20

american boy

преди 12 години

Всичко добре, ама да не би този швабата с Явата да не е бил австриец, ами да е бил от ГДР-то?

19

преди 12 години

Днес са имали късмет, следващия път - ДОНОРИ!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Айде голема работа, лъзнале са се и ужулили са гъзърете, нищо не е станало.

17

не ме изтривайте

преди 12 години

само питам ! Ако има рокери тук ,биха ли ми отговорили ! Виждам,че много сте задружни , знаете ли такъв случай напр. няколко мъже и дами рокери да са се забавлявали заедно ,разбирате ме какво имам впредвид ! Ако има такива моменти и ако това е практика при вас , шапка ви свалям !

16

До рокерите

преди 12 години

Много обичах един пристрастен мотоциклетист. Отиде си без време. Моят живот продължи, но за онова момче винаги ще има място в сърцето ми. Като че ли вчера сме се запознали, а не преди 14 години.Момчета, моля ви, внимавайте! Имайте мярка във всичко! Поне заради тези, които ви обичат ...

15

абе виждат ми се

преди 12 години

много задружни тези рокери ,дори връзки с рокери от чужбина имат ! веднага ставам рокер ,но проблема е ,че не мога да карам мотор !

14

гурбетчия

преди 12 години

А, слава Богу тук може да се коментира ! Абе сред българите няма ли кадърни програмисти да кандидатстват за работа в този сайт ! Виждам ,че в сайта имат нужда от програмисти! И този коментар ,ако го изтриете , грях ви е на душата ! Ама и да го изтриете ,няма да се изненадам , то ви стана практика !

13

кардан

преди 12 години

Ей ***, ако те барна , ще правиш *** на кардана, на старото ми DKW, да го духаш, на цялата банда !!!

12

бай оня

преди 12 години

когато трима мотористи се подхлъзнат и паднат на пътя, без да има удар, премятане, и смърт, това е инцидент. "КАТАСТРОФА" е когато 85% от журналята в една държава се дипломират и уреждат на работа с лапане на ***.

11

рокер-циганин

преди 12 години

РОКЕРИТЕ СМЕ ***, НО НЯКОИ СМЕ МАЛКО ПО-СВЕТЛИ МАМАТА СМЕ СИ *** !

10

да бе

преди 12 години

Изглежда внушително когато минават хиляди рокери, направо настръхваш. Не се бях замислял обаче какво ще стане като се изакат :)))

9

той

преди 12 години

Рокерските сборища се харектеризират със следното, отиват на някоя местност ядат ,пият и се таковат един два дни, съответно осират и опикават всичко наоколо и седмици наред вятъра разнася *** вестници. Това е всичко.

8

Анонимен

преди 12 години

И сега се правят Яви, при това доста сполучливи.

7

гинеколог'ът

преди 12 години

Как на оня,ебача СерГей Станишев,му се не случават такива ми ти работи,че да го прегази некой "заспал" ТИР-аджия на околовръстното...де'ба женка му и ***,де'ба...?!Ама я оня,еврейската ***,и казах,че оня е изоглавен...ама не слуша она.Парата я изюди нея,пак парата и дига краката на нея.Да.Ама да им е живо и здраво отрочето...!И както е казал народът ни,а той е доказано мъдър и непогрешим в диагнозите си:"Продължението - не щем да го знаем."А Азер Меликов - какъв му се пада на бебето?

6

РОКЕР

преди 12 години

ЯВАТА СИГУРНО СТРУВА КОЛКОТО ПЕТ НОВИ ХОНДИ!!!!ДОБРЕ ,ЧЕ САМО С ТОЛКОВА СА СЕ ОТЪРВАЛИ, И ДА СИ ПАЗИ МОТРА ,ЧЕ ТАКИВА ВЕЧЕ НЯМА!!!!

5

фен

преди 12 години

Стават такива неща,няма мотоциклетист който да не е падал от мАтор.Да се оправят бързо и отново на машините!

4

blagov

преди 12 години

svishtovskite rokeri sa N1, borko, 5-a i niki B ;) hahah udarete posle po edna bira u splashq

3

до 2

преди 12 години

мълчи че си глупав бе.

2

Анонимен

преди 12 години

ПЛЮЕНЕТО по мотористите да започне сега

1

Азъ

преди 12 години

Бре отде я е намерил явичката тоя австриец?!