги има едно допълнително във фактурата която плащаме.

6

Трайкофф

преди 12 години

Ето това е дискриминация! Хората с водомери ще ги съдят, а циганоромите ще продължават с чака-раката си! Тях никой не ги закача за нищо, освен за гласуване. Е, как да не намразиш държавата, която го позволява?!

5

Хитлер

преди 12 години

*** mai samo az 6te gi osydq

4

Анонимен

преди 12 години

Ами ако се дигнем и сме 5000 пред офиса и носим бесилка мисля че доста ще поомекнат :)

3

Анонимен

преди 12 години

А в *** Филиповци не само, че не плащат, те даже нямат и водомери!!! Изразходваното там количество вода се разхвърля по сметките на софиянци!

2

Анонимен

преди 12 години

и за геран се плаща, ако не го регистрираш има глоба

1

м

преди 12 години

я си имам геран