13

Чопър

преди 13 години

И сега накъде? Ке плащаме до дупка на руснаците и цената на ток здраво ще удря по джоба и икономиката ни.Най-добре да се запасим със свещи и газови фенери. И Енергетиката ни -производството на ел.ток е като всичките други обществени дела.. Тука има-тука няма.От една зависимост попадаме в друга и Бог да пази българите и България.

12

Анонимен

преди 13 години

И това ЕВН ратайче изкукурига!

11

Анонимен

преди 13 години

"Според консултанта по икономическата рентабилност на проекта - британската банка HSBS, проектът на договор за изпълнение, доставка и строителство на централата не е договор за централа, която трябва да работи на пазарен принцип." - тоест не е задължително да е изгодно за България - ами що не ми дадодха на мене 3 мил. евро и аз щях да им го кажа същото- аматьори! Сега започваме нови договорки- да ще строят руснаците централата ВЯРНО НЕ Е ИЗГОДНА ЗА БЪЛГАРИЯ но пък ще договорим рушветите

10

Анонимен

преди 13 години

мдаа сложиха за заместник на Тайчо послушно момче което хал хабер си няма от от енергетика, ама изпълнява партиините порачения като прецакване на фотоволтаиците, изгонване на инвеститоери в чиста енергия и даване едни 2-3 милиона евро за консултант HSBS а после ;) преговори отначало, демек да договором нова комисионна България кучета я яли!

9

1

преди 13 години

боко и трайчо,да вземат доганчо за консултант на новия гьол на герб.

8

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

*** стана за смях... - Трайчо му извива ръцете...

7

Анонимен

преди 13 години

Връщаме се в началото на лабиринта, смята Трайков======================================================Като опитни мишки

6

Ужас

преди 13 години

Тия дни *** от герб се надпреварват да дрънкат простотии,белким никое *** не се сети да пита:бойчо,вярно ли казва американският посланик,че наркотрафикант и престъпник.Не ни баламосвайте с централи,магисрали и др.Кога ще заживеем поне на малко под средно европейско ниво?Какво правите в таз посока.Другото са подробности.

5

Анонимен

преди 13 години

Ново преизчисление. Искат да откраднат повече.

4

Киро пора

преди 13 години

първо ще се консолтираш с ЧОВЕКА ОТ ЛУКОЙЛ и после всичко устанало че Бойко ще откачи бе Трйчо

3

Анонимен

преди 13 години

Трайчо, с мутрите няма да се пребориш. От време на време поглеждай обявите за работа, щото скоро може да ти се наложи.

2

Бай Танас

преди 13 години

Трайчо бате,нема да Ви остават тия чифти руските.Мутрата Боко ше ви натисне щото Консултанта от правец ше мо шушне на ушенце-сешлисе?юЩо ми се струва,че тоя е един от малкото хора с ясни идей и казал най-много истини,ама му подвиха крилцата!!

1

анонимен1912

преди 13 години

Надеждиииииииииииии