24

bg

преди 13 години

SAMO ISKAM DA VMETNA: JIVEJA V GERMANIA I ZAHARTA TUK SI STOI VSE NA CENA - 60 centa/kg. Zasto v BG se uveli4ava e neponjatno.

23

rumen221

преди 13 години

Приятели, Националния ни интерес е кристално ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!- Но вече 21 години чакаме Парламента, Правителството и Президента, чрез бюджета, да започнат да спазват, минималните изисквания на Чл.25 от "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията ни и Лисабонската стратегия, които са и КОНСТИТУЦИОННО ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА:Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвявт чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва Национален геноцид Защото децата ни възпроизвеждат нацията...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2088лв!!! - Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е само 1280 лева..., при това, ако и двамата работятОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!!Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят: Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧАВАНАТА И ПЕЧАЛБА!!!

22

Гери

преди 13 години

намалете я ве!!!

21

ХАА, ХА,ХА,АА...

преди 13 години

..ЗАХАР В ГЪРЦИЯ ИМА КОЛКОТО ИСКАТЕ ...!"ЧЕРВЕНИТЕ МОНОПОЛИСТИ" В БЪЛГАРИЯ , ВИ ВДИГАТ ЦЕНАТА....ЗА ДА ВИ ГОВОРЯТ ПОСЛЕ ,....."КОЛКО КОФТИ НЕЩО Е..... "ДЕМОКРАЦИЯТА""!!ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕНГЕТА .....ОТ "МОНОПОЛА"...В ХРАНИТЕ!!!!

20

до 23

преди 13 години

Те в Европа ако ни искаха отдавна щяха да ни разрешат да работим там ! Дори и при застаряване на населението им ,хората пак не ни се молят , а всяка година разрешават от 600 000-до 700 000 емигранти от арабските страни и Турция да живеят в Западна Европа ! Така ,че не сме толкова търсени ,колкото си мислим !

19

в Германия

преди 13 години

е кофти ,искат разрешение за работа ,което трудно се издава ! Освен това германците отбягват да наемат чужденци и сте принудени да работите при *** ! Има страни в Европа,където можем да работим легално без нужда от разрешение и минимална дискриминация към чужденците :Испания и Норвегия , а може би има и други !

18

българска работа

преди 13 години

Искат да ни откажат от домашната зимнина ,това е целта.Когато захарта е скъпа неможем да я купим за да си приготвим сладо и компоти.

17

Анонимен

преди 13 години

Характерно било за сезона? Ех, *** герберастки журналисти.... :-) Елате до Берлин, има захар за по 1,20лв колкото искате...А овците си плащат, щото били антикомунисти. Руснаците са виновни, нали?

16

марти

преди 13 години

Как става така,че цената на захарта в България е над 2 лева за килограм,а в Германия е...69 евроцента,т.е.около лев и 40 стотинки???Как така цената на олиото в България е около 2 лева и 80 стотинки за литър,а в Германия е 1 евро и 30 евроцента???Защо в България плащаме доколкото знам 20 процента ДДС на хранителните стоки,а в Германия процента е...7???Ние ли сме балъци,немците ли са тарикати или просто всичко в България е една голяма спекула на...чужд гръб,т.е за наша сметка???

15

ХА,ХА,ХААААА......

преди 13 години

ХРАНАТА ЩЕ ПОСКЪПВА ВСЕКИ ДЕН ,***....БОЙКО ВИ ГО КАЗА...!БЕГАЙТЕ СЕГА ЗА "ЕВТИН ШЕКЕР"...НА ПОЗИТАНО-20!!НАЕСЕН ....ЩЕ КУПУВАТЕ ПО 3-4-КАРТОФА ЗА ОБЕД.....ЗАЩОТО СТЕ ГОЛЕМИ МОЗЪЦИ!!БЪЛГАРИЯ ,ВИНАГИ СЕ Е ИЗХРАНВАЛА СЪС СЕЛСКО СТОПАНСТВО !!!ПРЕЗ ВОЙНАТА Е ХРАНИЛА ЦЯЛА ЕВРОПА....СЕГА --ЧАКАЙТЕ "ПАРТИЯТА" ДА ВИ НАХРАНИ!!!!!ТАКА Е БЪЛГАРИ :АКЪЛ ---МОРЕ .....ОБАЧЕ , "БЪЛГАРСКА ГЛАВА" -КОФА.......ХА,ХА,АААА..!!!

14

аман

преди 13 години

По въпроса за даренията на МВР.Условията на работа не се променят,т.е. остават лоши,защото парите от"дарения"отиват някъде.С тези пари властта,"спонсорира" цели медии и журналисти/защо някой не провери имотното състояние на Бареков например-уникален случай/ и то щедро ги спонсорира.Някой интересува ли се по какво предназначение отиват парите.Говорим за близо 7 милиона лева за едно тримесечие!И като"разследва" цецо,ще стигне до...себе си.Той е разпоредил за"даренията" и той ги е усвоил по предназ

13

Защо ли сме живи

преди 13 години

Да обобщим: Лъжат хората, че цените на имотите и автомобилите ще падат още за да си държат парите по банките, че да печелят те тоест чуждите такива. Цените на храните скачат нагоре по сергиите, в големите вериги промоции, че там да си хармим парите и те пак отиват навън. И храните още ще поскъпват, че Мисисипи преляла, че Бин Ладен умрял, че земетресение в Япония и какво ли още не. За бензина да не говорим. Последно погребалните услуги също ще поскъпнат........

12

гурбетчия

преди 13 години

Аз като ви пиша ,че скоро ще *** от глад ,вие ми слагате минуси ! И като ми слагате минуси ,оправихте ли нещо в държавата си ?! Няма да ви изброявам какви продукти и на каква цена купувам тук , само ще ви кажа ,че в близките 200 г. няма да видите светлина в тунела ,колкото и да ви е мъчно ! Когато човек прави една крачка напред и три назад ,не може да отиде напред !

11

ама-ха

преди 13 години

ЩО ЗА НАГЛОСТ ДА НИ ОТНЕМАТЕ ДОСТЪПА ДО КОМЕНТАРИ.КОЙ БОЛЕН МОЗЪК СЛУХТИ ВЪВ ФОРУМА И РЕШАВА КОЙ ДА ИМА ДОСТЪП И КОЙ НЕ.ЩО ЗА ПОЛИЦЕЙЩИНА.КЪДЕ ОСТАНАХА ПРАВАТА.ИЛИ НЯКОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ МИСЛЕЩИ ХОРА,КАЗВАЩИ ИСТИНАТА И СЕ ДАВА ДУМАТА НА ОТКРОВЕНИ ПРОСТАЦИ,ВСЯКАКВИ ЛУДИ И ***,ЗАЩОТО И ТОВА Е НЕУДОБСТВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА,НО СЕ ПРИЕМА.НО ДЕМОКРАЦИЯТА СА И ПРАВА, МНОГО МОЛЯ........

10

до ай-вай

преди 13 години

Споко не си единственият в това положение. Пишат глупости и после като напишеш истината не ти дават достъп до опцията "коментар". Да и имам ДЕМОКРАЦИЯТА и ПРАВОТО НА СВОБОДНО СЛОВО.

9

ай-вай

преди 13 години

Много моля,да не ми се орязва достъпа за коментар по различните теми.Спазвам правилата на сайта и не заслужавам подобни "жестове".

8

електорат

преди 13 години

А НАЙ Е ПАДНАЛА ЦЕНАТА НА КИСЕЛОТО ЗЕЛЕ!!!!!ЖИВЕЕМ В НАЙ-СКЪПАТА СТРАНА ,С НАЙ- КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!!

7

до 6

преди 13 години

Хахахаххаха нема на кой да се метне викаш......А щерка му кога ше я връща от САЩ....след 800 годиниБаси Хайлендъра е Тая Кратуна проста Герберясала

6

до 5

преди 13 години

Не си разбрал. Имал е предвид 800 дни.

5

EN

преди 13 години

A DRUGARQT TIKVAROV KAZA, 4E IMIGRANTITE 6TE GI VARNE DO 3 GODINI.TAKA 6TE GI VARNE, 4E V BG 6TE OSTANAT SAMO BABI4KITE,STARCITE, NARKOMANITE, I AIDUCITE. NIKOI NE E LUD DA SE VARNE VAV MIZERNA DARJAVA.