17

pachangel

преди 13 години

Колко много са промити мозъците на подрастващите които пишат тук,направо на *** американци приличат.Набиват им в кратуните че като се убива една част от населението се спасяват "мирните" жители на една страна и те подскачат и се радват че лошите ще бъдат избити.Това кои са лошите няма значение важното е хората на тази страна да бъдат убити защото там има петрол който не им се полага.Като нямат поне някоя атомна бомба с която да поздравът убийците си ще се гаврат с тях докрай.

16

ves666

преди 13 години

kadafi hvarlia boba v amerika, ili se predavai *** mrasen nishto ne varshish ***.az tai az inak mazen ***.

15

спец

преди 13 години

Интересна гледка би било, войските на Кадафи атакуват Белия дом и молят Обама да подаде оставка. Но Обама е герой, той се държи и стреля ли стреля по нападателите? И така авиацията на Либия спира всеки военен кораб, доставящ оръжие за бунтовниците от САЩ. А фрегатата "Дръзки" претърсва всеки кораб плаващ към брега и конфискува презервативи, "Уиски"... ккавото намери. Какво нещо са реалността и филмите? Във всички случаи тази война си е поредната агресия над суверенна страна и не заслужава браво!

14

Анонимен

преди 13 години

А бе 4, какво правят хората на война, па макар и гражданска - целуват ли се или се стрелят. Умник ***

13

Гражданин на ЕС

преди 13 години

Никакъв мир - в хага или при свети петър да отговаря - На бесилото Кадафи - малко ще му е- а с него и всички негови помагачи и диктатори- манипулатори

12

Анонимен

преди 13 години

Той си е удома казват някой. Ами добре, защо е позволил да се стига до такива размирици?! Народа преди всичко! Това е егоизъм, да занимава целия свят със себе си. Трън е в гащите на голяма част от либийския народ! Заради тях да напусне, ама си мисли само за себелюбието си! За властта си... Насила неможе да управлява

11

Анонимен

преди 13 години

Тоя Кадафи се има за велик, както Садам се имаше. За съжаление такива хора си отиват като мишки. Ако е умен ще се възползва и ще се маха, докато му е мил живота.

10

Анонимен

преди 13 години

Ей всезнайковци, на Земята не е само една държава! Всяка страна се съобразява с другите, когато света каже, че този човек няма легитимност пред тях, то е защото той е прекалил с правата които му е дал Народа! Той не е Бог, а е равен с всички хора...Либия не е негова собственост! Той трябва да служи на народа. Въпросът е дали го прави? Според мен НЕ

9

Анонимен

преди 13 години

Като си е у дома, що не си седи в къщи, а е в дворците.Да не си ги е построил с негови пари.

8

Анонимен

преди 13 години

Кадафи си e у дома, нашествениците - GO HOME

7

Анонимен

преди 13 години

Да де, на хората в Либия им харесва даНЕ СА С Кадафи, защото е диктатор, за това е гражданската война в момента, ако не знаеш. Западната цивилизация е против Кадафи,защото той отиде твърде далеч и започна да воюва с протестиращите,с опозицията, той не иска опозиция, за това е диктатор, но когато няма опозиция и никой нищо не може да ти каже, почваш да си правиш каквото искаш и хората страдат, а те сами не можеха да го бутнат, защото изкарва военна техника срещу тях. За това там са западните сили

6

Дона

преди 13 години

Кадафи плати разноските по делото на Зума,който беше съден за изнасилване.Сега интересно какво може да направи Зума?Той ходи сто пъти до Зимбабве и Мугабеси е все там.Това са само да види *** път.

5

6666

преди 13 години

Това са пълни простотии! Къде да си върви? Та той си е у дома ! Други са натрапниците и се правят на световни полицаи - те трабва да си отидат в къщи и да си седнат на кирливите си ***! Просто трябва да оставят хората да живеят както им харесва а не както те искат!Но американците искат да прехвърлят кризата на чуждата глава за да оправят собствените си бакии но няма да ги бъде - тази държава просто ще се разпадне и ще загине!

4

Долу ДС

преди 13 години

Не се правете ,че не знаете, нали от там са ви плащали толкова години. Защо не коментирате новината? Нали толкова се тръшкахте как Кадафи трябва да остане и да продължи да мачка народа си, защото е суверен диктатор и има всички права да гази. Ама вожда ви нещо тоя път ви изненада и се оказахте изненадани комунисти! Сега е ред да роните сълзи за ареста на Ратко Младич! Той е толкова мил и невинен, какво пък -избил 8000 мъже и момчета над 13 години!!!!!!!

3

Анонимен

преди 13 години

Долу ДАНС ли? Че кво са ти напрайли?

2

Анонимен

преди 13 години

Кво е това ДС - ДАНС ли?

1

Долу ДС

преди 13 години

Къде са платените драскачи комунисти тука?! Май ги няма, защото вождът от Москва е на едно мнение с НАТО, САЩ и цяла Европа! Айде измислете сега някаква критика бе ***! Автоматично ще критикувате любимата Русияяя.